Терена в Калмар.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Терена в Калмар.

Мнениеот zlatan » 29 юли 2010 23:34

Само една препоръка за по нататък.Моля ви недейте да се правите на самаряни защото ако бяхме играли на читав терен като изкуствения в Ньоркопинг сега щяхме вече да сме се класирали,защото атмосферните условия трябваше да ги отчетее.Тези в Швеция не са побъркани та новите им стадиони да са с изкуствена трева.
Въпреки това добър резултат-смело твърдя в реванша:3:0.

критиката ми е отправена към хората които избраха терена на Калмар.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Терена в Калмар.

Мнениеот eelche » 30 юли 2010 00:34

zlatan,макар да се игра на картофена нива,е в пъти за предпочитане пред изкуствената настилка-най-малкото защото причинява контузии и играта е адски бързо предпоставка за твърди влизания и т.н.Ако беше по - добре щяха ли толко да пищят всички гостуващи отбори на Лазур,заради изкуствения терен и щяха ли да го махнат?!Както и да е,мнението ми е ще ги сгазим тия шведи тука,защото се видя,че са "класни" дърводелци,така че тук ще си играем нашата игра и нищо не може да ни попречи рапсодията в синьо да продължи :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 30 юли 2010 00:35

Ако си прав, ще ги смачкаме у дома и дано си.
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 30 юли 2010 01:01

Левски определено бе далеч по-добрия отбор и напълно заслужаваше победата,но сръбската подлога добре си свърши работата за която й бяха платили домакините.дано тук не ни свири такъв капиталистически червей и тогава съм сигурен ,че ще смачкаме тези швецки алкохолици
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 30 юли 2010 01:04

Аз мисля, че терена е еднакъв и за двата отбора. От това следва, че като е нива за нас е нива и за Калмар. А от това следва, че не става въпрос дали ще играем на естествен или на изкуствен терен, а става въпрос Калмар да не играе на собствения си стадион, на който е свикнал и на който имаше много по голяма подкрепа от публика от колкото щеше да има в Нортьопинг, където трябваше да се играе мача, ако не бяхме толкова големи самаряни. Ако бяхме играли в Норкьопинг Левски щеше да има преймущество, щеше да победи и до голяма степен да е решил крайният изход от срещата. А сега какво? Пак ще треперим дали шведите няма да ни вкарат в София някой случаен гол и после да се чудим как да го връщаме. И друго, никой отбор не би пропилял с лека ръка преймущество дошло му от въздуха, за да го направиш или нещо не си добре, или си и...т, или имаш някъква финансова изгода, разбирай Батков и Баждеков кърпят поистанелия бюджет на клуба или си пълнят гушките!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 30 юли 2010 01:08

Няма от какво да се притесняваме и да обясняваме за някакви издънки ;) При тази програма очаквах равенство с калмар, победа над ЦСКА, победа над калмар на реванша и Х или победа над Локо СФ. Тази година съм обнадежден, защото има кой да вкарва. На злите езици ще им кажа, че Бате не е комплекс, защото имахме куп положения и ни победиха с 1 атака. Да погледнат дали Юве ги победи в два мача. Жалко, че изпуснахме още две години да сме в Шампионска лига, но ако това беше станало злобата щеше да е още по-голяма.
Ако терена е бил тежък, значи няма от какво да се притесняваме на реванша. Ако може някой, който е гледал мача да каже още ли сме толкова неориентирани при центриранията. Това е голям минус :| Дано стигнат до групите, защото там съм сигурен, че ще направят добри мачове.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 30 юли 2010 02:01

ivaylo70 написа:Аз мисля, че терена е еднакъв и за двата отбора.

Това е най-тъпият от всички клиширани лафове които съм чувал.
Означавали,че ако пуснем на една току-що изорана(в буквалния смисъл) нива за сеитба на картофи бай Пешо тракториста,Иван комбайнера и другари срещу Зидан,Меси,Дел Пиеро,Иниеста и Шави,условията ще са еднакви и за двата отбора.Дръжки!
Има голяма вероятност комбайнерите да бият,особено ако приличат поне малко на познатия ни лит.герой Боримечката!!!
Вземете се затреляйте всички подръжници на тази теза.

Колкото повече се влошават условията за игра,толкова повече се изравняват силите между по-класния и по-слабия отбор.
Ще видиш потвърждението на тезата ми другия Четвъртък,ако времето е хубаво.
Дори и треньорът на Калмар си призна,че са били облагодетелствани от лошият терен.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 30 юли 2010 02:33

До Evailo: Приятелю, ти май не си прочел внимателно това, което съм написал. Направи си труда да го прочетеш внимателно, после се замисли над прочетеното и ако го направиш ще разбереш, че това не е най-глупавото клише, което си чувал. А и моля недей да ми говориш за разни комбайнери и трактористи, защото според мен и това също е много изтъркано клише. А иначе, че колкото е по мокър и тежък терена толкова повече се изравняват силите си абсолютно прав.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2010 09:45

Лошия терен винаги е в полза на по-малко класния отбор...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 30 юли 2010 10:49

На лошия терен по-голямо значение има физиката :idea:
Това не значи, че непременно по-слабия отбор печели, а по-силния физически. В случая се предполага, че това са шведите.

Върни се в “Левски”