Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ,треньорите и др.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ,треньорите и др.

Мнениеот joro bad » 17 мар 2010 23:39

Аз мисля, че всичко в Левски се обърка преди още 4-5 години, когато за съжаление началото беше дадено от тандема Мъри-Наско. Още по това време нямахме нито един трансфер. Европохода ни тогава започна с трансфери само на двама футболисти, като единият свободен агент-Бардон,невероятен футболист и до ден днешен, а другия се откупи със собствени средства от литекс за да играе в Левски-Йовов. Всички други играчи бяха с неотвърдени постове и неясен статут в отбора ни, като пак привличането им в Левски беше почти без пари!Примерно, по това време, Мечо от твърда резерва, стана титуляр и т.н и т.н. Да, тогава имахме късмета и шанса да се създаде един временно боеспособен отбор и показа резултати и то много добри, но за кратко време 1.5-2год. но на парче.Какво предприе клуба тогава за приемственост и за подмладяване на състава-абсолютно нищо, дори напротив! И оттогава насам се получи стремглавото падение, което вече достигна връхната си точка! Питам отговорни фактори в клуба- защо по това време бяха прокудени от клуба и не се гледаше в переспектива за футболисти като, юношите на клуба, закърмени със синята идея- Ивелин Попов- капитан на всички гарнитури на Левски в своята възрастова група, понастоящем, един от най-добрите нападатели в България, национален състезател , играч на литекс(преминал там без една стотинка) и пред сериозен трансфер в чужбина! Ники Дюлгеров- капитан на всички гарнитури на Левски в своята възрастова група, понастоящем, юношески национал,основен играч на Славия в момента(преминал там за смешно и обидно малко пари) и гарантирам, един от най-добрите ни опорни халфове в Българското първенство. За справка, миналия сезон беше преотстъпен от славия в миньор и от новият сезон, след като се завърна в славия, при мачовете сега между двата отбора, публиката на миньор още скандират името му и го аплодират.Наско Курдов- юноша на Левски и голмайстор на отбора в своята възрастова група,юношески национал, преостъпен за смешни пари в дублираш отбор. Дадох по обширен коментар и пример само на нищожно малко футболисти от школата на Левски, да не забравяме Табаков, Иса, Цачев,Огнянов,Генев,Макриев-невероятен талант изпуснат без стотинка и още много,много други. Интересен ми е и друг факт, миналата година, от 26 възможни възрастови отбора при 25 от тях сме шампиони и сме спечелили 26 национални купи :!: :idea: Е добре де, къде отиват тези футболисти и какво става с тях по дяволите :?:Не на последно място остава открит и въпроса за качествен и много опитен треньор,стратег и мотиватор-пресен пример Стефан Грозданов (отново ,,наш" кадър,но за съжаление пое пирин и резултатите са налице) :idea: За какво бяха тези супер тренировъчни игрища и почти четиризвезно общежитие за юношите ни, като после ги гонят без пари и ни вкарват голове в други отбори и ни правят за смях :?: :!: :idea: Докога Петьо Заберски(кум на Батков) и сие,ще правят трансфери с куци коне и нагло да се облагоделстват от това. Докога в клуба ще живуркат хора на ръководни постове, нищо неразбиращи от футбол и незаинтересовани за любимият ни клуб, а само от финикийските знаци и даващи непрестано безумно глупави идей на адвокатчето, ДОКОГА :?: :!: :idea:
Последна промяна от joro bad на 18 мар 2010 13:58, променено общо 12 пъти.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ треньорите и др.

Мнениеот zlatan » 17 мар 2010 23:46

само ако знаеш колко много те подкрепям колега,ноооооооооооооо това няма да поправи грешките на ръководителя ни тара,дано Господ е с нас и той си иде още тези дни.много добър коментар между-другото.

пп-запомни едно име борко балджийски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Re: Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ треньорите и др.

Мнениеот el pipita » 17 мар 2010 23:52

zlatan написа:само ако знаеш колко много те подкрепям колега,ноооооооооооооо това няма да поправи грешките на ръководителя ни тара,дано Господ е с нас и той си иде още тези дни.много добър коментар между-другото.

