Искам първо да помоля модераторите да сложат тази тема във важните защото,той е президент на Левски все пак !
Искам да "разтеглим един дълъг,дълъг локум" в тази тема и се надявам благодарение на нея да променим негативното мислене на мнозина от вас.
Първо искам категорично да изразя своята позизия относно Тодор Батков !
Нито съм му адвокат,нито съм му роднина, нито съм на мнение,че той е най-големия Левскар !
Искам да направим следната равносметка със скептиците от вас :
1.Кризата. Последните 2 години Левски изпадна в сериозна криза, която според много от нас бе предизвикана главно от грешките на Тодор Батков. Заради неговите глупави изказвания отнесохме хиляди подигравки и тормоз от цяла България(трактористи, багеристи...). ОК, това е така и не го оспорвам. Но искам да Ви попитам някой от Вас може ли да каже кога Левски е бил най-силен? И кой е бил президент по това време?
Когато седнете да спорите с някой "панчаревец" какви доводи изтъквате като успехи на Левски ? Нима не се гордеете с успехите в Европа? Нима не се гордеете с титлите и купите последните 7 години ? А кой бе президент тогава ? --> Тодор Батков
За сравнение Д.Борисов,Николай Гигов, В.Стефанов, Митко Събев...кой постигна нещо повече от нашият президент и нас ?
2.Левскар. Кой от Вас е съдник че да казва на друг "Вън от Левски". На кого е Левски ? Ами когато се издъни някой от нас приятно ли ще му е друг да му каже Вън от Левски ?
Тодор Батков е Левскар както всички нас и обича Левски както и ние ! Затова се наричаме Левскари,защото сме силни когато сме заедно и единни !
3. Грешка ! Мъри и Наско бяха гениално решение на Батков,което ние не харесахме,но Уви...! Най голямата му грешка бе Вили Вуцов ! Но ето сега,че смая всички нас, който не вярвахме че Гонзо ще се справи(въпреки че го обичаме). Гонзо показва и доказва,че има мениджърски умения (независимо дали друг му дава съвети)
За разлика от Гонзо обаче, Наско много пъти ни е забивал нож в гърба ! Изостави ни най демостративно с Тампере.Навремето замина в Славия... Да не изброявам. Точно затова Батков пое и голям риск като ОТРЯЗА завръщането на Наско в Левски и рискува с Гонзо. И пак се вижда,че е взел правилното решение.
В много случай всички с вас казваме:.."това е правилно"...,а Батков прави друго (Искахме Наско, назначи Гонзо. Слагането на Мъри и Наско преди време,а ние искахме чужд треньор и др.)! Това точно не ни харесва, но различните му решения водят понякога и до голям успех, какъвто и сега започваме според мен.
4. Финанси. Готино е да бачкаш някъде и да си взимаш 1500лв. заплатка и да похарчиш и в същото време да казваш : "Той взе от тук 2млн.,от там 3 млн. ... а колко е дал ??? Как ви звучи това: 12 месеца х 7000лв = 84 000 лв само на един играч и то без бонуси т.н.
Ами 25 футболиста х 84 000 = 2 100 000 годишно
Ами (6 треньора + 5 ръководителя) х 12мес. х 4 000 примерно =528 000 годишно
Ами охрана подръжка на стадиона и служители по офиси и т.н. = ???? тук не мога да кажа но само ще отбележа че ИМАМЕ НАЙ ДОБРАТА ЕСТЕСТВЕНА ТРЕВА В БЪЛГАРИЯ !
Ами лагери, хотели, пътувания ??? Само поддръжката на един автобус годишно е не по малко от 10 000лв (гуми,масла,каско..)
Ами глоби такси ... Картони,наказания всичко е пари.
Ами бонуси за победи ???
Всички от вас който казват "Той взел толкова..." Ще ги питам като си вземат заплатата само за кеф ли я харчат или заминава за нещо друг и при някой друг?
Момчета Батков си е нашия президент. Няма идеален такъв.Или поне в България. Човека е разумен и си оцени грешката. Показва го и с държанието си. Но Батков не е лош човек и заслужава уважението ни. Какъвто и да е бил- БИЛ Е ! И Гара бил пияница ама... им набута бая празни бутилки на вратарите в мрежите !
Тодор Батков е част от Левски,както всеки един от нас е част от отбора Левски !И всеки допуска грешки и постига успехи. Който мисли,че това не е така явно обича само определена част от Левски а не Левски!
Тодор Батков !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
Тодор Батков !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Тодор Батков !
slavi_1914 написа:Навремето замина в Славия...
Сираков никога не е напускал Левски за да отиде в Славия. След световното 94-та на Сираков му беше казано, че няма място в Левски, след което той се присъедини към отбора на Ботев, следващата година отиде в Славия и ги направи шампиони.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- slavi_1914
- Контакти:
Ок,може и така да е. Аз много го уважавам,ама колко пъти като си тръгвал е излязъл като Левскар да каже каква е причината и къде е проблема в Левски ??? И колко пари е прибрал от Левски?
