Гърци предлагат € 4 млн. за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Гърци предлагат € 4 млн. за Левски

Мнениеот Parmalat » 28 апр 2010 10:36

Гръцки бизнесмени са отправили официална оферта за закупуването на Левски. Тя е била на стойност четири милиона евро, разбра "Тема Спорт". Контактът между предприемачите и собственика на шампионите Тодор Батков е бил осъществен от Томас Лафчис, който е взел дейно участие в преговорите.

Адвокатът на този етап е оставил развръзката за след края на първенството. Причината е, че сумата му се струва твърде ниска, а в касата на Левски биха постъпили почти толкова пари и при влизане в груповата фаза на Лига Европа.

В началото на пролетния дял от шампионата Батков обяви, че би се разделил с мажоритарния си пакет акции срещу 15 милиона евро. Според запознати обаче босът на сините вече е намалил цената под 10 милиона от европейската валута.

Иначе Батков нееднократно е заявявал, че издръжката на отбора вече му тежи и на драго сърце би се разделил с част от акциите си, стига новият му партньор да поеме финансирането на отбора и да покаже чист произход от капиталите си.

През март от акциите на "сините" се интересуваше и холандският ивестиционен консорциум "Сентръл Юръп Груп". Той също бе представляван от Томас Лафчис, но нещата бързо се разсъхнаха. Около Левски душеше и мастит кипърски бизнесмен, но той също се отказа да купува дял от клуба.

sportni.bg

Айде пак се почна!Не мога да разбера президента ви.Тази алчност ще погуби отборът ви !
Въпреки че не съм фен на Левски или ЦСКА искам и двата отбора да са силни за да има по-голяма конкуренция и качествени мачове!
[offtopic]Разкарайте мустакатия от Левски :idea:[/offtopic]
Последна промяна от Parmalat на 28 апр 2010 10:39, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Гърци предлагат € 4 млн. за Левски

Мнениеот child in time » 28 апр 2010 10:39

Слуховете за продажбата на Левски вече са стари почти колкото света! За сега само Марсианците не са поискали да го купят но предполагам и това ще стане ( поне в болните мозъци на някои журналисти) !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 28 апр 2010 10:47

прочетох го до "разбра "Тема Спорт"" и се отказах...

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 28 апр 2010 10:49

Ако Левски не успее да се домогне до 3-тото място,Батков ще е по-склонен от всякога да продава и още повече ще занижи цената.Като се провалят приходите от евротурнирите и след това цяла година ще трябва да налива пари в отбора без почти никаква възвращаемост, ще размисли според мен.
Ако този вариант наистина е реален,аз като фен на Левски предпочитам да не влезем в тройката,но да се сдобием с нов собственик!
Изображение

Потребителски аватар
Бий_Чорбата
Контакти:

Мнениеот Бий_Чорбата » 28 апр 2010 10:53

Код: Избери всички

разбра "Тема Спорт"

До тук с истината !
Случайно , "Тема Спорт" да са дочули дали слуховете за края на света през 2012 са верни :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 28 апр 2010 11:04

4 милиона са малко според мен.то само играчите струват към 8 или 9 милиона евро.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 апр 2010 11:07

orgi написа:4 милиона са малко според мен.то само играчите струват към 8 или 9 милиона евро.

Шегуваш се!?!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 28 апр 2010 11:08

orgi написа:4 милиона са малко според мен.то само играчите струват към 8 или 9 милиона евро.

Хах ах ах ха ха хах ха хах ах ха ха хах хах ах ха ха а

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 28 апр 2010 11:09

Естествено, че се шегува :) забравил е да напише тага:

/Irony ON

/Irony OFF
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 апр 2010 11:10

Мустака е много алчен,а както е тръгнало Левски ще се класира за ЛЕ ! На две точки сме от третия,който се постара да загуби доста точки в последните си мачове ! Дай Боже да не съм прав,Левски да не играе в ЕКТ и да има оферти към Борат - ще не ще,ще продава ! В противен случай,ще имаме поредните обещания който няма да се изпълнят отново ! БАТКОВ - ВЪН ! САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Върни се в “Левски”