Какъв отбор да имаме, след като нямаме треньор?!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Какъв отбор да имаме, след като нямаме треньор?!?
гледах мача и се чудя как е възможно при положение че ни трябва победа на всяка цена да играем цяло полувреме без чист нападател кому бе нужно да се рискува с тасевски на този тежък терен дефекто играехме с човек по малко това са все неща за които е отговорен гонзо той взема тези решения продлъжавам да твърдя че мястото на гонзо е в левски но не като треньор
Re: как да имаме отбор като нямаме треньор??!!
А да не говорим и за собственик ... УМРИ Тара... боклук скапан... 

Моля те Гонзо!!!!!!!
Моля те Гонзо върви си!На ръба си,да те помисля за пълен олигофрен и теб като Ганьо!Все си мислех че имаш малко акъл и морал но се обедих че и ти си олигифрен!
Как може да излежеш с този състав, а пък и смените ти бяха култови!
Махаи се заедно с всички твои безбожници от Левски!
Как може да излежеш с този състав, а пък и смените ти бяха култови!
Махаи се заедно с всички твои безбожници от Левски!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
rabex написа:гледах мача и се чудя как е възможно при положение че ни трябва победа на всяка цена да играем цяло полувреме без чист нападател кому бе нужно да се рискува с тасевски на този тежък терен дефекто играехме с човек по малко това са все неща за които е отговорен гонзо той взема тези решения продлъжавам да твърдя че мястото на гонзо е в левски но не като треньор
Съгласен съм с теб на 100%. Някой да ми обясни на какъв пост пусна Топузаков , и защо изобщо го пусна

- bigbonusprize
- Контакти:
Какво ви е виновен Гонзо. Виновна е п**ката Баткоф, който се крие зад него... За Гонзо Левски винаги е бил религия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ако грешките не са целенасочени,означава че Гонзо е....

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Гонзо.....като футболист шапка ти свалям, ама като треньор и 5 пари не струваш - отбора ти загуби заради твоето подреждане на състава през 1-вото полувреме.... 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
bigbonusprize написа:Какво ви е виновен Гонзо. Виновна е п**ката Баткоф, който се крие зад него... За Гонзо Левски винаги е бил религия...
Гонзо е треньор тои реди състава!а как само го беше наредил днес,и смяната на Топчо беше сериозно подсказване за класата на Говньо!тои за мен е вече Говньо!и двамата с агент Тара се крият зад част от публиката на ЛЕВСКИ1
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Абе,тоя Тевия,Гонзо само за цвят ли го взе?
Интервю на ген. Джуров:
- bigbonusprize
- Контакти:
iskren написа:bigbonusprize написа:Какво ви е виновен Гонзо. Виновна е п**ката Баткоф, който се крие зад него... За Гонзо Левски винаги е бил религия...
Гонзо е треньор тои реди състава!а как само го беше наредил днес,и смяната на Топчо беше сериозно подсказване за класата на Говньо!тои за мен е вече Говньо!и двамата с агент Тара се крият зад част от публиката на ЛЕВСКИ1
Вярно е, но защо Гонзо е треньор, питаш ли се? Имаше огромно желание да намери треньор, но к**вата Баткоф откри в Гонзо новият Мъри и Наско...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!