За "мъртвите" души или добро или нищо!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

За "мъртвите" души или добро или нищо!

Мнениеот INZAGHI_99 » 25 мар 2010 10:28

За мъртвите или добро или нищо!

За седми път през този сезон Левски загуби. Загуби и то този път по най-болезненият начин за феновете си. Играчите на сините лепнаха най-големият срам на феновете си от създаването на отбора. Тези душици накараха и най-върлите фенове да се чувстват омерзени, да се чувстват като малко дете искащо играчка, която никога няма да получи.
Дали си заслужава да се коментира играта на господата манекенчета???
Мисля че никой не иска да говори за тях защото те хората преди много време са го казали, но аз леко ще добавя една дума – за мъртвите души или добро или нищо!!
В последните месеци всички плюем Батков, не съм му адвокат и не искам, защото и аз го мразя и ненавиждам, НО НЕ БАТКОВ игра вчера, не Батков игра срещу Дебрецен, Не Батков игра срещу Литекс, въпроса е кой игра???? Няма отговор на този реторичен въпрос, по-скоро трябва да има едноминутно мълчание в памет на сегашният дух на Левски.
Единственото нещо, което сега отличава Левски от другите отбори и все още го прави Гранд е публиката му, тези така изстрадали фенове, които за пореден път бяха там, пяха, викаха, подкрепяха. Но не винаги приказките са с добър завършек.

Не е срамно да загубиш, не е срамно да пропилееш един сезон, не срамно след като си загубил да го направиш пак, не е срамно да признаеш ,че си слаб и не можеш повече,не е срамно да се откажеш и да дадеш път на по-младите, не е срамно след като си загубил да се ИЗВИНИШ на хората дошли да те подкрепят.

Срамно е да паднеш и да кажеш пред няколко фена – Какво толкова искате? Не бъдете толкова претенциозни!!! – Господин футболисте – ТИ СИ СРАМ ЗА НАС И ЗА СИНЯТА ФЛАНЕЛКА!
Срамно е да твърдиш на фона на играта ти, че имаш шансове за нещо, срамно е да нямаш никакво желание да носиш нещо свято за няколко поколения българи – синият екип, срамно е да не се извиниш на Гошо, Христо, Иван, Драган дошли от другият край на България с една идея да те подкрепят, да бъдат с теб за каузата ЛЕВСКИ, срамно е да играеш за ЛЕВСКИ и да не знаеш какво значи ЛЕВСКИ!!! Срамно е ЛЕВСКИ да е за теб просто мястото от което получаваш заплата, която ти с нищо не си я заслужил!!!
Срамно е да не си признаваш вината и да продължаваш да проваляш отбора си!!!!
Срамно е всичко това, което през този сезон правите!!
Г-да Петков,Александров,Топузаков,Йовов,Телкийски,Бардон, Вие сте в нашите сърца и сте се записали със златни букви в историята на ЛЕВСКИ, но ако искате да останете завинаги в нашите сърца –Елате при нас на трибуните и заедно да гледаме мачовете на любимият отбор, Вие сте големи футболисти, с качества, но всичко с времето си. Вашето в ЛЕВСКИ изтече.

Г-Н Георги Александров Иванов – Вие сте завинаги в моето и още хиляди сини сърца и завинаги ще останете там.
Но ако останете треньор на Левски направете ни една услуга – този сезон е провален – поне дайте път на юношите ни. И Балтанов и Цачев и Балджийски и всички останали заслужават това, Но най-вече НИЕ ФЕНОВЕТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!!
Моля Ви също и да ни освободете от футболните недоразумения като Петраш, Сърмов, Миро Антонов, Еньо Кръстовчев.

