Прочетох един материал преди минути и като се замислих, стигнах до заключението, че наистина е така. Защо точно в този ден "големият левскар" Наско Сираков предприе тази атака срещу Гонзо? А не го направи още през пролетния полусезон или веднага след края на шампионата? Чии интереси аджеба защитава той и дали няма да се окаже, че той е човека, донесъл най- много бели на клуба, особено когато не е в управлението му... Излезе, че "крушата си има опашка"...
Но за да изкажете и вие Вашето мнение, прочетете това
http://sportline.bg/news/63137/атаката-на-сираков-срещу-левски-спонсорирана-от-титан
и Ви приканвам към размисъл.
Aтаката на Сираков срещу Левски е спонсорирана от Титан?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Крушата си има опашка!
Сори,ама по-голяма глупост не бях чел!!!Ама друго ми е интересно-каква фантазия трябва да имаш-за да го измислиш!!!Сценариста на този сюжет заслужава "Оскар"!!

Що изобщо си губите времето да ги четете тея измислени сайтове, дето се чудят какво да напишат, само и само някой да влезне там?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- vladitol
- Контакти:
rhaegar написа:Що изобщо си губите времето да ги четете тея измислени сайтове, дето се чудят какво да напишат, само и само някой да влезне там?
+1 Те са два тези сайтове спортал и спортлине

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Aтаката на Сираков срещу Левски е спонсорирана от Титан?
Те щото Титаните са цъфнали и вързали и си немат други задължения, та плащат на НСПП да кълне подуенци!
Тоя сайт е една голяма пародия.По-големи глупости от ДБ пишат..

Пернишките Титани са по-зле финансово и от Батков !
- JohnnieWalker
- Контакти:
-
- Контакти:
Каква атака бе Наско гледа обективно на нещата който стават в Левски с това ръководство и тези футболисти сме за никаде .Истината е Шматков трябва час по скоро да го изгониме от Левски ,а това трябва да го направим ние истинските фенове ,а не някакви гугугтки и платени фенове ,който за парите който им дава Шматков ,ходят по мачовете и се правят на луди.Все едно всичко е наред в Левски .Истината е една БАТКОВ ВЪН
че имаше атака имаше ама как пък точно пернишките нещастници ще спонсорират Наско не ми е ясно
-
AБСОЛЮТНО Е ВЯРНО ТОВА КОЕТО ПИШЕ АГОП ВАРТАНЯН,НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТОЙ Е ЧОРБАР.А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА МЕДИИНАТА АТАКА НА ДАНИ БОРИМИРОВ/ЗЕТ НА ЕДИН ОТ ВИС-2 ХРИСТОФОРОС АМАНАТИДИС-ТАКИ/ ТИТАНИТЕ СЪЩО СА ОТЛОМКИ ОТ ВИС-2.МИТКО ГЪРНЕТО Е БИЛ ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА ВИС-2 ЗА ПЕРНИК.
http://www.sport1.bg/sport1/node/175848
http://www.sport1.bg/sport1/node/175848