Страница 533 от 533

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 19 авг 2018 22:15
от paceto
Може би ще му трябва време или пробвайте да изтриете кеша на браузера, за да има резултат.

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 19 авг 2018 22:15
от modor
paceto написа:Може би ще му трябва време или пробвайте да изтриете кеша на браузера, за да има резултат.

Това е така от доста време.

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 19 авг 2018 22:18
от insaneboy1
paceto написа:Може би ще му трябва време или пробвайте да изтриете кеша на браузера, за да има резултат.

Сменил съм си го преди месеци. Мисля, че откакто е новият дизайн всеки си е с аватара с който си е бил. :lol:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 23 авг 2018 00:09
от doktora25
insaneboy1 написа:
paceto написа:
ImmortaL_1000 написа:Не мога да си променя аватара нито да го изтрия . Влизам в потребителски панел там няма никакви опции за смяна . Не знам какво става.


Сменя се от Настройките на сайта, а не от тези на форума.
Отиваш на сайта, влизаш с потребителското си име и от там вече на иконката с аватара ти като натиснеш излиза меню и точно под аватара има опция за смяна на снимката.

Не става. В сайта се сменя, но във форума си остава същият.

Същото щях да питам и аз. Тази хватка до преди няколко месеца ставаше, но сега не ще. Аватарът се сменя само в сайта. Нещо може ли да се направи?

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 23 авг 2018 07:59
от rhaegar
Сигурно може, стига на някой в Гонг да му пукаше за нас и форумчето.

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 23 авг 2018 09:13
от delqnski47
rhaegar написа:Сигурно може, стига на някой в Гонг да му пукаше за нас и форумчето.

Офтопик:
:cry: :cry: :cry:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Публикувано: 23 авг 2018 21:36
от ImmortaL_1000
doktora25 написа:
insaneboy1 написа:
paceto написа:
ImmortaL_1000 написа:Не мога да си променя аватара нито да го изтрия . Влизам в потребителски панел там няма никакви опции за смяна . Не знам какво става.


Сменя се от Настройките на сайта, а не от тези на форума.
Отиваш на сайта, влизаш с потребителското си име и от там вече на иконката с аватара ти като натиснеш излиза меню и точно под аватара има опция за смяна на снимката.

Не става. В сайта се сменя, но във форума си остава същият.

Същото щях да питам и аз. Тази хватка до преди няколко месеца ставаше, но сега не ще. Аватарът се сменя само в сайта. Нещо може ли да се направи?

Да само да вметна че тази хватка не стана аватара си ми остана същия. Явно се е бъгнал сайта.