Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:само ако знаеш колко много те подкрепям колега,ноооооооооооооо това няма да поправи грешките на ръководителя ни тара,дано Господ е с нас и той си иде още тези дни.много добър коментар между-другото.
пп-запомни едно име борко балджийски.
child in time написа:Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!
joro bad написа:child in time написа:Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!
Не мисля, колега,че темите се повтарят, мисля, че се допълват. Найстина за другите привърженици е досадно, но нали за това са създадени подфорумите за съотвеният отбор. Боли ни и е нормално да пишем и да изливаме мъката си малко повечко от нормалното, но това се случва в дадени моменти и с други отбори тук във форума.
child in time написа:joro bad написа:child in time написа:Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!
Не мисля, колега,че темите се повтарят, мисля, че се допълват. Найстина за другите привърженици е досадно, но нали за това са създадени подфорумите за съотвеният отбор. Боли ни и е нормално да пишем и да изливаме мъката си малко повечко от нормалното, но това се случва в дадени моменти и с други отбори тук във форума.
Аз знам какво е да страдаш за отбора и колко боли когато викаш от трибуните истината и няма кой да я чуе защото ОНИЯ са с банани в ушите! Но с толкова много теми за Левски и всичко около него почвате да омръзвате на неотралните фенове който ви подкрепят в битката ви с новия Сельо! Има нужда може би от малко по събирателна тема кадето всеки да се изказва и която модераторите да задържат на първа страница по - дълго време!
child in time написа:Левски бързо ще се вдигне с такава голяма фенска маса не е нито пред вариант ала Ботев нито Томово ЦСКА! Временен спад за който при следващите добри игри в Европа ще се сещате с лека насмешка! Левски си е Левски Батков е временно явление !
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, Martinez1948, olimpi, tmanolov, trex, Vesko85 и 33 госта