Помня една главичка на Зидан на едно световно. Примерът цели да покаже, че дори и топ спортисти не винаги имат нерви от стомана, пък камо ли хора от публиката, когато те псуват мръсни сърби на национална тема. Аз лично имам прадядо, паднал по сръбските полета през ПСВ. Това не е до нерви, възпитание и трайкане.tiamat написа:Провокация мровокация. Като висиш с наказание си мълчиш колкото и да те провокират. Ама то се иска мозък за това. И възпитание някакво.
ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Левски (София) - Борац (Баня Лука) , 14 юли , вторник , 20:30
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:След 3-тият гол т'ва беше очевидно. :lol:metodito написа:Според мен сърбите второто полувреме по едно време просто искаха мача да приключи.
Днес влязох в една от фенските страници на Борац, явно ми се е запаметила покрай мача там, където търсих инфо за стадиона им... Та, там масово феновете на домакините, а и доста други неутрални, включително и от Сърбия, бяха на мнение, че общо-взето Борац ги е блъснал товарният влак. :mrgreen:
Други си посипваха главите, че преди мача писали, че имат шанс ...
Най-впечатляващи бяха неутралните мнения, както на сърби, така явно и на бошняци, фенове на други отбори, като посочваха, че Левски си е от Балканските грандове, заедно с Партизан, Цървена звезда, Панатинайкос, Олимпиакос, Динамо Загреб и т.н. И в този смисъл, завършекъ на мачовете бил повече от логичен и очакван. :lol:
Само привържениците на "Левски" (една голяма част) не го знаят - че сме балкански (и източноевропейски) гранд.
ElCochino написа:Serafim написа:ElCochino написа:noo написа:NOMER14 написа:Не забравяйте, че вчера в този състав отборът игра за пръв път.
При Хулио това е практика. :) Затова и трудно му се улучва стартовия състав.
При Хулио се забелязва тенденцията да проучва първото ("проспива го"), за да вземе своето второто - в случая ги смазахме тогава. Някои на това му викат късмет. Разбира се, имахме шанса да отбележим в самото начало и мачът стана съвсем друг, но в крайна сметка, не мисля, че е случайно, а плод на много работа и усилия.
Ако питаш Манолов е калитар, на който просто му връзва. Да не кажа повече - Насо му купи титлата. Справка - калитарски първи гол, иначе сигурно според Манолов най-много да бяхме спечелили с клизма и/или след продължения
Той пак някакво обещание даде относно треньора тези дни в една от темите, в случай, че се случило нещо, но не го запомних, защото, както всички разбрахме, думата му струва колкото на зулуса чалгар.
Абе този палячо, дето не се е събличал по физическо, кога му е тежало мнение или обещание? хахаха