А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

UL_Blue

А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот UL_Blue » 07 мар 2010 20:02

Прочетох доста коментари след двубоя Левски- Миньор и реших да пусна тази тема.
Дадоха ни спорна, пресилена дузпа, с която спечелихме мача. От това следва, че трябва да ме е срам от тази победа, така ли?!!! Трябва да го е срам съдията(ако няма дузпа), а не нас.
Когато цяла есен ни режеха съдиите ни беше срам от загубите и слабата игра, въпреки, че надиграхме и Черноморец, и Берое, и Сливен. Сега когато свириха спорна дузпа и спечелихме, пак надиграваики съперник, пак да се срамуваме.
Няма да стане!!!
Когато есента свириха същата дузпа, на същият играч само че в полза на Своге, никои не рева!!!
А беше ли ги срам феновете на Ч.море след мача за купата. Бяха щастливи. Нормално.
А феновете на Цска след мача със Славия?!!!
А дали феновете на Реал(Барса) ги е срам? Такива дузпи съм гледал за тях, че тази е 1000%
А тези на Юве? Същата работа.
А тези на Ман Ю? Когато топката бе на половин метър зад голлинията и не бе зачетен гол, в мача с Тотнъм преди 3,4години. А за дузпите на Кр. Роналдо да не говоря!
Да не би да се срамуват феновете на тези отбори. Напротив. Наи-много са не само в страните си, а и извън тях!
Не нас не ни е срам! Ние си знаем проблемите в клуба и си ги казваме! Недоволни сме от играта, от президента и т.н., но за грешките на други, не отговаряме,а и не виждам защо да ни е срам!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот Dobri » 07 мар 2010 20:10

Къде ни режеха? Аз се сещам само за мача за купата във Варна. На Левски - Литекс не са ни рязали (по-точно рязаха и нас и Литекс).

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 07 мар 2010 20:14

UL_Blue написа:Прочетох доста коментари след двубоя Левски- Миньор и реших да пусна тази тема.
Дадоха ни спорна, пресилена дузпа, с която спечелихме мача. От това следва, че трябва да ме е срам от тази победа, така ли?!!! Трябва да го е срам съдията(ако няма дузпа), а не нас.
Когато цяла есен ни режеха съдиите ни беше срам от загубите и слабата игра, въпреки, че надиграхме и Черноморец, и Берое, и Сливен. Сега когато свириха спорна дузпа и спечелихме, пак надиграваики съперник, пак да се срамуваме.
Няма да стане!!!
Когато есента свириха същата дузпа, на същият играч само че в полза на Своге, никои не рева!!!
А беше ли ги срам феновете на Ч.море след мача за купата. Бяха щастливи. Нормално.
А феновете на Цска след мача със Славия?!!!
А дали феновете на Реал(Барса) ги е срам? Такива дузпи съм гледал за тях, че тази е 1000%
А тези на Юве? Същата работа.
А тези на Ман Ю? Когато топката бе на половин метър зад голлинията и не бе зачетен гол, в мача с Тотнъм преди 3,4години. А за дузпите на Кр. Роналдо да не говоря!
Да не би да се срамуват феновете на тези отбори. Напротив. Наи-много са не само в страните си, а и извън тях!
Не нас не ни е срам! Ние си знаем проблемите в клуба и си ги казваме! Недоволни сме от играта, от президента и т.н., но за грешките на други, не отговаряме,а и не виждам защо да ни е срам!

Подкрепям на 100%!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
ss_lazio1900
Контакти:

Мнениеот ss_lazio1900 » 07 мар 2010 20:16

Фен съм на Левски,но днес дузпа нямаше.Смешна работа тоя съдия не разбира от футбол грам :lol: Но какво значение има щом той коли и беси.Каквото е решил съдията това е.Неговото решение не може да се върне,а и всеки греши.Дано само да не е умишлено,защото наистина си заслужавахме победата.Надиграхме ги тотално,а те какво имат 2 удара към наща врата за 90 мин. :shock: Пълни толупи са тея орки,но не това е начина да ги победим...
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]

Мацек
Контакти:

Мнениеот Мацек » 07 мар 2010 20:17

Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2010 20:20

Dobri написа:Къде ни режеха? Аз се сещам само за мача за купата във Варна. На Левски - Литекс не са ни рязали (по-точно рязаха и нас и Литекс).

Първо-не рязаха и нас и Литекс:
-за безумното нарушение на Тинката срещу Жо-само жълт картон(Рабех във Варна направи същото)
-втори жълт на Еньо???Оттогава в Англия видях поне 10 такива-просто фаул и толкова!
-удар без топка срещу наш футболист-такъв имаше и във Варна-без последствия
Второ-случая Своге:
-безумна дузпа за Своге(в коя минута,че не се сещам???)
-преди нашия гол-подсичане на Дарко отзад в наказателното в момент на удар към вратата???
Трето-Локо мз
- три пъти игра с ръка в наказателното,без последствие????
Нещо по въпроса?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 мар 2010 20:22

Подкрепям мнението на автора! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 20:24

Мацек написа:Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

Ти сигурно си фен на най-слабия отбор в Лига Европа :lol:
Иначе победата си е победа,лошото е начинЪт по който я постигнахме,но кво да се прави-минало свЪршено 8-)

П.п.Много ми хареса мнението на автора ;)

joro bad

Мнениеот joro bad » 07 мар 2010 20:27

Синьо сърце написа:
Dobri написа:Къде ни режеха? Аз се сещам само за мача за купата във Варна. На Левски - Литекс не са ни рязали (по-точно рязаха и нас и Литекс).

-за безумното нарушение на Тинката срещу Жо-само жълт картон(Рабех във Варна направи същото)
-втори жълт на Еньо???Оттогава в Англия видях поне 10 такива-просто фаул и толкова!
Второ-случая Своге:
-преди нашия гол-подсичане на Дарко отзад в наказателното в момент на удар към вратата???
Трето-Локо мз
Нещо по въпроса?

Подкрепям на 10000000000000%
Много ми е смешно, привържениците на най-подкрепяните от съдийте отбори и то с хиляда пъти по фрапантни и доказани грешки, като цска,литекс, черно море, сега са най-активни по плюенето за съдията. ле ле ле :!: :idea: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 07 мар 2010 20:30

Синьо сърце написа:

Второ-случая Своге:
Трето-Локо мз
Нещо по въпроса?

За мача с Литекс:
Втори жълт картон за играч на Литекс (мисля че беше Бард)
Директен червен картон за Бардон.
Червен картон за Митрев след изравнителния гол.
Червен картон за Миланов след изравнителния гол.

За мача с Ч. Море

Червен картон за Маркес.
Жълт картон за Миланов - за провокация.
Жълт картон за Минев - за провокация.
Директен червен за Тасевски при същата ситуация - блъсна съдията.

Отделно на всеки мач - червен картон за Гонзо (влиза на терена).

Върни се в “Левски”