Гонзо,Илиан илиев,Н.Тодоров,Гошо гинчев.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Гонзо,Илиан илиев,Н.Тодоров,Гошо гинчев.

Мнениеот zlatan » 29 ное 2009 19:08

Изброявам тези имена ,защото Илиев каза че би се върнал в Левски само с хора от неговото време ,аз написах тези и си мисля че би се получил добър екип,но дали Гонзо мисли така незнам.предлагам тук да коментираме евентуален екип на тренер с име Илиан Илиев.

пп.Темата ми не продиктувана от днешната победа,а защото все пак тренер с име в Левски няма да дойде.а Илиев е добър избор.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Гонзо,Илиан илиев,Н.Тодоров,Гошо гинчев.

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2009 19:13

Не съм фен на варианта Илиев.Но това е мое мнение,ако го изберат и другите го подкрепят,ще се съобразя,но оставам с резерви.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 ное 2009 19:19

то в това няма спор ,който и да бъде новия тренер с него съм.
LEVSKI_FOREVER

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 29 ное 2009 19:20

Твърдо съм против Илиан Илиев,за мене най удачния вариянт е Ники Илиев вече няколко пъти съм писал за него във форума,как Батков не се сети за него единствения българин завършил до сега италианската треньрска школа във Куверчано.Много ще кажат нямал опит не е водил отбор така е.Покажете ми Илиан Илиев какво е постигнал със средни отбори не го бройте видяхме миналата година ОВЧИЯ какво направи тръгна да ми води ЛЕВСКИ като КАЛИАКРА.
Това е мое мнение.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 ное 2009 19:23

Гонзо и Ил.Илиев въобще не се понасят,вие искате в екип да са и да работят заедно 8-) До колкото си спомням Илиев каза,че би отишъл в Левски само ако Гонзо го няма

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 29 ное 2009 19:28

Мястото на Илиев е в Стара Загора!Жалко само че май няма да е още за дълго..

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 ное 2009 19:46

ZARAA написа:Мястото на Илиев е в Стара Загора!Жалко само че май няма да е още за дълго..

Между другото единият ми корен е от Заара,та съм малко пристрастен,когато коментирам Берое.Би ли ни обяснил какви всъщност са проблемите в този клуб,защо се коментира,че нямало да го има и тем подобни?Финанси ли,нещо друго ли има,зашото отборът не върви зле,не ми е много ясно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 ное 2009 19:56

donpacko написа:Твърдо съм против Илиан Илиев,за мене най удачния вариянт е Ники Илиев вече няколко пъти съм писал за него във форума,как Батков не се сети за него единствения българин завършил до сега италианската треньрска школа във Куверчано.Много ще кажат нямал опит не е водил отбор така е.Покажете ми Илиан Илиев какво е постигнал със средни отбори не го бройте видяхме миналата година ОВЧИЯ какво направи тръгна да ми води ЛЕВСКИ като КАЛИАКРА.
Това е мое мнение.

В този ред на мисли:Н.Илиев какво е постигнал с каквито и да са отбори?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 ное 2009 19:58

donpacko написа:Твърдо съм против Илиан Илиев,за мене най удачния вариянт е Ники Илиев вече няколко пъти съм писал за него във форума,как Батков не се сети за него единствения българин завършил до сега италианската треньрска школа във Куверчано.Много ще кажат нямал опит не е водил отбор така е.Покажете ми Илиан Илиев какво е постигнал със средни отбори не го бройте видяхме миналата година ОВЧИЯ какво направи тръгна да ми води ЛЕВСКИ като КАЛИАКРА.
Това е мое мнение.

Би ли ми казал с какво се занимава Николай Илиев? Освен телевизионни коментари. Задавам си въпроса защо не упражнява треньорска професия?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 ное 2009 19:59

sin4ec написа:
ZARAA написа:Мястото на Илиев е в Стара Загора!Жалко само че май няма да е още за дълго..

Между другото единият ми корен е от Заара,та съм малко пристрастен,когато коментирам Берое.Би ли ни обяснил какви всъщност са проблемите в този клуб,защо се коментира,че нямало да го има и тем подобни?Финанси ли,нещо друго ли има,зашото отборът не върви зле,не ми е много ясно?
От финансова гледна точка е проблема 8-)

Върни се в “Левски”