ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 11:49

noo написа:
NOMER14 написа:Не забравяйте, че вчера в този състав отборът игра за пръв път.

При Хулио това е практика. :) Затова и трудно му се улучва стартовия състав.

До вчера беше ограничен като състав. Е, не чак толкова, колкото при Костов.
Няма го Бурас - нещо немислимо за пролетта. Пускаш Сержиньо, Сентейес до Търдин, по-късно и Мубарик и нещата се случват. Крила, бекове бродират и те...
След нашия мач оная рунтава Кукурея се гавреше с целия френски отбор във всяка точка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2026 12:06

metodito написа:Според мен сърбите второто полувреме по едно време просто искаха мача да приключи.
След 3-тият гол т'ва беше очевидно. :lol:
Днес влязох в една от фенските страници на Борац, явно ми се е запаметила покрай мача там, където търсих инфо за стадиона им... Та, там масово феновете на домакините, а и доста други неутрални, включително и от Сърбия, бяха на мнение, че общо-взето Борац ги е блъснал товарният влак. :mrgreen:
Други си посипваха главите, че преди мача писали, че имат шанс ...
Най-впечатляващи бяха неутралните мнения, както на сърби, така явно и на бошняци, фенове на други отбори, като посочваха, че Левски си е от Балканските грандове, заедно с Партизан, Цървена звезда, Панатинайкос, Олимпиакос, Динамо Загреб и т.н. И в този смисъл, завършекъ на мачовете бил повече от логичен и очакван. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2026 12:47

Явно при сеньоро няма такива фиксирани позиции като централен нападател, фалшива деветка, оригинална десетка, дясно крило и т.н. за ужас на масовия лаладжия. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2026 13:14

Сержиньо впечатлява най-много, типичен плеймейкър, изглежда има много добър поглед над играта и пас.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 юли 2026 13:31

Serafim написа:
ElCochino написа:
Serafim написа:Тоя Рейналдо втори мач ми е като Рилдо. Но може би не му е и това точната позиция, няма много пространства за него и тия играят с 3, да не кажа 5 централни защитника. Същото може да се каже и за Бала
Реших да попрочета темата. Доста истини прочетох.

Е и кво? Браво, че вкара два гола и се разигра.
Предния мач и първото полувреме бе фигурант, който се опитваше сам за играе. Но както казах, не мисля, че полицията и ролята му е да бъде между 3/5 централни защитници-ботушари.
Като се дръпнаха да търсят гол се видя, че като има пространства за него е друго

Вкара 2 в Европа и още два (ако не се лъжа) в контролите. Защо въобще трябва да се сравнява с Рилдо? Разбира се, че е добре, че се е разиграл. И в двата мача човекът е Око-Флекс, обаче.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 юли 2026 13:34

rhaegar написа:
tiamat написа:
W84me написа:Стадиона реве : "Кур за Босна". Другия път може и да е тихичък. Ебати криворазбраните патриоти...

Не е ли кур за Борац? Мен така ми се чува...

Първо че да, беше "кур за Борац" и второ те започнаха първи, като скандираха "пуши курац Левски". Преди това никой нищо не скандираше по техен адрес, даже си говорихме че са дошли с повече хора от който и да е бг отбор, освен може би пловдивските. Дай да не се правим на по-католици от папата.

Понеже бях в Б, хич не се чуваше да са пяли нещо, но вероятно е така - бяхме супер културни към тях доста време, вероятно са си го заслужили. Гостуващата им агитка направи добро впечатление - като численост и че не спряха да веят знамената до 80 минута. Голям кеф ми стана, когато след това ги прибраха :lol: Иначе тези - на върбе.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 юли 2026 13:43

noo написа:

При Хулио се забелязва тенденцията да проучва първото ("проспива го"), за да вземе своето второто - в случая ги смазахме тогава. Някои на това му викат късмет. Разбира се, имахме шанса да отбележим в самото начало и мачът стана съвсем друг, но в крайна сметка, не мисля, че е случайно, а плод на много работа и усилия.

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2026 13:45

ElCochino написа:
Serafim написа:
ElCochino написа:
Serafim написа:Тоя Рейналдо втори мач ми е като Рилдо. Но може би не му е и това точната позиция, няма много пространства за него и тия играят с 3, да не кажа 5 централни защитника. Същото може да се каже и за Бала
Реших да попрочета темата. Доста истини прочетох.

Е и кво? Браво, че вкара два гола и се разигра.
Предния мач и първото полувреме бе фигурант, който се опитваше сам за играе. Но както казах, не мисля, че полицията и ролята му е да бъде между 3/5 централни защитници-ботушари.
Като се дръпнаха да търсят гол се видя, че като има пространства за него е друго

Вкара 2 в Европа и още два (ако не се лъжа) в контролите. Защо въобще трябва да се сравнява с Рилдо? Разбира се, че е добре, че се е разиграл. И в двата мача човекът е Око-Флекс, обаче.

Контролите няма какво да ги коментираме, навремето Роси каза това е една тренировъчна игра, с такива отбори играхме.
Рейналдо три полувремена се опитваше сам да играе, като получи топката, подобно на Рилдо. Важното е, че вкара и определено след първия гол му тръгна играта.
И пак подчертавам, че е крило и игра срещу отбор, който си беше излязъл да се брани, та ако ще играе нападател може да му трябва повече време.
Хубаво е да отбележим, че Хуан пак вкара.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 юли 2026 13:49

Той един-два пъти мрънка, че не му подадоха и най-накрая си я взе, поразходи се, нагласи си я и си я вкара :))

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2026 13:54

ElCochino написа:
noo написа:

При Хулио се забелязва тенденцията да проучва първото ("проспива го"), за да вземе своето второто - в случая ги смазахме тогава. Някои на това му викат късмет. Разбира се, имахме шанса да отбележим в самото начало и мачът стана съвсем друг, но в крайна сметка, не мисля, че е случайно, а плод на много работа и усилия.

Ако питаш Манолов е калитар, на който просто му връзва. Да не кажа повече - Насо му купи титлата. Справка - калитарски първи гол, иначе сигурно според Манолов най-много да бяхме спечелили с клизма и/или след продължения

Върни се в “Левски”