Централният нападател Мирослав Антонов ще играе под наем в Монтана през следващите шест месеца, призна пред Гонг агентът на футболиста Емил Данчев.
Таранът бе закупен от Своге през зимата и през миналия полусезон игра като титуляр на „Герена”. Антонов заби четири попадения за Левски, а за цялата минала година успя да реализира общо девет гола.
Антонов ще бъде под наем в Монтана през следващите шест месеца, а ако Левски прецени може да си го върне след това.
Нападателят стана ненужен на треньорския щаб в Левски, защото „сините” разполагат с още трима футболисти на тази позиция. Схемата на отбора изисква един централен нападател да бъде на терена. На този етап твърд титуляр изглежда Гара Дембеле, а негови резерви ще бъдат Исмаил Иса и Жоро Христов.
Всичко около преминаването на Антонов в Монтана е ясно, остава да се уточнят дребни детайли от неговия личен договор.
Миро Антонов отива под наем в Монтана
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Миро Антонов отива под наем в Монтана
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Миро Антонов отива под наем в Монтана
Не знам за вас, но на мен това ми изглежда ужасно глупаво... Ако се контузят Дембелето и Иса какво правим?- Жоро ли? Той като има и други нападатели не издържа на напрежението, а ако всичкия товар падне на неговите рамене не знам... Тогава пак освен Бижутера да слагаме за Централен нападател, ама стига сме го мъчили него де... А пък и конкуренцията на поста отслабва...
Не ми е ясно само с какво Г.Христоев показа ,че е по-добър нападател от Миро Антонов - с това ,че търка пейката 6 месеца в Полша или може би ,че през миналия есенен 1/2 сезон има 1 гол ????? Стига сме си тикали любимците , Антонов не е някаква извънземна класа ,но Г . Христов ................. айде моля ви се

djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
- modor
- Контакти:
[offtopic]Айде,Ненов......ЧЕСТИТО
[/offtopic]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Христов трябваше да е под наем ,защото Антонов е много борбен футболист и има желание за игра .Явно политиката на Левски е да изгоним добрите,за сметка на любимците ни.
Абе какви са тея реакции от вас бе... единия е голмайстор на първенството и то с отбора на Ботев, а другия кой е, че нещо ми е неизвестен... да ходи в Монтан, да се обиграва. Ако покаже че става, ще го върнат, както стана с Иса 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Бижутера
- Контакти:
абе стига глупости, тоя миро антонов е бавен като тролея единицата на паметника левски...жоро христов поне има физиката и външния вид на футболист, оня е като овчар... 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- blue magic
- Контакти:
Миро е под наем за 6 м., тоест до януари. По добре да поддържа форма в реална игрова обстановка, отколкото да търка пейката или да чакаме Дембеле или Иса да се контузят за ще влезе най-много в 1 мач.
Решението за мен е правилно.
Решението за мен е правилно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Антонов е много по-слаб футболист от Христов.Да бяха го продали,не да го преостъпват.Той топката не може да уцели.Христов стана голмайстор с Ботев Пд,вие го изкарахте некъдърник.Просто не издържа на напрежението.
LaRgO написа:Антонов е много по-слаб футболист от Христов.Да бяха го продали,не да го преостъпват.Той топката не може да уцели.Христов стана голмайстор с Ботев Пд,вие го изкарахте некъдърник.Просто не издържа на напрежението.
До кога да го чакаме.Докато вземе пенсия от Герена ли? Какво значи неиздържал на напрежението? Щом не може под напрежение да се пробва в Павел баня,там е спокойно и няма напрежение.А колкото до Антонов,загърбваме още едно талантливо и трудолюбиво момче.