Чудя се дали да си причиня, страданието да дойда в Събота на вечното дерби, но аз се познавам, познавам и истинските ЛЕВСКАРИ като мен, Ние ПАК ЩЕ СМЕ НА СТАДИОНА, пак ще пеем, пак ще подкрепяме ЛЕВСКИ, защото за нас ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ, ЛЕВСКИ е начин на живот, нашата религия, НИЕ не я предаваме и я следваме навсякъде и в добро и в лошо, защото НАЙ-Красивото нещо е Любовта на нас феновете към ЛЕВСКИ – а тя ще е вечна!!!
Само ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!! СИНИ ДО ГРОБ!!!!
ВСИЧКИ НА ДЕРБИТО!!!

Послепис – Господин Батков една пред Великденска молба – Защо не се гръмнете и не ни освободите от Вашето присъствие( ИЗВИНЕНИЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ)??!!!

Илиан Костадинов!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

penkov87
Контакти:

Re: За "мъртвите" души или добро или нищо!

Мнениеот penkov87 » 25 мар 2010 10:41

ного ме боли че паднахме,но никога няма да предам ЛЕВСКИ.
Един известен футболист на ЛЕВСКИ и България Гунди.
Гунди никога не предаде ЛЕВСКИ когато Милан му предложили договор той го е отхвърлил не го е приел само дето му е скимнало той го е отказал заради обичта си към ЛЕВСКИ!!!
Гунди към Милан :
Има една страна България в тази страна България има един отбор ЛЕВСКИ. В ЛЕВСКИ съм се родил,в ЛЕВСКИ ще умра!!!

Ето виждате ли колко много обича ЛЕВСКИ .
Ние всички левскари трябва да мислим като Гунди никога ама никога да ни ги оставяме.
Аз обичам ЛЕВСКИ и винаги ще го обичам това е отбора на сърцето ми и никога няма да го предам.

Помните ли когато ЛЕВСКИ игра с най-добрите в Европа ,всички бяхме щастливи че ЛЕВСКИ побеждава.
Преживяхме незабравими мигове с нашия любим отбор.
45 000 левскари скандираха " САМО ЛЕВСКИ" !!!.
Има такива дето от тогава са левскари, аз съм левскарка от както се помня и обичам ЛЕВСКИ повече от всичко.
ЛЕВСКИ ме кара да обичам,ЛЕВСКИ ме кара да продължа напред,ЛЕВСКИ ме прави щастлива,ЛЕВСКИ е моят живот!!!
Това е нашата съдба да обичаме ЛЕВСКИ и да не го предаваме за нищо на света.Дори и да падаме винаги трябва да подкрепяме отбора си . Аз вярвам че някой ден независимо кога всичко ще се върне.ЛЕВСКИ пак ще ни направи щастливи.Пак ще бъдем в Европа първи,пак ще представяме България в "Шампионската лига".
Ние всички левскари няма значение малки и големи на ЛЕВСКИ сме верни.ЛЕВСКИ ни събира нас феновете да сме едно цяло.Ние сме заедно защото обичаме ЛЕВСКИ и се уважаваме.ЛЕВСКИ е отбора на народа .
България ражда левскари с чест!
Ние с ЛЕВСКИ ще бъдем с него завинаги и да падаме и да биеме пак ЛЕВСКИ ще обичаме.
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!!!

ЛЕВСКИ завинаги в нашите сърца !
Гордей те се че сте от ЛЕВСКИ !
Аз вярвам до край.
Надеждата умира последна!

ОБИЧАМ ЛЕВСКИ !!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 25 мар 2010 10:50

незнаеш колко много си прав и за мисля същото като теб просто ужасно ми е болно и се просълзявам но мсиля че сме тръгнали да ставаме средняшки отбор дори снощи писах тема по този въпрос но както и да е боли боли много боли .............да се преврънеме в абонат на локото а не беше далеч времето когато ги прегазихме 3 на 5 на на неджда до 30 мин беше 4на 1 за нас еххххххххх какви времена бяха :cry: да вярно батков не е играл но неговите гулпави ходове ни доведоха до тук :!:

