Тодор Батков !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Тодор Батков !

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 01:55

Искам първо да помоля модераторите да сложат тази тема във важните защото,той е президент на Левски все пак !

Искам да "разтеглим един дълъг,дълъг локум" в тази тема и се надявам благодарение на нея да променим негативното мислене на мнозина от вас.

Първо искам категорично да изразя своята позизия относно Тодор Батков !
Нито съм му адвокат,нито съм му роднина, нито съм на мнение,че той е най-големия Левскар !

Искам да направим следната равносметка със скептиците от вас :
1.Кризата. Последните 2 години Левски изпадна в сериозна криза, която според много от нас бе предизвикана главно от грешките на Тодор Батков. Заради неговите глупави изказвания отнесохме хиляди подигравки и тормоз от цяла България(трактористи, багеристи...). ОК, това е така и не го оспорвам. Но искам да Ви попитам някой от Вас може ли да каже кога Левски е бил най-силен? И кой е бил президент по това време?
Когато седнете да спорите с някой "панчаревец" какви доводи изтъквате като успехи на Левски ? Нима не се гордеете с успехите в Европа? Нима не се гордеете с титлите и купите последните 7 години ? А кой бе президент тогава ? --> Тодор Батков
За сравнение Д.Борисов,Николай Гигов, В.Стефанов, Митко Събев...кой постигна нещо повече от нашият президент и нас ?

2.Левскар. Кой от Вас е съдник че да казва на друг "Вън от Левски". На кого е Левски ? Ами когато се издъни някой от нас приятно ли ще му е друг да му каже Вън от Левски ?
Тодор Батков е Левскар както всички нас и обича Левски както и ние ! Затова се наричаме Левскари,защото сме силни когато сме заедно и единни !

3. Грешка ! Мъри и Наско бяха гениално решение на Батков,което ние не харесахме,но Уви...! Най голямата му грешка бе Вили Вуцов ! Но ето сега,че смая всички нас, който не вярвахме че Гонзо ще се справи(въпреки че го обичаме). Гонзо показва и доказва,че има мениджърски умения (независимо дали друг му дава съвети)
За разлика от Гонзо обаче, Наско много пъти ни е забивал нож в гърба ! Изостави ни най демостративно с Тампере.Навремето замина в Славия... Да не изброявам. Точно затова Батков пое и голям риск като ОТРЯЗА завръщането на Наско в Левски и рискува с Гонзо. И пак се вижда,че е взел правилното решение.

В много случай всички с вас казваме:.."това е правилно"...,а Батков прави друго (Искахме Наско, назначи Гонзо. Слагането на Мъри и Наско преди време,а ние искахме чужд треньор и др.)! Това точно не ни харесва, но различните му решения водят понякога и до голям успех, какъвто и сега започваме според мен.

4. Финанси. Готино е да бачкаш някъде и да си взимаш 1500лв. заплатка и да похарчиш и в същото време да казваш : "Той взе от тук 2млн.,от там 3 млн. ... а колко е дал ??? Как ви звучи това: 12 месеца х 7000лв = 84 000 лв само на един играч и то без бонуси т.н.
Ами 25 футболиста х 84 000 = 2 100 000 годишно
Ами (6 треньора + 5 ръководителя) х 12мес. х 4 000 примерно =528 000 годишно
Ами охрана подръжка на стадиона и служители по офиси и т.н. = ???? тук не мога да кажа но само ще отбележа че ИМАМЕ НАЙ ДОБРАТА ЕСТЕСТВЕНА ТРЕВА В БЪЛГАРИЯ !
Ами лагери, хотели, пътувания ??? Само поддръжката на един автобус годишно е не по малко от 10 000лв (гуми,масла,каско..)
Ами глоби такси ... Картони,наказания всичко е пари.
Ами бонуси за победи ???

Всички от вас който казват "Той взел толкова..." Ще ги питам като си вземат заплатата само за кеф ли я харчат или заминава за нещо друг и при някой друг?

Момчета Батков си е нашия президент. Няма идеален такъв.Или поне в България. Човека е разумен и си оцени грешката. Показва го и с държанието си. Но Батков не е лош човек и заслужава уважението ни. Какъвто и да е бил- БИЛ Е ! И Гара бил пияница ама... им набута бая празни бутилки на вратарите в мрежите !

