Младите надежди в ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Младите надежди в ЛЕВСКИ
Поради многото контузии левски нямат алтернатива на поста опорен халф.САмо тевия е типичен опорен халф.Не мислите ли че трябва да се погледне в школата.Има много талантливи момчета които биха свършили работа като например борислав балджийски.В това момче виждам нещо специално.ВЛадеенето на топката и пасовете му ми наподобяват на тези на гаджев.Може да е млад но е много талантлив а левски го отхвърлиха. Също мисля че трябва да се налага и Тодор Чаворски.Да го пускат по 5,10 мин там да свикне с отбора и по нататък да разчитат на него,защото има много качества!!!
Re: Младите надежди в ЛЕВСКИ
Борислав Балджийски в Академик ли е
Боян Табаков май е в Любимец

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
балджийски ако се не лъжа някъде го пратихме под наем...
Иначе престанете с тая паразитна дума "налагане" Налагайте си играчи у родопа и симитли... Кво значи налагане? Пускаме пенчо понеже баща му е приятел на боби михайлов ли ? или Денчо понеже има хубава физиономия? Играят тия който са най добри... Тия който заслужават! Щом даден играч не влиза - значи няма нужните качества, не заслужава! Няма да го пускаме само щото е 18 г я? В отбор имаш ясни цели и амбиций играчите се делят на можещи и !НЕ! можещи...
Иначе престанете с тая паразитна дума "налагане" Налагайте си играчи у родопа и симитли... Кво значи налагане? Пускаме пенчо понеже баща му е приятел на боби михайлов ли ? или Денчо понеже има хубава физиономия? Играят тия който са най добри... Тия който заслужават! Щом даден играч не влиза - значи няма нужните качества, не заслужава! Няма да го пускаме само щото е 18 г я? В отбор имаш ясни цели и амбиций играчите се делят на можещи и !НЕ! можещи...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
това е адски изтъркана тема с налагането ,който си го може си го може.
LEVSKI_FOREVER
mikata написа:Борислав Балджийски в Академик ли е![]()
Пролетта бяха в локо мездра и им се даде шанс да играят но нищо не показаха.
Последна промяна от Oskron на 09 авг 2010 14:44, променено общо 1 път.
- TPAKTOP
- Контакти:
Дано да ги развиете а не да останат само "млади надежди". Винаги съм подкрепял политика залагаща на млади български футболисти. Не е моя работа но тази година като направихте трансфери на добри чужденци трябва да наложите и някой от юношите на клуба да се учат!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Темата с юнушите я лансира Баткоф и на вас много Ви хареса...
Престанете с тия некадърници (Балтанов, Табаков и ....)
Аякс имат школа, но в пъвия отбор играят и 15 чужденци! и Интер имат школа , но има 3 италианци.!
ЛЕВСКИ не е училище, за нас ЛЕВСКИ е страшилище, т.е. искаме да гледаме футбол от знаещи и можещи мъже. Омъзна ми от лигльовци и заешки сърца, които не могат да подадът пас на 2-3м или да спират топката.
Всяка година си давам времето и парите за да гледам любимият си отбор как играе футбол и да се забавлявам, а не да гледам некадърници, да изпитвам мазохистична болка от това, което играят и да ми се подиграват прасета и селяци.
Няма отбор в света, заради който не бих отишъл на Герена, защото отивам да гледам ЛЕВСКИ , а за тv феновете на чуждестранни отборчета мога да кажа едно е... се у гъзо...
От пишещите тук има точно 5-6 човека разбиращи от играта , другите сте смешни.
Ало, ГОНГ от толко лансиране и интервюта ще ги накарате да си поверват, че играят футбол мишлета като Балтанов и Милиев и онзи тролей М.Андонов - абе хора несе излагаите това са некадърници = бавни , мудни, смешни и страхливи.
О изнервихсе , хайде на Герена в 21.00
Престанете с тия некадърници (Балтанов, Табаков и ....)
Аякс имат школа, но в пъвия отбор играят и 15 чужденци! и Интер имат школа , но има 3 италианци.!
ЛЕВСКИ не е училище, за нас ЛЕВСКИ е страшилище, т.е. искаме да гледаме футбол от знаещи и можещи мъже. Омъзна ми от лигльовци и заешки сърца, които не могат да подадът пас на 2-3м или да спират топката.
Всяка година си давам времето и парите за да гледам любимият си отбор как играе футбол и да се забавлявам, а не да гледам некадърници, да изпитвам мазохистична болка от това, което играят и да ми се подиграват прасета и селяци.
Няма отбор в света, заради който не бих отишъл на Герена, защото отивам да гледам ЛЕВСКИ , а за тv феновете на чуждестранни отборчета мога да кажа едно е... се у гъзо...
От пишещите тук има точно 5-6 човека разбиращи от играта , другите сте смешни.
Ало, ГОНГ от толко лансиране и интервюта ще ги накарате да си поверват, че играят футбол мишлета като Балтанов и Милиев и онзи тролей М.Андонов - абе хора несе излагаите това са некадърници = бавни , мудни, смешни и страхливи.
О изнервихсе , хайде на Герена в 21.00
- metodito
- Контакти:
Сбърканяшка работа. Имаме играч като Балтанов
! Трябва да си сляп, за да не виждаш способностите на това момче. Ясен иска да налага свои играчи. Хубаво! Ама да не е безцелно. Иванов не е показал досега, че е по-добър от Рашид, а прехваленият Мулдер ми направи много лошо впечатление в мача с ЦСКА и Калмар как тръгва напред и няма въздух да се върне. Сега срещу Калмар и ЦСКА номера върви, ама...
И още веднъж казвам Балтанов е страхотен футболист! Помните ли мача с Виляреал в Испания. Ето това е той. Но като резерва от време на време, просто съсипват момчето. Капитан в националния отбор - резерва в клубния. Евала Кокале, евала Гонзо, евала Ратко и Ясене! Евала! Но шитнем ли го в добър отбор изведнъж ще стане много популярен и в националния може да влезе, ама сега...
Ма нейсе!
Но така е човек. Чак когато загуби нещо човек, тогава разбира стойността му.
П.С. Всеки един от поколението на Домовчийски, който бе взет в отбора от Мъри беше супер играч. При Копи и Огнянов обаче важи поговорката "Гъз глава затрива". Домо излезе заради самото излизане, но даде много, за Живко няма какво да споменавам. Мулдер-булдер, трудно ще го стигне евтин чужденец...
А пък сега взеха някакъв и моментално на един измежду Гаджев, Тасевски или Йовов мястото ще изстине. Независимо, тоя добър или не е. Ма нали е чужденец?! По дефолт - по-добър е от българин
.

