Моля, всеки който ще чете темата, да я прочете цялата.
Преди минути говорих с баща си. Искам първо да спомена, че съм малък -14 годишен. Прочетох първо темата за "ако все още се чудите дали да ходите на мач". И чух аудиото. Насълзиха ми се очите. Не знам още колко 14 (тогава 10) годишни бяха в онази четиредесет хилядна тълпа, но това са най-скъпите спомени за мен. И се сетих, как тогава правехме мексикански вълни, защото стадиона беше пълен, пеехме единно и се чувахме в съседните села... и тогава, баща ми ми каза - "в момента, цесекарите са много по-добра публика от нас. Ние пеем селяни, а те, въпреки че като всяка агитка си имат глупаци, които знаят само "КЗЛ", те пеят. Но въпреки това, все още не мога да се сетя, кога за последно те напълниха стадиона си така, както ние го направихме срещу Артмедия, срещу Удинезе, Шалке, Киево, Барселона, Челси и Вердер." Формата е временна, класата вечна.
И натам се заговорихме. Той ми каза, че в момента, просто от показаното, Левски не е голям отбор, и след онези падения миналите 3 години, трудно ще докажем обратното. Разбира се, трябва да вярваме в Левски. И въпреки това, отбора ни има една голяма и константна болка. Не, това не е възхода и падението, защото това го има у всеки отбор. Това, което ние имахме миналата година, ЦСКА са го имали '94. Болката е такава, че когато Левски бие в Европа, липсва големия успех над ЦСКА. И обратното. Левски бие 7:1, 5:0, 7:2 и все пак, не прави нищо в Европа в споменатите сезони. Това е била болката на баща ми, че отбора му е мачкал ЦСКА, но не е могъл да мачка в Европа. И обратното - през 2006-та година, се връщахме от мача с Артмедия. Седмицата преди мача, когато бихме с 1:0 Артмедия, намерих вестника с едно огромно заглавие "СИНИ ТИТАНИ", Бог ми беше свидетел, че не разбирах какво бяхме направили. Артмедия не ми говореше нищо. И тогава, когато отидох на онзи мач и си взех от онези шалчета на М-тел "Левски, 1/16 финалист в Купата на УЕФА", разбрах. Та тогава, се връщахме от мача. И казах на баща ми, че Левски ще вземе купата. Той ми отговори "Ще ми се, но да не сме такива оптимисти.". И след Удинезе ми каза "вече и аз мисля като теб". И все пак, тогава бихме ЦСКА измъчено с 1:0 след стотина пропуска.
Така че момчета, не се дразнете, че не сме убили ЦСКА. Тепърва започва сезона. Молете се просто... приказката да продължи.
...защото ако го има едното, няма да го има другото.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
...защото ако го има едното, няма да го има другото.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- maximalniq
- Контакти:
Re: ...защото ако го има едното, няма да го има другото.
Както пишеше на онзи плакат "Догодина пак сме тук!" . Колкото и трудно да стане от другата година когато ще сме непоставени, все си мисля, че все някога пак ще повторим успехите ни от онези години. А когато едно нещо се повтори, то ще се и потрети ! САМО ЛЕВСКИ !

- storm
- Контакти:
Добре написано за 14-годишен браво и има много истина . 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Само не разбрах: Кого сте убили?
Иначе е хубаво написано!
Иначе е хубаво написано!
Аз пак не разбирам ,какво ние сме виновни?
- ToT_TheBlue
- Контакти:
Добре момчето ми! Много съм доволен от това което прочетох!
От сина ми си 8 години по-голям но ти казвам, че бих бил най-щастливия човек на планетата ако на твоята възраст той мисли подобно на теб.
Само Левски!
Виждам, че духът Му е Жив!
От сина ми си 8 години по-голям но ти казвам, че бих бил най-щастливия човек на планетата ако на твоята възраст той мисли подобно на теб.
Само Левски!
Виждам, че духът Му е Жив!
Rodn1 написа:Аз пак не разбирам ,какво ние сме виновни?
[offtopic]Вместо да си се радва на успехите на отбора, пичът намесва пак ЦСКА... Жалко![/offtopic]
- federer_11
- Контакти:
Браво приятел, много правилно написано. Просто се молете приказката да продължи, подкрепяйте отбора, а не го критикувайте. Просто вярата в отбора може да направи много. Утре се надявам да напълним стадиона и... приказката да продължи. САМО ЛЕВСКИ !!! ПРИКАЗКАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!

- delqnski47
- Контакти:
Спокойно разултатът от последното дерби можеше да си завърши 1:1 и не разбрах за какви убивания става въпрос!Все пак хубаво написано,с изключение на последния ред,който аз лично не можах да разбера!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- track.and.field
- Контакти:
TheClub написа:Rodn1 написа:Аз пак не разбирам ,какво ние сме виновни?
[offtopic]Вместо да си се радва на успехите на отбора, пичът намесва пак ЦСКА... Жалко![/offtopic]
Колко пъти прочетохте статията ? Момчето прави съпоставка, че когато ви бием трудно се представяме добре в Европа. Той си го каза, мачкаме ви (7:1), но нищо в Европа. Такава му е идеята.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни