ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Резултата не е дбър, но не е и лош. Борац си оправдаха името - борци, имат и ръстово превъзходство, но са посредствени футболисти като цяло. При нас с много нови играта не се получи, но пък от предишния състав имаме много контузени. Дано Мякун да е готов за цял мач!
alexdb написа:Dust написа:Добър турнирен резултат. В София 3:0
По стария регламент беше добър резултат. Сега е нищо. Нещата ще се решават в София
В София тези ще играят 80 минути с 11 зад линията на топката и ще разчитат на контри. Типичен дърварски балкански отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Посъбудиха се второто и резултатът се видя. При повече бързина и концентрация, вземахме тоя мач без напрежение. Дано се изчистят грешките и другата седмица да ги приключваме. Все пак първи мач, но не трябва да се допуска играта от първото полувреме. Как са играли тея пролетта в Европа ми е малко странно. Може да имат големи промени в отбора. Сержиньо и испанеца (въпреки малкото игрово време) ми харесаха. Мубарик изглежда добре, ще видим как ще е по-нататък. Добра идея новите да влязат от първия мач, макар и малко рисково. Ако успеят бързо да се сработят ще имаме сериозен отбор.
В ЕКТ като си гост и правиш равен - не може да е лош резултат. Важното е вторият мач да си свършим работата.
Генерално съм доволен от новите попълнения. От някои повече, от други по-малко. Първото полувреме бях много притеснен, от играта, не от резултата. През второто много различно нещо се видя, отново смени и промени на място. Противникът разчиташе повече на домакински ентусиазъм. Все пак номер 7 беше проблем, с който Серафимов не се справи. Щом Макун влезе би трябвало за след седмица да е готов.
Dust написа:alexdb написа:Dust написа:Добър турнирен резултат. В София 3:0
По стария регламент беше добър резултат. Сега е нищо. Нещата ще се решават в София
В София тези ще играят 80 минути с 11 зад линията на топката и ще разчитат на контри. Типичен дърварски балкански отбор.
Точно там са ми притесненията, че баш такива ни стъжняват често живота.
brambar написа:Посъбудиха се второто и резултатът се видя. При повече бързина и концентрация, вземахме тоя мач без напрежение. Дано се изчистят грешките и другата седмица да ги приключваме. Все пак първи мач, но не трябва да се допуска играта от първото полувреме. Как са играли тея пролетта в Европа ми е малко странно. Може да имат големи промени в отбора. Сержиньо и испанеца (въпреки малкото игрово време) ми харесаха. Мубарик изглежда добре, ще видим как ще е по-нататък. Добра идея новите да влязат от първия мач, макар и малко рисково. Ако успеят бързо да се сработят ще имаме сериозен отбор.
Коментаторът каза, че има само трима от този състав и единият е резерва. Треньорът също е друг.
Босненско Черно море
САМО ЛЕВСКИ!
-
THE G.A.M.E
Ами като повечето мачове през пролетта - постно първо полувреме и след т'ва, нов Левски.
Обратът висеше на косъм, но вратарчето им направи 2 добри спасявания. Бяха избити и няколко топки и шута и от бранителите им.
Като цяло, когато ги заобграждахме, се пропукваха. На Герена, пред ревящи 18 хил. хептен ще им се стъжни.
Със сигурност не са отбор за подценяване, изглеждат като родните Морето и Славия, хвърлят се във физически сблъсъци, изритват топката на високо при всяка възможност и там се надяват да спечелят 1-ва и 2-ра топка пред пеналта ни.
Но, футболните и тактическите аргументи, са на наша страна.
Обратът висеше на косъм, но вратарчето им направи 2 добри спасявания. Бяха избити и няколко топки и шута и от бранителите им.
Като цяло, когато ги заобграждахме, се пропукваха. На Герена, пред ревящи 18 хил. хептен ще им се стъжни.
Със сигурност не са отбор за подценяване, изглеждат като родните Морето и Славия, хвърлят се във физически сблъсъци, изритват топката на високо при всяка възможност и там се надяват да спечелят 1-ва и 2-ра топка пред пеналта ни.
Но, футболните и тактическите аргументи, са на наша страна.
Левски не е играл с такова самочувствие като гост от много дълго време. Можехме да победим, онези са научени, но слаби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема