Чудех се да пиша обзорна тема за полусезона на Левски, но като се замисля – Няма смисъл да отделям каквито и да е редове и думи за тези Палячовци носещи фланелката на ЛЕВСКИ. Това си е мое мнение, сигурно сега ще ме нападнете... но за мен Всички, които носят синята фланелка в момента са меко казано НЕКАДЪРНИЦИ, СБИРЩИНА ИДИОТИ.
Преди дни имаше тема- Няма да ме е яд, който и да си тръгне от ЛЕВСКИ – да се махат всичките- ДАЙ ТЕ НИ ЮНОШИТЕ.
Да дойда и на моето питане. Кой според Вас или Дали всички играчи на Левски са НЕКАДЪРНИ или кой е най-големият НЕКАДЪРНИК(Бездарник)???
Аз ще си кажа за мен- Пеньо от Пловдив, Дебелият Марокански Престъпник, Дупнешката Примадона, Бургаската Сърма.................................
П.П – като най-големият Некадърник, който счупва тъпометъра е Бай Тошо Батков.
Кой е най-некадърният???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- INZAGHI_99
- Контакти:
Кой е най-некадърният???
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- Sagittarius
Re: Кой е най-некадърният???
Най-големия некъдърник е оня дето го раздава треньор и дето днеска Дуци го направи дармадан откъм смени и водене на мача 

Последна промяна от Sagittarius на 06 дек 2009 16:08, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Не бива да нападате играчите, защото са некадърни. Виновниците са тези, които са ги взели в отбора и ги пускат да играят. Например Ортега - недоказан и смешен футболист, но КОЙ ГО НАБУТА В ЛЕВСКИ? 

това днес беше театрална трупа ,водена от човек ,който не разбира че вътре в отбора е пълно с подводници.Разберете го моля ви тази година в Уефа няма да играем,но друго ме яд ЗАЩО ГОНЗО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАЩИТАВА БАТКОВ,ЕТО ТОВА НЕ РАЗБИРАМ.
LEVSKI_FOREVER
Мисля че наи некъдърния играч на левски е СЪРМОВ-той просто чупи тапомера
Хайде стига сте изпадали в истерия. Ясно е, че този отбор на Левски не става и трябват генерални промени. До вчера Гонзо беше най-великият, днес станал палячо. Ей затова няма футбол в България. Щото ние феновете сме някакви завършени идиоти. Радваме се като за световно при успехи, а при загуби сме готови да стъпчем в калта всички. Не става така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- blue magic
- Контакти:
Поне 5 човека са за гонене, но те са толкова зле, че няма кой да ги купи! Нито защитата е на ниво, в средата сме дупки, а отпред - леле-мале!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- rocknrolla
- Контакти:
Двама са-БАЙ ГАНЬО БОРАТКОВ и ЛЕГЕНДАТА ОТ МЪПЕТ ШОУ,както се пее в песента-Кога на Гонзо паднете,паднете- ами сега всички сини фенове клюна му налапахме.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- unist_gp
- Контакти:
май от всичките,само най много петима могат да играят. минев, джекичан, рабех, г.христов - всички останали са много зле. добре че йовов не игра.
Като играете с титулярите в безсмислени мачове от Лига Европа така ще е, взимайте пример от Фулъм как излязоха с резервите, за да запазят силите си за мача от първенството им, дори тогава започваха участието си в турнира, а вие когато няма за какво да играете пускате абсолютно всичките си титуляри, един добър и умен треньор щеше да отпише безсмисления мач, за да е свеж отбора му за по-важния мач от шампионата