пп-запомни едно име борко балджийски.

Също и Табаков!

joro bad

Re: Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ,треньорите и др.

Мнениеот joro bad » 18 мар 2010 00:00

Да, Табакав също е безспорен талант, но просто го пропуснах от яд и нерви докато писах коментара. За съжаление има още страшно много таланти, който за жалост неиграят при нас заради сбърканата ни политика и хората обградали адвокатчето с цел облагодеталстване от трансфери с куци коне на кило и безумни съвети :!: :idea: :idea:
п.п. Веднага го добавих в по горния коментар. ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 мар 2010 00:04

Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

joro bad

Мнениеот joro bad » 18 мар 2010 00:08

child in time написа:Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!

Не мисля, колега,че темите се повтарят, мисля, че се допълват. Найстина за другите привърженици е досадно, но нали за това са създадени подфорумите за съотвеният отбор. Боли ни и е нормално да пишем и да изливаме мъката си малко повечко от нормалното, но това се случва в дадени моменти и с други отбори тук във форума. ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 мар 2010 00:15

joro bad написа:
child in time написа:Без никой да се сърди днес е вече Четвъртък минаха 5 дни от злощастния мач , пуснаха се хиляда теми за грешките в Левски , за лошия Батков за не ставащия Гонзо за протеста и тн! Става банално и досадно не сте обсъдили само кой как си е завързал бутонките ! Съгласен съм Левски не е това което искате да виждате но хайде стига толкова! През тема едно и също!

Не мисля, колега,че темите се повтарят, мисля, че се допълват. Найстина за другите привърженици е досадно, но нали за това са създадени подфорумите за съотвеният отбор. Боли ни и е нормално да пишем и да изливаме мъката си малко повечко от нормалното, но това се случва в дадени моменти и с други отбори тук във форума. ;)

Аз знам какво е да страдаш за отбора и колко боли когато викаш от трибуните истината и няма кой да я чуе защото ОНИЯ са с банани в ушите! Но с толкова много теми за Левски и всичко около него почвате да омръзвате на неотралните фенове който ви подкрепят в битката ви с новия Сельо! Има нужда може би от малко по събирателна тема кадето всеки да се изказва и която модераторите да задържат на първа страница по - дълго време!

joro bad

Мнениеот joro bad » 18 мар 2010 00:26

child in time написа:
joro bad написа:

Аз знам какво е да страдаш за отбора и колко боли когато викаш от трибуните истината и няма кой да я чуе защото ОНИЯ са с банани в ушите! Но с толкова много теми за Левски и всичко около него почвате да омръзвате на неотралните фенове който ви подкрепят в битката ви с новия Сельо! Има нужда може би от малко по събирателна тема кадето всеки да се изказва и която модераторите да задържат на първа страница по - дълго време!

Незнам, може и да си прав, но за сега болката е доста голяма, светлина в тунела няма и лично аз искам да прочета повече мнения и дано някой от ръковоството ни четат тук(но донякъде се съмнявам). Когато една тема се обедини, поради многото мнения и малкото време на някой от потребителите за прочитането на всички тях, тя изведнъж почва да се размива и се губи истинската същност на идеята на автора за всяка една поотделно. Както и да е. Модовете решават, но мисля,че все пак може да ни се даде малко реверанс с оглед на събитията! :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 мар 2010 00:31

Левски бързо ще се вдигне с такава голяма фенска маса не е нито пред вариант ала Ботев нито Томово ЦСКА! Временен спад за който при следващите добри игри в Европа ще се сещате с лека насмешка! Левски си е Левски Батков е временно явление !

joro bad

Мнениеот joro bad » 18 мар 2010 00:45

child in time написа:Левски бързо ще се вдигне с такава голяма фенска маса не е нито пред вариант ала Ботев нито Томово ЦСКА! Временен спад за който при следващите добри игри в Европа ще се сещате с лека насмешка! Левски си е Левски Батков е временно явление !

Дано си прав и мерси за подкрепата. :lol: Успех и на твоят любим отбор Локо Плд. ;)

Върни се в “Левски”