Колеги, кога от Левски ще обявят новия треньор?
Мисля, че е крайно време това да се случи!
Иначе само си приказваме за идващи и напускащи играчи.
Мисля, че това е работа на новия треньор и новия спортно-технически щаб.
Кога от Левски ще обявят новия треньор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кога от Левски ще обявят новия треньор
Вили Вуцов и Херо това е истината- с тази комбинация феновете ще се увеличат , също и зрителите пред телевизиите ще се увеличат , Господари на ефира ще има какво да показват ,в България футбол не може да се гледа ,цирка го закриха ,поне да се посмеем малко
- arekusanderu
- Контакти:
може да е Вили,сега е свободен....или Ясен Петров.които иска по малко от Борат ще спечели,но и двамата не стават....
FORZA CESENA !!!
Преди време казах че Гонзо беше добър нападател но като ръководител се провали никога ама никога няма да настигне Наско та дори и Жужо жалко че е слугинаж на Борат. ЖАЛКО.
Гонзо изчаква да види как ще се развият нещата с Илиан Илиев - за това бави името на новият треньор .
-
- Контакти:
Само да не е Ясен Петров, защото ще го гледаме най-много 1 месец и отново трябва да търсиме треньор. Я. Петров не става за треньoр!
- liverpul11
- Контакти:
мърю стоилов вземете,да отървете националния от него,а и като сме 16 точки напред съм по спокоен
levski_777 написа:Само да не е Ясен Петров, защото ще го гледаме най-много 1 месец и отново трябва да търсиме треньор. Я. Петров не става за треньoр!
АЗ пък мисля , че става - всички бяха против Нъри когато пое Левски ... и после всичко знаем до къде стигна.
Аз съм сигурен, че типично по Батковския модел за управления ще бъде протакано докрай докато наближат мачовете за Лига Европа. Причината освен липса на визия (все пак ако е ясен треньора той може да си направи подготовката и трансферите) е липсата на пари докрай ще се търси евтин треньор без претенции всеки нормален дори и инстински левскар не би се хванал начело виждайки че всеки футболист дори и с малко потенциал се продава (или разхожда унизително като муле до Казан и Швейцария) на първото отборче за стотинки. После нищо чудно да му се плащат неустойки като се смени този посредствен треньор типично по Бай Ганъовски по-никое време както вече видяхме с Вуцов и Кратко Останич. Дано има скоро нов нормален собственик САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Много ми се иска да е Люпко...