И на Гонзо му е нужен надзорник, защото е неопитен и не разбира какво трябва да прави един тренер. Ми то няма никаква идея в играта на Левски. За разлика от ръководството на ЦСКА, нашето дреме!При тях също не върви, но поне взимат някакви мерки овреме!
Да идва Дуци ли, Илиев ли, Велков ли, не знам, но виждам, че те са научили футболистите си как да застават, да си подават и да не изритват топката безцелноНищо, че някой ще каже виж ги къде са в класирането техните отбори, това няма никакво значение, защото се вижда, че играят футбол! А нашето е едно кюскане и нищо общо с футбола.
И на Гонзо му е нужен надзорник
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: И на Гонзо му е нужен надзорник
Никакви надзорници и Гонзо и Зафиров да се махат,защото не стават за треньори!А нашето ръководство за съжаление нищо не прави.Сега чета,че щели да си измият ръцете с Димитър Пенев и да му прехвърлят отговорността за пореден път в подобна критична ситуация.

Вие поне си имате Пенев който винаги ви измъква в такива ситуации и винаги вдига отбора............а ние както винаги ще избираме между БГ некадърник или чужд анонимник.Трагедия...............
- glover
- Контакти:
На Гонзо не му е нужен надзорник а намордник защото само лае
сърцето ми завинаги червено е
Нужно му беше,изобщо да не продължава.Нали след Лацио каза че,няма да води вече Левски,а след Коледа остана да ближе задника на Бай Ганьо.И да затрива ореола си,който си е изградил сред вас.
Само Черно море.
Освен надзорник му е нужен и акъл и коректив. Много от високо се пада, когато не приемаш корекция, критика и съвет. А всички разбрахме, че Гонзо не става за треньор.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Kotooshu77
- Контакти:
levskarin написа:И на Гонзо му е нужен надзорник, защото е неопитен и не разбира какво трябва да прави един тренер. Ми то няма никаква идея в играта на Левски. За разлика от ръководството на ЦСКА, нашето дреме!При тях също не върви, но поне взимат някакви мерки овреме!
Да идва Дуци ли, Илиев ли, Велков ли, не знам, но виждам, че те са научили футболистите си как да застават, да си подават и да не изритват топката безцелноНищо, че някой ще каже виж ги къде са в класирането техните отбори, това няма никакво значение, защото се вижда, че играят футбол! А нашето е едно кюскане и нищо общо с футбола.
Ходи ти стани треньор , разбирачо !!!