ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30

Мнениеот olfix » 15 юли 2026 07:27

The deacon написа:Добър вечер на синята общност! Прибирам се от Герена, отварям форума и "Хоп - какво да видя (прочета)??!!!" И този път реших да извадя "най-ярката подкрепа" за отбора по време на първото полувреме от хора, които се смятат за левскари.... Цитирам:

Мнениеот olfix » 14 юли 2026 18:24
Пак сме със супер странен състав

Мнениеот vlong » 14 юли 2026 19:59
Ейй не успяха да вземат един свестен централен нападател, сега е групова безотговорност

Мнениеот Serafim » 14 юли 2026 20:08
Тоя Рейналдо втори мач ми е като Рилдо. Но може би не му е и това точната позиция, няма много пространства за него и тия играят с 3, да не кажа 5 централни защитника. Същото може да се каже и за Бала

Мнениеот W84me » 14 юли 2026 20:15
Тия имат футболисти, ние - циркаджии.

Мнениеот kambata » 14 юли 2026 20:19
Не ги винете толкова им е класата на нашите, тези дори и да ги отстраним, което на този етап е под голяма въпросителна, то следващите няма да ни бавят хич, с такъв позиционен футбол...

Мнениеот alexdb » 14 юли 2026 20:25
Борац играят прибрано и разчитат на директен футбол и да вкарат. Ние не знаем изобщо какво играем. Първите десетина минути прилично, но оттам насетне умряла работа. Ако продължат така тия като нищо ще ни изклатят. Залагаме на прекалена сигурност и почти няма хъс за победа.

Мнениеот Serafim » 14 юли 2026 20:29
И двата мача не са по-различни от срещите, които играем срещу Ботев Вр, Монтана, Локо Сф, Морето, Берое и тн.

от Serafim » 14 юли 2026 20:54
Рейналдо тъкмо го нахраних и се отпуши

от Serafim » 14 юли 2026 21:17
Между другото много добре изигран мач, не знам защо бе мрънкането през първата част. Имахме няколко добри положения, вратаря спаси, рикошет/блокирани удари. Това е турниер мач и грешките може да са фатални, а не като тези в първенството, където нивата е дълга. За това и е оправдано, че не търгнахме ва банк. Вкарахме гол, тия излязоха напред и ги разпорихме.

Така... Та докога така ще го караме??!!!! Айде, време е да си настъпите разтроените езици и да признаете, че колкото и да сме пълни с ментета и треньорът да ни е каликтар играем приятен за нашите стандарти футбол и най-вече към момента постигаме така важните за клуба резултати!!!! Айде, сега се замислете преди ерата Веласкес, кога за последно са се случвали подобни неща???!!!!! Някои от вас още не са били родени, нали???!!!

Честито на левскарите - онези всеотдайните, които подкрепят отбора си в мачове като днешния и такива като например този с Хамрун!!!!!

Само Левски и запомнете - Левски е вечен, а един ден, нас няма да ни има, за да се радваме на ментета и каликтари......

Отговарям ти, защото си ме цитирал. Някъде да съм казал, че сме слаби? Просто съставът пак беше странен, това е.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 09:40

noo написа:
The deacon написа:Добър вечер на синята общност! Прибирам се от Герена, отварям форума и "Хоп - какво да видя (прочета)??!!!" И този път реших да извадя "най-ярката подкрепа" за отбора по време на първото полувреме от хора, които се смятат за левскари....
..........................

Тия дето плюят по време на мач, го правят почти всеки път. Ние дори да влезем в групата на ШЛ - пак ще правят същото. Жалко е, но това е положението.

Пиша го за пореден път, че тези писаници първото полувреме не е хейтване по отбора.
Приемете го, че феновете са малко фаталисти и с тези леко негативни мнения целят предизвикване на съдбата нещата да се преобърнат второто, както и стана. Един вид шаманство. Има и по-жегващи поустове. Има и по-леки като моя - "тегав мач".
Разберете, че безголовото първо полувреме навяваше едни спомени от едни мачове с едни отбори у нас, покрай нас и далеко от нас.
На стадиона, с приятели пред телевизора някои някои подобни изтървани реплики са напълно нормални.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 15 юли 2026 09:50

Aз пък не знам какви са тия фанфари срещу отбор, който е далеч от класата дори на топ 6 отборите в България. Селски дървари, които не могат да вържат 2 паса и просто ритат в краката съперника. Ако искаме Левски да гони успешни евро кампании такива отбори трябва да се преодоляват в стил контрола с Етър. За щастие така се получи, но трудното тепърва започва.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 09:53

Все пак са шампион на държава, която излезе от групите на световното и нямаше как да преодолеят домакина на него по-нататък.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2026 09:57

Борац може да са шампион, но са си дървари. Миналата година Санта Колома им вкараха четири гола в Баня Лука. Това нетрябва да омаловажава победата на Левски. Както се казва генералната репетиция мина и идва сериозното представление, а именно мача с Крайова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 15 юли 2026 09:57

Колко от тях са футболисти на Борац? Сега видях, резервния вратар...
Благодарим Ви, г-н Сираков!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юли 2026 10:00

SiirStenleyRoise написа:Aз пък не знам какви са тия фанфари срещу отбор, който е далеч от класата дори на топ 6 отборите в България. Селски дървари, които не могат да вържат 2 паса и просто ритат в краката съперника. Ако искаме Левски да гони успешни евро кампании такива отбори трябва да се преодоляват в стил контрола с Етър. За щастие така се получи, но трудното тепърва започва.

Нямате нито база, нито познания да сравнявате отборите. Вижда се, че 7-ият в Ирландия не е далеч от отбор от топ 6 на България, а по коефициенти и представяне имам основание да допусна, че шампионът на Босна е малко по-добър от ирландците.Какво е играл в мачовете с Левски е функция и от играта на Левски. Да, вратарят им направи сериозни грешки . Но общият брой удари в двата мача сигурно е 30-10. Според някои при такова съотношение трябва да се очаква противниковият вратар да извади всичко, а на нас да ни вкарат от три положения два гола. За щастие в нормалния футбол, по-често се случва това, което се случи вчера

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 10:07

Re: СП 2026 (полуфинал): Франция - Испания, Вторник от 22:00 часа
Мнениеот NOMER14 » 14 юли 2026 23:58

Гледам второто полувреме...
Испанците играят като момчетата на Хулио Веласкес.

Това го пуснах и никаква реакция от нелевскарите там, за други мнения реагираха веднаха. Мълчат нещо..

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2026 10:08

ElCochino написа:
Serafim написа:Тоя Рейналдо втори мач ми е като Рилдо. Но може би не му е и това точната позиция, няма много пространства за него и тия играят с 3, да не кажа 5 централни защитника. Същото може да се каже и за Бала
Реших да попрочета темата. Доста истини прочетох.

Е и кво? Браво, че вкара два гола и се разигра.
Предния мач и първото полувреме бе фигурант, който се опитваше сам за играе. Но както казах, не мисля, че полицията и ролята му е да бъде между 3/5 централни защитници-ботушари.
Като се дръпнаха да търсят гол се видя, че като има пространства за него е друго

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2026 10:24

tiamat написа:
W84me написа:Стадиона реве : "Кур за Босна". Другия път може и да е тихичък. Ебати криворазбраните патриоти...

Не е ли кур за Борац? Мен така ми се чува...

Първо че да, беше "кур за Борац" и второ те започнаха първи, като скандираха "пуши курац Левски". Преди това никой нищо не скандираше по техен адрес, даже си говорихме че са дошли с повече хора от който и да е бг отбор, освен може би пловдивските. Дай да не се правим на по-католици от папата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”