Инерцията на ЛЕВСКИ.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Инерцията на ЛЕВСКИ.
Така е приятели и фенове на ЛЕВСКИ.В момента нашият любим отбор се движи по инерция,понеже няма треньор,качествени футболисти,заинтересуван собственик и изобщо няма никакав ред в редиците на отбора и клуба за това вървим към пълна разруха и заличаване на всичко хубаво постигнато от отбора и клуба,а всеки истински ЛЕВСКАР знае колко е велик отбора на народа ЛЕВСКИ.Вече знам със сигурност,че тази година е отписана от всички отговорни фактори и че ще приключим годината на 4-5 дори може би на 6-то място,както завършихме през първия полусезон на тази година,но инерцията на отбора стига до тези незавидни места,така че отбор на самотек толкова.Това е истината и реалността приятели.Много,много ме боли но синьото сърце вика,само ЛЕВСКИ оле,оле,оле!!!
Re: Инерцията на ЛЕВСКИ.
една съща тема се дъвка вече един месец с различни заглавия запомнете Витоша запада 

По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
-
- Контакти:
Ми според мен имаме 5-6 много качествени футболисти и 5-6 на които е минало времето! Другите са средна класа. Според мен трябва качествен треньор от догодина! До края на сезона да се налагат млади футболисти като (Цачев, Шмедин и догодина да си върнем Иса). Лятото трябва да има сериозна чистка и да се вземат възможно повече пари! Личното ми мнение е, че трябва да продадем Гошо Вратарчето и да дадем шанс на Митрев. От дясно да бъде Станчев, защото е млад не го е страх и има качества. В центъра да са Милиев и Бензукан и Топузаков да им е резерва. Отдясно Веско Минев си върши добре работата. В центъра да са Гаджев ( най-добрият халф в БГ) и Балтанов (Сърмов).От дясно на атаката трябва да се купи футболист ( Хичо трябва да се продаде) от ляво Жо. Напред трябва да са Дарко и пред него Иса/Цачев! Ако стане така след 2-3 години ще се мачка!
1914
- blue SASHO77
- Контакти:
rugby_man написа:една съща тема се дъвка вече един месец с различни заглавия запомнете Витоша запада
А бе и да запада, срещу вас да тичаме,пак нема да ни стигнете,смешници!!!!
САМО ЛЕВСКИ
rugby_man написа:една съща тема се дъвка вече един месец с различни заглавия запомнете Витоша запада
Витоша запада защото държавата не се грижи за планината си.Срамота е ,на крачка от София да имаш такова богатство като Витоша и да не се възползваш от това.
Ааааа..значи това си мислите 3-мата локомотивци които ходите на мач.
110 години любов!
Ние по тази инерция караме още преди Нова година....Но тя бавно и постепенно се намалява,а после какво правим 

-
- Контакти:
Най лошото, е че и публиката ни е безучастна.Никакво мнение никакви протести нищо все едно всичко си ни е наред.Просто тия плани боклуци от сз са там само за пари.Мн сме зле.
- captain_drifuss
- Контакти:
как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
Инерцията вече клони към 0 заради преградата "Батков"! Този пишман бизнесмен, който направи единствени грешни ходове, за да не спечели пари от Шампионската лига поне на два пъти. Това,че не печели си е негов проблем, но затриването на любимия ми отбор - това няма да му го простя! Друго не мога да направя, освен да бойкотирам мачовете на клуба, докато ПАТКОВ НЕ ОСВОБОДИ "ЛЕВСКИ" ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ! ЩЕ УЧАСТВАМ ВЪВ ВСЕКИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ БАТКОВ, НО НА ГЕРЕНА ЩЕ СТЪПЯ ЕДВА КОГАТО ЕРАТА БАТКОВ Е ОСТАНАЛА В ИСТОРИЯТА!