Иначе за мачът няма какво толкова да се каже, рутинна победа срещу по-слаб съперник. Дори не мога да кажа че първото го проспахме, даже напротив, в началото имахме 1-2 положения, с които можеше да си го направим още по-лесен мача.
Повечето от момчетата ми харесаха, показаха хъс и се раздадоха. Особено Рейналдо изяде тревата. Головете на страна, скъса се да тича и пресира. Ако ще е фалшива деветка, изглежда в пъти по-добре с него, отколкото с Бала или Флекс.
Единствено имам забележки към Сентейес, след 20-тата минута изглеждаше уморен и неточностите в играта му следваха една след друга. Донякъде е нормално де, той игра официални мачове до съвсем скоро с Алмерия, предполагам е имал малко време за почивка и още не е напълно аклиматизиран към отбора. Камдем също допусна някои неточности, добре че не доведоха до нещо сериозно.
ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Странджата
- Контакти:
Може да ни няма, но мрънкането ни и липсата на вяра ще остане и след нас дори ;)
Има ли друг треньор, който привлича бекове и ги праща на крилото. Сантейес, Кусо и Алдаир са такива. Дори Испанците не го практикуват на световното. За мен е странно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
SiirStenleyRoise
- Контакти:
drvasko98 написа:SiirStenleyRoise написа:Aз пък не знам какви са тия фанфари срещу отбор, който е далеч от класата дори на топ 6 отборите в България. Селски дървари, които не могат да вържат 2 паса и просто ритат в краката съперника. Ако искаме Левски да гони успешни евро кампании такива отбори трябва да се преодоляват в стил контрола с Етър. За щастие така се получи, но трудното тепърва започва.
Нямате нито база, нито познания да сравнявате отборите. Вижда се, че 7-ият в Ирландия не е далеч от отбор от топ 6 на България, а по коефициенти и представяне имам основание да допусна, че шампионът на Босна е малко по-добър от ирландците.Какво е играл в мачовете с Левски е функция и от играта на Левски. Да, вратарят им направи сериозни грешки . Но общият брой удари в двата мача сигурно е 30-10. Според някои при такова съотношение трябва да се очаква противниковият вратар да извади всичко, а на нас да ни вкарат от три положения два гола. За щастие в нормалния футбол, по-често се случва това, което се случи вчера
Как по-точно се вижда? Чорбата ако имаха нормален треньор, а не ментето Янев ирландците отиваха на 5-6:0 и протоколен реванш. Това че там работят уникални глупаци, които харчат милиони за футболисти и си назначават за треньори Томаш и Янев просто показва колко нелепо се управлява цска, а не че видиш ли ирландците са сериозен отбор.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
- metodito
- Контакти:
Вельо все повече почва да ми прилича на чичо Митко. Левият бек - дясно крило, нападателят - халф, другия бек в полузащитата, на върха на атаката крило. Оня що е там, а друггия пък къде е? Но всичко това си има някаква вътрешна логика и се получава перфектно. Но логика, която е непроницаема за обикновения човек. Всичко е дълбоко в главата на испанеца и всичко в крайна сметка сработва. Гениално. Според мен сърбите второто полувреме по едно време просто искаха мача да приключи.
SiirStenleyRoise написа:Aз пък не знам какви са тия фанфари срещу отбор, който е далеч от класата дори на топ 6 отборите в България. Селски дървари, които не могат да вържат 2 паса и просто ритат в краката съперника. Ако искаме Левски да гони успешни евро кампании такива отбори трябва да се преодоляват в стил контрола с Етър. За щастие така се получи, но трудното тепърва започва.
Силни-слаби, но все пак те бяха поставеният отбор при жребия. Разбирам последните 10 години постоянно да сме играли в ЕКТ, да сме влизали и излизали от групите - та да гледаме високомерно на противниците ни. А Борац преди година са излизали от групата.
Serafim написа:ElCochino написа:Реших да попрочета темата. Доста истини прочетох.Serafim написа:Тоя Рейналдо втори мач ми е като Рилдо. Но може би не му е и това точната позиция, няма много пространства за него и тия играят с 3, да не кажа 5 централни защитника. Същото може да се каже и за Бала
Е и кво? Браво, че вкара два гола и се разигра.
Предния мач и първото полувреме бе фигурант, който се опитваше сам за играе. Но както казах, не мисля, че полицията и ролята му е да бъде между 3/5 централни защитници-ботушари.
Като се дръпнаха да търсят гол се видя, че като има пространства за него е друго
Рейналдо има бързина и експлозивност, качества, които и при 3/5 централни защитници може да са достатъчни.
realno написа:Има ли друг треньор, който привлича бекове и ги праща на крилото. Сантейес, Кусо и Алдаир са такива. Дори Испанците не го практикуват на световното. За мен е странно.
Ние сме отбор на бекове и леви крила.
От снощи:
Бекове - Камдем, Майкон, Алдаир, Сентейес, Кусо, а и Серафимов.
Леви крила - Око-Флекс, Бала, Рейналдо.
Не забравяйте, че вчера в този състав отборът игра за пръв път.
NOMER14 написа:Не забравяйте, че вчера в този състав отборът игра за пръв път.
При Хулио това е практика. :) Затова и трудно му се улучва стартовия състав.