Най- накрая оставоха треньор който имаше време да наложи своя стил и сглоби отбор по негово виждане!
Имаме стил и играчи, ако всичко мине наред и посторим стадиона, това вече ще е съвсем друго ниво.
Всички нови правят добро впечатление, Сержинио и испанеца изглеждат големи попадения, общо взето сезона изглежда ще е емоционален!
ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
Serafim написа:ElCochino написа:noo написа:NOMER14 написа:Не забравяйте, че вчера в този състав отборът игра за пръв път.
При Хулио това е практика. :) Затова и трудно му се улучва стартовия състав.
При Хулио се забелязва тенденцията да проучва първото ("проспива го"), за да вземе своето второто - в случая ги смазахме тогава. Някои на това му викат късмет. Разбира се, имахме шанса да отбележим в самото начало и мачът стана съвсем друг, но в крайна сметка, не мисля, че е случайно, а плод на много работа и усилия.
Ако питаш Манолов е калитар, на който просто му връзва. Да не кажа повече - Насо му купи титлата. Справка - калитарски първи гол, иначе сигурно според Манолов най-много да бяхме спечелили с клизма и/или след продължения
Той пак някакво обещание даде относно треньора тези дни в една от темите, в случай, че се случило нещо, но не го запомних, защото, както всички разбрахме, думата му струва колкото на зулуса чалгар.
SiirStenleyRoise написа:Aз пък не знам какви са тия фанфари срещу отбор, който е далеч от класата дори на топ 6 отборите в България. Селски дървари, които не могат да вържат 2 паса и просто ритат в краката съперника. Ако искаме Левски да гони успешни евро кампании такива отбори трябва да се преодоляват в стил контрола с Етър. За щастие така се получи, но трудното тепърва започва.
Много си прав. Всички, които остранява или играе равностойно Левски са дървари или слабаци или са в началото на подготовката си или не са се готвели заради война или или илии......абе само слабаци. Такива бяха и Беер Шева и Сабах и Брага, преди време такива бяха и ПАОК, сега шампиона на Босна, добре, че идва най-сетне сериозен отбор, вече изиграл три официални мача, шампиона на Румъния, който ще разбие посредствения Левски.
TristaNNN написа:Явно при сеньоро няма такива фиксирани позиции като централен нападател, фалшива деветка, оригинална десетка, дясно крило и т.н. за ужас на масовия лаладжия. :lol:
И за противниковия треньор и играчи
ElCochino написа:Понеже бях в Б, хич не се чуваше да са пяли нещо, но вероятно е така - бяхме супер културни към тях доста време, вероятно са си го заслужили. Гостуващата им агитка направи добро впечатление - като численост и че не спряха да веят знамената до 80 минута. Голям кеф ми стана, когато след това ги прибраха :lol: Иначе тези - на върбе.
Аз съм в А, точно в съседния блок до "отцепниците", при нас се чу отлично. Ненужно селташка провокация от тяхна страна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ElCochino написа:Понеже бях в Б, хич не се чуваше да са пяли нещо, но вероятно е така - бяхме супер културни към тях доста време, вероятно са си го заслужили. Гостуващата им агитка направи добро впечатление - като численост и че не спряха да веят знамената до 80 минута. Голям кеф ми стана, когато след това ги прибраха :lol: Иначе тези - на върбе.
Аз съм в А, точно в съседния блок до "отцепниците", при нас се чу отлично. Ненужно селташка провокация от тяхна страна.
Именно. Сърбите са царе на провокациите. И докато тях може и да не са ги чули (официалните лица), нас със сигурност са ни чули. Все пак надявам се няма как да го определят като расиско или политическо скандиране, а е и джендърно неутрално. Ще видим какво ще измислят от УЕФА.
Какво за бога значи "джендър неутрално"? :))))
Кyр си е полов орган от мъжки род, с други думи мъжки джендър :) Абсолютно еднозначно е обозначена фазата тук, никъв неутралитет няма :)))
Кyр си е полов орган от мъжки род, с други думи мъжки джендър :) Абсолютно еднозначно е обозначена фазата тук, никъв неутралитет няма :)))
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
rhaegar написа:ElCochino написа:Понеже бях в Б, хич не се чуваше да са пяли нещо, но вероятно е така - бяхме супер културни към тях доста време, вероятно са си го заслужили. Гостуващата им агитка направи добро впечатление - като численост и че не спряха да веят знамената до 80 минута. Голям кеф ми стана, когато след това ги прибраха :lol: Иначе тези - на върбе.
Аз също съм в "А", даже в същия блок. Най-забавно беше по време на почивката, когато нашата публика опита (относително успешно) да направи мексиканска вълна и дори да включи гостите в нея -- към което ги подканяше с аплодисменти и подвиквания. Тъкмо реших, че ще стана свидетел на една мъничка проява на културно поведение и от двете страни, когато ония почнаха да скандират "Левски, Левски, пуши к*рац". :lol: 8-) :roll:
Само "Левски"!
Благодарение на провокацията им в Баня Лукя пък сега сме без гостуваща агитка в Румъния и имаме нови две години пробация. Поне ги смазахме вчера.
Провокация мровокация. Като висиш с наказание си мълчиш колкото и да те провокират. Ама то се иска мозък за това. И възпитание някакво.