Не хулете по Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гонзо да остане треньор
моето мнение е че след тази игра която показва Левски в тези три мача от както Гонзо е начело на отбора е видно,че той идеално се справя със задачата си.отбора отдавна не е играл така силно.всички се раздават и подобряват формата си от мач на мач.определено отбора тръгна напред и не ние нужен друг треньор.момчетата имат респект от Гонзо и го приемат не само като ръководител,но и като приятел,а това е много важно.през зимната пауза ще трябват само 2-3 нови попълнения и тогава съвсем всичко ще е вече на място.тове е вече един нов Левски,нека да подкрепим момчетата и Гонзо ,защото синята лавина тръгна.слушайте,гледайте,пазете се.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Re: Гонзо да остане треньор
Аз съм "за" ! Само ме притеснява едно: не знам само струва ми ли се или не харесва Тасевски? Но Гонзо става, определено, и според мен.
В никакъв случай.
В никакъв случай, разбира се. Не разбирам, що да не харесва Тасевски.
Треньор от чужбина е правилният ход според мен. Немски специалист ми се иска лично на мен или английски.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
От Гонзо треньор не става. Мъри или Херо.
Гонзо шеф, и около него купчина специалисти. Треньор по тактика, треньор по физика, треньор по футболни умения, треньор по кво ли не. Властта в Гонзо.
tprodanov написа:Гонзо шеф, и около него купчина специалисти. Треньор по тактика, треньор по физика, треньор по футболни умения, треньор по кво ли не. Властта в Гонзо.
А президента каква власт ще има?
момчета помислете ,изритахте емо велев за да дойде някакъв смешник от сърбия,който се подигра с всики нас.а гонзо за три мача направи един нов отбор.той направи чудо с отбора,после да не го търсим и него
Ако е мустака -
ае че не е за форума.
Ако е нормален президент - ще има власта да сменя Гонзо.

Ако е нормален президент - ще има власта да сменя Гонзо.