Къде е ръководството на отбора

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Къде е ръководството на отбора

Мнениеот levskarin » 20 апр 2010 20:59

Къде е ръководството на отбора - Батков на лов, Марков го няма, Гонзо е до тъча, а Баждеков ръси тъпизми - ръководствата са се разбрали - ами Вие г-н Баждеков на сте ли още от Ръководството!?
Вземете и се омитайте всички, защото вече не мога да гледем как отбора затъва, а съм левскар от дете - повече от 40 години, но такова чудо не помня!

levskarin
Контакти:

Re: Къде е ръководството на отбора

Мнениеот levskarin » 20 апр 2010 21:17

Колега, вземи напиши нещо умно, ако наистина ти се отдава, вместо на всяко мое мнение да качваш тези тъпи снимки!
Или пък аз не ги разбирам!

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 20 апр 2010 21:20

levskarin написа:Къде е ръководството на отбора - Батков на лов, Марков го няма, Гонзо е до тъча, а Баждеков ръси тъпизми - ръководствата са се разбрали - ами Вие г-н Баждеков на сте ли още от Ръководството!?
Вземете и се омитайте всички, защото вече не мога да гледем как отбора затъва, а съм левскар от дете - повече от 40 години, но такова чудо не помня!

Кое ръководство? Има ли такова изобщо> Май на Левски му останахме само ние-феновете :o
Последна промяна от Cesc Fabregas на 20 апр 2010 21:59, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 20 апр 2010 21:36

Прав си колега, но аз май вече ще се откажа да ги гледам и ако ме последват и други ще останат и без фенове.
Много жалко, че трябва да пишем това, а не примерно за добри отигравания, воля за победа, себераздаване по терена и т.н.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 апр 2010 21:43

Ръководството на Левски е в националния отбор (Мъри), в БФС (Наско) и в Израел (Мишка Ч.)
Ръководството на ФК Батков да върви по дяволите, начело със Заберски!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 апр 2010 22:00

unist_gp написа:Ръководството на Левски е в националния отбор (Мъри), в БФС (Наско) и в Израел (Мишка Ч.)
Ръководството на ФК Батков да върви по дяволите, начело със Заберски!

А тоя Заберски си е баш за разстрел...със грешните му съвети към кумеца си Батков съсипа отбора... :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 апр 2010 22:44

levskarin написа:Прав си колега, но аз май вече ще се откажа да ги гледам и ако ме последват и други ще останат и без фенове.
Много жалко, че трябва да пишем това, а не примерно за добри отигравания, воля за победа, себераздаване по терена и т.н.

Затва вие никога няма да сте велики фенове, щото сте фенове само ако Левски или Цска печелят. Истинскитер фенове са под тепетата, въпреки позицията на която се намират, са в пъти повече от ваще по посещаемост
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 апр 2010 23:45

shesh, трябва да си голям тъпак да спамиш и да рекламираш този сайт по такъв тъп начин.
Няма ли модератори тук? Иначе много лесно трият мнения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

varadinov02
Контакти:

Мнениеот varadinov02 » 20 апр 2010 23:50

Мисля,че агент Тара нарочно държи Гонзо,за да си отмъщава на нас феновете с неговата глупотевина.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 21 апр 2010 02:55

bojkyy написа:
levskarin написа:Прав си колега, но аз май вече ще се откажа да ги гледам и ако ме последват и други ще останат и без фенове.

Затва вие никога няма да сте велики фенове, щото сте фенове само ако Левски или Цска печелят. Истинскитер фенове са под тепетата, въпреки позицията на която се намират, са в пъти повече от ваще по посещаемост

Много точно казано. Този отбор има фенове само когато печели, но когато изпадне в труден момент тези фенове се превръщат в най-големите му врагове. Недопустимо е фенове на един отбор да имат такова отношение към играчите на отбора който обичат,към играчите дали толкова много на този отбор. И ако сега не могат да дадат това което са давали преди, то това не е защото не искат-просто не се получава. Не се махат защото обичат Левски и искат да помагат с каквото могат, защото след тях не идва нищо по-добро(справка-Табаков и Балджийски резерви в Локо Мз).Защото обичат Левски повече от тези дето са на трибуните само когато играем с Челси и Барселона или са там за да псуват играчите на собствения си отбор,или да хвърлят бомби и да развяват свастики, заради което отбора да бъде лишаван от домакинство в едни от най-важните си мачове през сезона.
Не-това за мен не са левскари, това са едни футболни к..ви.

Върни се в “Левски”