Тодор Батков е част от Левски,както всеки един от нас е част от отбора Левски !И всеки допуска грешки и постига успехи. Който мисли,че това не е така явно обича само определена част от Левски а не Левски!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Тодор Батков !

Мнениеот joring » 15 авг 2010 02:09

slavi_1914 написа:Навремето замина в Славия...

Сираков никога не е напускал Левски за да отиде в Славия. След световното 94-та на Сираков му беше казано, че няма място в Левски, след което той се присъедини към отбора на Ботев, следващата година отиде в Славия и ги направи шампиони.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 02:13

Ок,може и така да е. Аз много го уважавам,ама колко пъти като си тръгвал е излязъл като Левскар да каже каква е причината и къде е проблема в Левски ??? И колко пари е прибрал от Левски?

Искам само още да добавя,че ако Батков бе продал Левски на някой нямаше да видим нито Гара Дембеле нито плейоф(дай боже групи) в ЛЕ. Искам да кажа,че някои фенове виждат само негативите а не и позитивите !
Последна промяна от slavi_1914 на 15 авг 2010 02:14, променено общо 1 път.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 15 авг 2010 02:14

Никога не съм мразил Батков ..... дори в периодите , в които той имаше доста вина за кризата в Левски аз пак си го подкрепях . Позамислете се на него дали му е било по-добре от на нас като ги е направил тия грешки ? Бил е 20 пъти по-ядосан на себе си , но такъв е живота . Ето че сега пък Батков ни радва ..... осигури добър тандем Гонзо - Ясен ...... отдели някой друг лев за трансфери ( и то не като тия на ЦСКА , а добри играчи като Гарра, Дани, Сержиньо ((надявам се)), Мюлдер ((перфектен бек)) и т.н.). Батков е един от Левски !
Последна промяна от Obichamlevski на 15 авг 2010 02:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 02:16

Точно така е !
Последна промяна от slavi_1914 на 15 авг 2010 02:18, променено общо 1 път.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 15 авг 2010 02:17

slavi_1914 написа:
Obichamlevski написа:Никога не съм мразил Батков ..... дори в периодите , в които той имаше доста вина за кризата в Левски аз пак си го подкрепях . Позамислете се на него дали му е било по-добре от на нас като ги е направил тия грешки ? Бил е 20 пъти по-ядосан на себе си , но такъв е живота . Ето че сега пък Батков ни радва ..... осигури добър тандем Гонзо - Ясен ...... отдели някой друг лев за трансфери ( и то не като тия на ЦСКА , а добри играчи като Гарра, Дани, Сержиньо ((надявам се)), Мюлдер ((перфектен бек)) и т.н.). Батков е един от Левски !

Да бе верно ..... от къде ми дойде на акъла пък Жервиньо точно :)
Последна промяна от Obichamlevski на 15 авг 2010 02:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 15 авг 2010 02:26

Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга :!: И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... :mrgreen:

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 15 авг 2010 02:31

optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга :!: И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... :mrgreen:

Да те разбирам , че си по-левскар от мене заради това , че си се регистрирал в този форум отпреди мен така ли ?

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 02:40

optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга :!: И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... :mrgreen:

Ничии мозък не се опитвам да промия. Ако нечии такъв вече е промит, той никога няма да функционира самостоятелно !
А като си толкова оскърбен и не можеш да простиш нечия грешка искам да те попитам ти успехите на Левски последните години на какво ги дължиш ? Нима главата на рибата ако мирише не мирише цялата риба ?
И ако сънува пари няма да дава такиви !
И ако той прибира пари от Евротурнирите Левски от какво се издържа ????
Или за вас Батков е длъжен да дава пари за разходи , а спечелените такиви са общи и той ги краде !
Управлявай някоя фирма поне 3 години В БЪЛГАРИЯ и пак ще си говорим

lokos

Мнениеот lokos » 15 авг 2010 03:03

тая тема е безсмислена защото с изклиучение на 30,40 пъпчиви тинеиджъра които са мижитурки в обществото и търсят своята слава се опитват да не харесват Батков или просто са си тъпи и неорентирани как се ръководи бизнес и футболен клуб :!: много може да се пише какво направи Батков за Левски и то се вижда от Всички с изклиучение на тия 30,40 пубера!!!

Върни се в “Левски”