Разликата и разбирането на футбола в Европа и при нас
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Разликата и разбирането на футбола в Европа и при нас
Литекс 3:0 Левски
Барселона 3:0 Валенсия
Реал М отпадна от ШЛ след 500 млн евро трансфери.
Така. Да си изложа тезата.
Темата е за разбирането на футбола и различията във възприемането му у дома и по света. Изникнаха десетки теми към играчите на Левски , към президента Тодор Батков, към изпълнителния директор Георги Иванов. Обвинения, викове "Оставка", банери "Аз мразя Батков!", драма, сърцераздирателни писания.. Зачудих се дали е така и във Валенсия. Дали и там е такава драма, дали се искат глави , оставки?
Нима , драги съмишленици за каузата на Левски, не е нормално понякога любимият отбор да не е шампион, да не е в топ3? Да не участва в европейските турнири? Нима не бе така с Байерн М? Нима Байерн М не падаха с някакви огромни резултати от Волфсбург? Някой кряскаше срещу Бекенбауер и после срещу Ули Хьонес ли?
Що за изкривено разбиране цари тук , в България? И Левски и ЦСКА сменят по 3 треньора на сезон. И какво? И президенти се сменят. И какво?
Първо ще е добре да похвалим феновете на българския футбол. За това че въобще ги има. И след това да започнем с критиката.
Какво очаквате от Левски? Победи? На какво отгоре? Имаме безброй бъдещи пенсионери титуляри. Нямаме треньор, при всичките ми уважения към Г. Иванов. Сменяме треньори през средно 4 месеца. Подменяме по 3-4 титуляри средно през 4 месеца. Нямаме юноши. Треньорите на юношите биват уволнявани с гандиозно скандали. Нямаме ФЕНОВЕ. Да , кога последно видяхте стадиона ни пълен?
Странно или не , гледайки Левски сякаш гледам националният ни отбор по футбол. Безидейно, безидейно, безидейно. Гледайки националния ни отбор по футбол виждам цялата ни държава и икономика. Безидейно , безидейно, безидейно.
Все тая е момчета и момичета. В Б-я се играе кръг за кръг, кръчмарите в момента са в отпуск и ...абе как въобще съществуват тези български клубове? Защо не са фалирали?
Re: Разликата и разбирането на футбола в Европа и при нас
cTpaHHo написа:
От къде ги измисли тези 500 милиона

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:cTpaHHo написа:
От къде ги измисли тези 500 милионаУтре да не станат и милиард
![]()
Амиии като се замисля баха около 600 млн

Madridist написа:cTpaHHo написа:
![]()
Пича сигурно има предвид последните 2-3 сезона

Иначе сЪм сЪгласен с голяма част от написаното.
[offtopic]cTpaHHo, провери пак и си поправи тезата
[/offtopic]

niki87 написа:Madridist написа:cTpaHHo написа:
![]()
Пича сигурно има предвид последните 2-3 сезона![]()
ДА, съгласен съм ако човекът има предвид сумата за изминалите 2-3 сезона, но темата е за настоящия сезон, май

niki87 написа:Madridist написа:cTpaHHo написа:
![]()
Пича сигурно има предвид последните 2-3 сезона![]()
Последния сезон са 240 милиона,което е рекорд за Реал последните години. Също така 1/3 от тази сума я покрихме с трансферите на Робен, Снайдер и Хунтелаар. Дори и последните 3 сезона да вземем,пак не можем да го докараме до 500. Да не говорим, че от темата според мен става дума за 1 сезон. Далеч съм от мисълта да смятам, че 240 милиона са сиромашка радост, ама едно е 240,друго е 500

Последна промяна от Madridist на 15 мар 2010 00:03, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Масимо Морати кво да каже човека-като от 95 г. досега е изхарчил повече от половин милиард евро за около 110 футболисти,повечето от които влязоха в категорията „трансферни грешки“.

Пич ти да не си бай ти Ганя.Защото говориш като него.Вижте как другите защо не и ние.
Оф омръзна ми да се сравняваме с другите ние не сме реал м.,милан и т.н. ние сме си и Левски и трябва да сме различни от другите.
Айде лека нощ.
Оф омръзна ми да се сравняваме с другите ние не сме реал м.,милан и т.н. ние сме си и Левски и трябва да сме различни от другите.
Айде лека нощ.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Пичове темата не е за точната сума пръсната за трансфери от Реал или Интер.
Става въпрос , че тука си правиме драми. Ми нормално е да се пада, нормално е да не се получават понякога нещата.
Не съм за Батков, за Левски съм. И Ман Ю не са за Глейзър ма си махат там с шалчета и драми велики няма. И стадиона им всеки мач е пълен.
Гледай мотивацията , че я няма. Абе причините са толкова комплексни , че няма накъде. Невъзможно е да се обхване цялото разложение, по всички звена.
То ако беше у един Батков вината само...
Става въпрос , че тука си правиме драми. Ми нормално е да се пада, нормално е да не се получават понякога нещата.
Не съм за Батков, за Левски съм. И Ман Ю не са за Глейзър ма си махат там с шалчета и драми велики няма. И стадиона им всеки мач е пълен.
Гледай мотивацията , че я няма. Абе причините са толкова комплексни , че няма накъде. Невъзможно е да се обхване цялото разложение, по всички звена.
То ако беше у един Батков вината само...