Искам само още да добавя,че ако Батков бе продал Левски на някой нямаше да видим нито Гара Дембеле нито плейоф(дай боже групи) в ЛЕ. Искам да кажа,че някои фенове виждат само негативите а не и позитивите !
Искам само още да добавя,че ако Батков бе продал Левски на някой нямаше да видим нито Гара Дембеле нито плейоф(дай боже групи) в ЛЕ. Искам да кажа,че някои фенове виждат само негативите а не и позитивите !
Последна промяна от slavi_1914 на 15 авг 2010 02:14, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Никога не съм мразил Батков ..... дори в периодите , в които той имаше доста вина за кризата в Левски аз пак си го подкрепях . Позамислете се на него дали му е било по-добре от на нас като ги е направил тия грешки ? Бил е 20 пъти по-ядосан на себе си , но такъв е живота . Ето че сега пък Батков ни радва ..... осигури добър тандем Гонзо - Ясен ...... отдели някой друг лев за трансфери ( и то не като тия на ЦСКА , а добри играчи като Гарра, Дани, Сержиньо ((надявам се)), Мюлдер ((перфектен бек)) и т.н.). Батков е един от Левски !
Последна промяна от Obichamlevski на 15 авг 2010 02:17, променено общо 1 път.
- slavi_1914
- Контакти:
Точно така е !
Последна промяна от slavi_1914 на 15 авг 2010 02:18, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
slavi_1914 написа:Obichamlevski написа:Никога не съм мразил Батков ..... дори в периодите , в които той имаше доста вина за кризата в Левски аз пак си го подкрепях . Позамислете се на него дали му е било по-добре от на нас като ги е направил тия грешки ? Бил е 20 пъти по-ядосан на себе си , но такъв е живота . Ето че сега пък Батков ни радва ..... осигури добър тандем Гонзо - Ясен ...... отдели някой друг лев за трансфери ( и то не като тия на ЦСКА , а добри играчи като Гарра, Дани, Сержиньо ((надявам се)), Мюлдер ((перфектен бек)) и т.н.). Батков е един от Левски !
Да бе верно ..... от къде ми дойде на акъла пък Жервиньо точно

Последна промяна от Obichamlevski на 15 авг 2010 02:32, променено общо 1 път.
- optimistik
- Контакти:
Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслуга
И доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ... 

-
- Контакти:
optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслугаИ доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ...
Да те разбирам , че си по-левскар от мене заради това , че си се регистрирал в този форум отпреди мен така ли ?
- slavi_1914
- Контакти:
optimistik написа:Славчо стига се мъчи да ни промиваш мозъците на тема "Батков" и не използвай момента на кризата в ЦСКА да го изкараш тоя ангел пазител на БГ футбола.Добре,че беше Гонзо,та изнесе всичко на гърба си,затова и до него някакси не стои добре лъсналата просташка физиономия на тариката Батков.Не сме забравили какво направи миналата година с т.н. Казанска афера и всичките му байганьовщини за да смачка Левски и самочувствието на феновете на този славен клуб.Моли се да няма силите и възможностите да разпродаде на парче клуба както направи след влизането ни в групите на Шампионската лига.Тоя плъх денонощно сънува паричките,които ще прибере от ЛЕ и продажбата на Дембеле.А после ще се оправдава със световната криза и подмолните действия на Бин Ладен и световният лидер на черното тото.По добре млъкни,защото още ме втриса от самодоволната лъскава ухилена физиономия на г-н Батков след поредната победа на Левски,за която той няма НИКАКВА заслугаИ доста подозрително ми звучат пригласянията на някой си "обичам левски" регистриран преди седмица ...
Ничии мозък не се опитвам да промия. Ако нечии такъв вече е промит, той никога няма да функционира самостоятелно !
А като си толкова оскърбен и не можеш да простиш нечия грешка искам да те попитам ти успехите на Левски последните години на какво ги дължиш ? Нима главата на рибата ако мирише не мирише цялата риба ?
И ако сънува пари няма да дава такиви !
И ако той прибира пари от Евротурнирите Левски от какво се издържа ????
Или за вас Батков е длъжен да дава пари за разходи , а спечелените такиви са общи и той ги краде !
Управлявай някоя фирма поне 3 години В БЪЛГАРИЯ и пак ще си говорим
тая тема е безсмислена защото с изклиучение на 30,40 пъпчиви тинеиджъра които са мижитурки в обществото и търсят своята слава се опитват да не харесват Батков или просто са си тъпи и неорентирани как се ръководи бизнес и футболен клуб
много може да се пише какво направи Батков за Левски и то се вижда от Всички с изклиучение на тия 30,40 пубера!!!