Да купим на Гугутката наколенки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nikoko
Контакти:

Да купим на Гугутката наколенки

Мнениеот nikoko » 23 дек 2009 10:48

Здравейте Левскари,
Предлагам да открием един фонд, да дадем по 1-2 лева и да купим два три чифта наколенки на доктор Ливайн за Гугутката.
Така и така не спира да коленичи пред Батков, поне да не си къса панталоните, пък знаели се от толкова навеждане и коленни връзки ще вземе да скъса.
Пускам темата не за друго, а заради интервюто на Гонзо с Грънчаров от снощи. След като през деня уж нищо не бяха решавали Батков и Гонзо, вечерта слушам интервюто и е очевидно, че Грънчаров не е изненадан от отговорите на Гонзо, което означава, че са говорили преди това и казаното не е било за пред ефира!
Какво трябва да е станало, Гонзо да проговори пред радиото и да каже, че със сигурност няма да е той треньор?
След като Батков се изгаври с Наско, с Мъри, с Гиби, с Овчата глава, с Кокала, с Боримиров, сега и Гонзо. И ние стоим гледаме и се радваме.
Уж избрахме един председател за всички фенклубове, уж той е човека, който трябва да ни поведе ,а той.......
От както беше избран го чух един единствен път да "скочи" това беше срещу Велев и Боримиров, когато натириха Джоб и то защото знаеше, че те вече са пътници. Няма такава мижитурка!!!
Аз ли да обявя протест срещу Батков? Кой съм аз, кой ме знае мене? Нали трябва да е някой, който е избран за тази цел, който левскарите познават!!!!
И накрая един съвет към Батков, отивай да се молиш на Топчо да прекрати кариерата си и да става шеф на мястото на Гонзо, само този джокер ти остана вече!

Потребителски аватар
stoichokrasi
Контакти:

Re: Да купим на Гугутката наколенки

Мнениеот stoichokrasi » 23 дек 2009 11:00

Tоя гугутката и в чужбина се държи като НИКАКЪВ,нито събира феновете на едно място преди мач,нито се движи с автобусите,да решава проблеми по граници и с полицай в чужбина,а се крие по коли и кръчми с верни другари! Голди беше постоянно с нас,звънеше,тичаше,тръгвахме от едно място всички,помагаше с пари,с паспорти,вадеше от полицията! Тоя още не съм го виждал...!

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 23 дек 2009 11:01

Аз работя в топшоп,ако искате да купувате наколенки търсете Александър Василев за намаления :)
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 дек 2009 11:09

Златин Тепсиве беше с класа над Гугутката! :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 23 дек 2009 11:11

Каски за малоумници продавате ли? Немско качество? :lol: :geek:
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2009 11:11

damnedbg написа:Каски за малоумници продавате ли? Немско качество? :lol: :geek:

Това в каква връзка го казваш?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 дек 2009 11:12

колега аз те подкрепям на 1000%,но и ние имаме голяма вина,много голяма.Само с пакати няма да стане,какво като изписахме половин БГ с ругатни спрямо него.Той наистина много го е закъсал,но Левски му е единствената искра живот,затова до последно ще живурка на герена,докато накрая не замясаме на ботев-нищо лично момчета даже ви съчуствам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 23 дек 2009 11:27

За близо година от както тоя е шеф на фенклуба имаме ДВЕ :shock: хореографии в мачовете срещу цесекарите. Изиграхме 10 мача в евротурните, без нито една хореогр.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 23 дек 2009 11:32

Е и кво ние нищо не можем да направим!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 11:41

zlatan написа:колега аз те подкрепям на 1000%,но и ние имаме голяма вина,много голяма.Само с пакати няма да стане,какво като изписахме половин БГ с ругатни спрямо него.Той наистина много го е закъсал,но Левски му е единствената искра живот,затова до последно ще живурка на герена,докато накрая не замясаме на ботев-нищо лично момчета даже ви съчуствам.

Ботев се пише с голяма буква. ;)
Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”