Евалла Коко, евалла Локо!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 авг 2010 13:24

В мигове на радост и най- вече- на изпитан пълен кеф от играта на отбора и най- вече на MASTER GARRA DEMBELLE, в мача с шведите, чувствам своето чисто човешко и това на признателен син привърженик- задължение, да благодаря искрено на Коко Динев, на Зума и на Локо Пд за жеста, който направиха към нас. Затова, че не се правиха на "интересни" както в повечето БГ клубове, когато от Левски пожелаят някой техен играч. Дори напротив- ръководителите на "смърфовете" демонстрираха поведение, достойно за уважение. И в мое лице те срещат именно такова. Защото най- лесно им беше да започнат да се пазарят, да "извиват" ръцете на сините шефове и в крайна сметка трансфера на Гарра- та в Левски да се провали. Но те показаха истинско професионално мислене и постъпиха мъжки. Дадоха възможност на този голям талант да се развива и да радва "синята" публика- у нас и в Европа...
Така се прави, а "недоносчета" като Лечков, Венци Стефанов и Гигов, които винаги са правели спънки за трансфер в посока Герена, могат само да се учат на такова поведение.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Евалла Коко, евалла Локо!

Мнениеот loko29 » 06 авг 2010 13:35

Най-добре е всеки който го пожелае Левски -веднага да заминава и без пари!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 авг 2010 13:42

Да да вярно е това .Винаги са ми били симпатични локомотивците.И си личи ,че от пловдивските отбори те са най силни .
Преди имаше един лаф за Коко Динев

Коко Динев предер*ст а Емилия за нас :) , но сега вече е само второто комай ? :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 06 авг 2010 13:42

Аз малко не съм съгласен че трябва всеки който го пожелаем да ни се продава, но факт е че и Гонзо явно успява да се договори с хората (нещо което много му липсва на Сираков)! Иначе на мен Коко ми е страшно симпатичен за това което прави, който не вярва може да отиде в сандански и да види какъв терен направи и каква база! Наистина се радвам че се реши да вземе Локо ПЛ, който е отбор с публика и традиции. Ако има още 1 такъв човек да се заеме и с Ботев първонството ни ще се развива много!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 13:44

Няма какво да си говорим. Локо имат най - качествените нападатели. Саканоко е новата перла - наблюдавайте я внимателно. Карвалио също е машина.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 06 авг 2010 13:54

believeinyourself написа:Няма какво да си говорим. Локо имат най - качествените нападатели. Саканоко е новата перла - наблюдавайте я внимателно. Карвалио също е машина.

Другата година в ЛЕВСКИ тогава :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 авг 2010 13:55

loko29 написа:Най-добре е всеки който го пожелае Левски -веднага да заминава и без пари!

Разбира се,че не.Но всеки футболист трябва да се развива на горе а в България и европа.А горе за България значи Левски и Цска.Не се засягай но Левски е по-голям клуб от Локо Сф и не титлите и купите са го направили голям а публиката,тази публика която твоя отбор за жалост е загубил през 60 и 70г.А Левски не,защо не помислиш дали Ман Ю.и Ливърпул не взимат най-доброто извън топ 4 или топ 5 .Така е по-целия свят по-големите клубове взимат играчите на по-малките.По-малките на малките.Малките на тези от по-долната девизя и т.н.Това е футболният пазар в света само в България се праим всички на тарикати.Големите(ЦСКА) взима без да плаща,другите се правят на много важни Локо Сф,Славия,Черно Море.Затова евала на Локо Пловдив и Черноморец така се прави и затова тези отбори ще се развиват а другите дет се прават на тарикати и много важни.... и един лев няма да видят(за Кривия вместо да земат 200 000лв,накрая взеха един голям ...Черно Море,а Кривия сега играе в Левски,колко играе е друга тема но е в Левски).
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 06 авг 2010 13:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 06 авг 2010 13:56

За колегата от розовия отбор където пише , че най-добре всички в Левски за без пари , ще му кажа , че е наглец . Абе брато абе то при вас всички отидоха за без пари . Делев ? Ония от Сливен ? Удоджи - на тоя му изтече договора с ЦСКА , а същите далжаха пари по трансфера на Вихрен :mrgreen: То бива наглост , ама вашата край няма :mrgreen:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 06 авг 2010 13:56

И защо си мислите ,че само като щракнете с пръсти даден играч трябва да идва при вас ? Или сте свикнали само на хляба мекото :roll:

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 06 авг 2010 14:04

Avanti_Ragazzi написа:А горе за България значи Левски и Цска.

Не искам да се заяждам ,ама след Гонзо в Рен и Манчев в Лил, колко футболисти вие или цска сте продали в някое от големите първенства?
Последният път като проверих особено вие сте царе да си затривате талантите.

Върни се в “Левски”