И на Гонзо му е нужен надзорник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

И на Гонзо му е нужен надзорник

Мнениеот levskarin » 06 апр 2010 14:17

И на Гонзо му е нужен надзорник, защото е неопитен и не разбира какво трябва да прави един тренер. Ми то няма никаква идея в играта на Левски. За разлика от ръководството на ЦСКА, нашето дреме!При тях също не върви, но поне взимат някакви мерки овреме!
Да идва Дуци ли, Илиев ли, Велков ли, не знам, но виждам, че те са научили футболистите си как да застават, да си подават и да не изритват топката безцелноНищо, че някой ще каже виж ги къде са в класирането техните отбори, това няма никакво значение, защото се вижда, че играят футбол! А нашето е едно кюскане и нищо общо с футбола.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Re: И на Гонзо му е нужен надзорник

Мнениеот Porto » 06 апр 2010 14:30

Никакви надзорници и Гонзо и Зафиров да се махат,защото не стават за треньори!А нашето ръководство за съжаление нищо не прави.Сега чета,че щели да си измият ръцете с Димитър Пенев и да му прехвърлят отговорността за пореден път в подобна критична ситуация.
Изображение

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 06 апр 2010 14:57

Вие поне си имате Пенев който винаги ви измъква в такива ситуации и винаги вдига отбора............а ние както винаги ще избираме между БГ некадърник или чужд анонимник.Трагедия...............

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 06 апр 2010 15:21

На Гонзо не му е нужен надзорник а намордник защото само лае
сърцето ми завинаги червено е

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 апр 2010 15:28

Нужно му беше,изобщо да не продължава.Нали след Лацио каза че,няма да води вече Левски,а след Коледа остана да ближе задника на Бай Ганьо.И да затрива ореола си,който си е изградил сред вас.
Само Черно море.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 08 апр 2010 13:04

Освен надзорник му е нужен и акъл и коректив. Много от високо се пада, когато не приемаш корекция, критика и съвет. А всички разбрахме, че Гонзо не става за треньор.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 08 апр 2010 14:01

levskarin написа:И на Гонзо му е нужен надзорник, защото е неопитен и не разбира какво трябва да прави един тренер. Ми то няма никаква идея в играта на Левски. За разлика от ръководството на ЦСКА, нашето дреме!При тях също не върви, но поне взимат някакви мерки овреме!
Да идва Дуци ли, Илиев ли, Велков ли, не знам, но виждам, че те са научили футболистите си как да застават, да си подават и да не изритват топката безцелноНищо, че някой ще каже виж ги къде са в класирането техните отбори, това няма никакво значение, защото се вижда, че играят футбол! А нашето е едно кюскане и нищо общо с футбола.

Ходи ти стани треньор , разбирачо !!!

Върни се в “Левски”