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 11:03

Не бил отишъл заради комунистите...Тогава той е бил в Италия и е можело да остане там, тогава никой комунист няма да може да го върне ! Златния отбор на Унгария, който достига финал на световното първенство как мислиш, че бяга от Унгария ? Почти всички тогавашни унгарски национали са играли в Хонвед (който е отбор на Унгарската армия, каква "случайност", а ?) и след един мач за КЕШ в Испания не се връщат в Унгария, а остават в Испания и заиграват за испански отбори ! Тогава Ференц Пушкаш отива в Реал Мадрид ! По същия начин е можело Гунди да остане в Италия и да заиграе за Милан, но е отказал заради ЛЕВСКИ, колкото и да не ви се иска да е така ! А прозвището "Отбора на народа" идва от това, че сме най-популярния български отбор !

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 25 мар 2010 11:07

xWarden написа:Не бил отишъл заради комунистите...Тогава той е бил в Италия и е можело да остане там, тогава никой комунист няма да може да го върне ! Златния отбор на Унгария, който достига финал на световното първенство как мислиш, че бяга от Унгария ? Почти всички тогавашни унгарски национали са играли в Хонвед (който е отбор на Унгарската армия, каква "случайност", а ?) и след един мач за КЕШ в Испания не се връщат в Унгария, а остават в Испания и заиграват за испански отбори ! Тогава Ференц Пушкаш отива в Реал Мадрид ! По същия начин е можело Гунди да остане в Италия и да заиграе за Милан, но е отказал заради ЛЕВСКИ, колкото и да не ви се иска да е така ! А прозвището "Отбора на народа" идва от това, че сме най-популярния български отбор !

А семейството му (не говоря само за жена му)? И то ли е било в Италия ? И кой ви направи най-популярния отбор ??
Последна промяна от eMs1 на 25 мар 2010 11:17, променено общо 1 път.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 11:13

eMs1 написа:
xWarden написа:Не бил отишъл заради комунистите...Тогава той е бил в Италия и е можело да остане там, тогава никой комунист няма да може да го върне ! Златния отбор на Унгария, който достига финал на световното първенство как мислиш, че бяга от Унгария ? Почти всички тогавашни унгарски национали са играли в Хонвед (който е отбор на Унгарската армия, каква "случайност", а ?) и след един мач за КЕШ в Испания не се връщат в Унгария, а остават в Испания и заиграват за испански отбори ! Тогава Ференц Пушкаш отива в Реал Мадрид ! По същия начин е можело Гунди да остане в Италия и да заиграе за Милан, но е отказал заради ЛЕВСКИ, колкото и да не ви се иска да е така ! А прозвището "Отбора на народа" идва от това, че сме най-популярния български отбор !

А семейството му? И то ли е било в Италия ? И кой ви направи най-популярния отбор ??

Да, бил е с жена си в Италия, тя му е била преводач ;) Кой ни направи най-популярния отбор ли - ами ние сами се направихме :!:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 25 мар 2010 11:19

По отношение на жена му, да поправих се....
А това, че вие сами сте се направили, няма какво да коментирам...пожелавам ви да се направите и европейски шампион.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 11:21

eMs1 написа:По отношение на жена му, да поправих се....
А това, че вие сами сте се направили, няма какво да коментирам...пожелавам ви да се направите и европейски шампион.

Нека позная - според теб най-популярен отбор са ни направили от БКП с помощта на ЦРУ и МОСАД :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 11:21

xWarden написа: Кой ни направи най-популярния отбор ли - ами ние сами се направихме :!:

Може и така да е.Обаче днес е много по-различно. ;)
Само Черно море.

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 25 мар 2010 11:22

xWarden написа:
eMs1 написа:

А семейството му? И то ли е било в Италия ? И кой ви направи най-популярния отбор ??

Да, бил е с жена си в Италия, тя му е била преводач ;) Кой ни направи най-популярния отбор ли - ами ние сами се направихме :!:

Прото ще умра от смях! :) :) :)

Гунди и отбора на народа! :roll:
Какво означава най популярния отбор!
Просто това не е вярно, Левски не е най популярниа отбор в БГ и няма най-много фенове!

Върни се в “Левски”