И още веднъж казвам Балтанов е страхотен футболист! Помните ли мача с Виляреал в Испания. Ето това е той. Но като резерва от време на време, просто съсипват момчето. Капитан в националния отбор - резерва в клубния. Евала Кокале, евала Гонзо, евала Ратко и Ясене! Евала! Но шитнем ли го в добър отбор изведнъж ще стане много популярен и в националния може да влезе, ама сега...

Ма нейсе!
Но така е човек. Чак когато загуби нещо човек, тогава разбира стойността му.
П.С. Всеки един от поколението на Домовчийски, който бе взет в отбора от Мъри беше супер играч. При Копи и Огнянов обаче важи поговорката "Гъз глава затрива". Домо излезе заради самото излизане, но даде много, за Живко няма какво да споменавам. Мулдер-булдер, трудно ще го стигне евтин чужденец...
А пък сега взеха някакъв и моментално на един измежду Гаджев, Тасевски или Йовов мястото ще изстине. Независимо, тоя добър или не е. Ма нали е чужденец?! По дефолт - по-добър е от българин

Ето колеги - Мето е болен! или излиза на срещи с Лачко!
)))

- metodito
- Контакти:
Robotop написа:Ето колеги - Мето е болен! или излиза на срещи с Лачко!)))
Еееееде.

Аз пък мисля, че Милиев е много добър. Не знам колко си висок, ма аз съм кинта и двайсе и трудно маневрирам, па камо ли ако гоня двата метра.

Предпочитам да виждам играчи като Живко, отколкото Рабех. Може и по-добър да беше като футболист, ама като спортист беше л...о.