http://www.novsport.com/news101084_1041.html
Дали може да се разчита, че това наистина ще е така?
Левски излиза от финансовата криза
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски излиза от финансовата криза
То и един финансов министър,каза същото за България. 

Само Черно море.
Мда, той ей сега ще си даде парите за български отбор, да не е луд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Daniel Levski
- Контакти:
Няма какво да пишеш, за финансовият министър, то се вижда,че от два месеца има подобрение, ти ако мислеш,че се излиза от фин.криза за два месеца значи си лаик, реално каквото каза Дянков това става. А относно Левски дано да е вярна информацията, но на Нов спорт много, много не вярвам

- metodito
- Контакти:
Прочетохте ли оригиналният източник на информация - в. "Галерия". Веднъж само съм разлиствал тоя парцал и толкова гадно нещо няма.
plamenst7 написа:http://www.novsport.com/news101084_1041.html
Дали може да се разчита, че това наистина ще е така?
Да бе, той сега няма пари и чака да спечели делото, че да ги налее в Левски. Що за глупости?! Ако имаше желание да харчи пак по нас, отдавна да го е направил.
Все пак става дума за 2,5 мрд.долара.Какво са да речем 25млн.долара? 1% от цялата сума. Защо не?
- methodman16
- Контакти:
А и на тия години какво да прави със толко много пари ,че да няма желание да влага в Левски. След две години Левски на четвърт финал на ШЛ 

Това дело на коя инстанция се гледа , дали няма да има обжалване после , малко съмнително ми се вижда.Не харесвам Левски но нямам нищо против да се наливат пари в БГ футбола било то и за Левски , дано е вярно те нещата са скачени налеят ли се в Левски сериозни пари неминуемо ще се вдигнат бюджетите на доста други клубове,за да ги догонят.
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Daniel Levski написа:Няма какво да пишеш, за финансовият министър, то се вижда,че от два месеца има подобрение, ти ако мислеш,че се излиза от фин.криза за два месеца значи си лаик, реално каквото каза Дянков това става. А относно Левски дано да е вярна информацията, но на Нов спорт много, много не вярвам![]()
[offtopic]То хич няма да е лошо,да излезем от кризата,даже ще се радвам,ама защо нямам вяра на този финансов министър?И не е необходимо да се бие в гърдите и да се хвали:''Излизаме'' или''Излязохме''.Народа ще го разбере по джоба си и аз също,а не някой да ми сваля звезди,а друг като министър-председателя,да иска да реже пенсии и заплати,защото сме излезли от кризата.Айде моля ти се.Нямам нужда от твоето убеждаване или на министър Дянков.[/offtopic]
Само Черно море.