Георги Иванов окачи на пирона не само обувките, но и ореола си. И почна Гошо да пада лошо
Навремето имаше един футболист - Георги Иванов.
Може да не го обичаха всички, но всички го уважаваха. Беше прям до болка, искрен до твърдоглавие. Не го беше срам да си признае, че Левски е играл слабо, че е нямало дузпа срещу него, че другият отбор е бил по-добър. Затова сектор "Б" го боготвореше, а сектор "Г" го уважаваше в омразата си.
Днес има един треньор - Георги Иванов. Може да не го мразят всички, но всички му се смеят. Той е некадърен до болка и нахален до твърдоглавие. Срам го е да си признае, че при него Левски нищо не играе, все съдиите му са виновни, а напоследък и играчите. Затова и в сектор "Б" рухна митът към неговата личност, а сектор "Г" го обича за всичко свършено от него на Герена в последния сезон.
Звучи наистина страшно, че и последният голям боец на българския футбол си загуби някъде топките, докато изминаваше пътя от миризливата съблекалня, където окачи обувките, до бутика на "Армани", където надена шефския костюм. За съжаление на синята България, а и не само на нея освен бутонките Гонзо окачи на пирона и ореола си. И сега е един от най-безличните, от най-срамните треньори въобще в историята на Левски.
И ще става все по-безличен и срамен, защото не иска да разбере, че това не е неговият пост. Сигурен съм, че ако футболистът Георги Иванов беше записал 16 загуби за един сезон, щеше сам да се махне от Левски, проклинайки собствената си некадърност. Седнал на пейката обаче, треньорът Георги Иванов е пример за гьонсурат
На наставника Гонзо му е криво, че изпълнителният директор Гонзо е взел играчи като Саша Симонович, а не като... Гонзо. Три в едно се оказа неочаквано лоша комбинация. Гонзо вярва, че кредитът на доверие от страна на сектор "Б" към него ще е безкраен. Той обаче се изчерпа. Оказа се, че във времената на криза не само банковите кредити, но и запалянковските са трудни за обслужване. Особено ако не знаеш как да ги обслужиш. Затова и след вечното дерби пловдивчанинът изпадна в неловката ситуация да напада Емил Велев, че станал шампион, защото имал Гонзо, а сега Левски кретал, защото нямал Гонзо. Георги Иванов вече пази яростно гърба си, хвърляйки всички на кладата. Дори и собствените си играчи. Легендарният №9 обаче не предполага, че когато тази клада се разгори хубаво, сектор "Б" ще сложи точно него на нея. Просто защото по-срамен, по-долен и по-безличен отбор на Левски не е имало никога и никъде.
Гонзо не може да се сърди на никого. За всичко, което се случва днес на Герена, е виновен той, само той и никой друг.
Дори в ръцете на Тодор Живков навремето не е била концентрирана толкова много власт. В съдружие с Батков пловдивчанинът организира изгонването на неудобния Боримиров, хвърли Кокала на кучетата и стана човекът отбор. Само че навремето, когато носеше №9, за Гонзо беше лесно да е такъв. Тогава беше на терена, вкарваше голове, раздаваше лакти, щипеше, хапеше, но побеждаваше. Ама беше там, на терена. Докато сега, от другата страна на тънката бяла линия, Иванов се оказа неспособен да контролира себе си, камо ли голям клуб като Левски. И неслучайно сините днес са на прага на финансовия колапс, в който ги беше поставило в един момент управлението на Томас Лафчис.
Георги Иванов доведе на Герена Ратко Достанич и каза, че двамата са тандем, а сърбинът ще остане в Подуяне дотогава, докато и той е там. Знаем какво се случи. Гонзо каза през лятото, че Левски си има своя нов голям №9 - Георги Христов, който щял да се докаже до края на сезона. Знаем къде пратиха Гошо да се доказва. Треньорът на Левски се закани Саша Симонович да поведе Левски, като лично гарантира за дъртия сърбин. Знаем какви ги приказват днес. Пловдивчанинът не виждаше кой може да вземе титлата на този Левски. Днес никой не вижда този Левски дори в турнирите. И най-важното. Гонзо обеща Левски да играе футбол. Знаем обаче какво играят днес сините.
За съжаление Гонзо е едно от най-лъжливите овчарчета в синята история. Най-светлата футболна фигура в тази история стана най-мракобесният треньорски лик в същата тази история. Георги Иванов заличи по-бързо Левски дори от Политбюро през 1985 година. Днес сините са рухнали до кота 0. Нула голове в два мача с ЦСКА, нула победи над отборите от Топ3, нула голови положения за два мача с Локо (Сф) и ЦСКА, нула вкарани голове в пролетните сблъсъци с Литекс, Железничарите и армейците, нула нападатели срещу ЦСКА. Нула надежда за бъдещето. Въобще нулата Гонзо напук на математиката се оказа по-голяма от деветката Гонзо. http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5700_4.htm
Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Последна промяна от balef на 30 мар 2010 00:15, променено общо 1 път.
Re: Гонзо, къде си загуби топките?
Батков му ги простреля с ловната пушка 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
аз още си го уважавам точно както преди 

Офтопик:
-
- Контакти:
Не смейте се изправя срещу него,той е дал много.
Стига глупости!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
- stoichokrasi
- Контакти:
Абсолютно правилно!!! Никога не съм виждал Левски да играе за равен с чорбата,а аз ги гледам от 30 год. Това е позор! Това няма нищо общо с Левски! Може да сме падали но не сме се предавали...! В събота се бяхме предали с чорбата,преди това се предадохме с локото! Гонзо не става!!! Гонзо го уважавам за това което беше,но ЛЕВСКИ го обичам! И затова ще го помолч да не разваля ореола който отбора си е изградил за 1 век! Да се махне от тренюрския пост-веднага!!!
Абе ако не бием Балъков,ще видим кой ще говори

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- stoichokrasi
- Контакти:
pepsi 1914 написа:Не смейте се изправя срещу него,той е дал много.
И какво като е дал много,сега трябва да си го вземе ли...?
Много правилна статия.Гонзо превърна Левски в селски отбор...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Елементарно е да се вини Гонзо за всички беди на Левски . Ясно е , че не става за треньор , но поне се опита да вдъхнови играчите и да им вдъхне малко живец . Така че не съм съгласен с автора . Гонзо си остава един от Левски , завинаги в нашите сърца .