ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30

Мнениеот Венелин » 07 юли 2026 23:37

Резултата не е дбър, но не е и лош. Борац си оправдаха името - борци, имат и ръстово превъзходство, но са посредствени футболисти като цяло. При нас с много нови играта не се получи, но пък от предишния състав имаме много контузени. Дано Мякун да е готов за цял мач!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 юли 2026 23:37

alexdb написа:
Dust написа:Добър турнирен резултат. В София 3:0

По стария регламент беше добър резултат. Сега е нищо. Нещата ще се решават в София

В София тези ще играят 80 минути с 11 зад линията на топката и ще разчитат на контри. Типичен дърварски балкански отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 07 юли 2026 23:39

Посъбудиха се второто и резултатът се видя. При повече бързина и концентрация, вземахме тоя мач без напрежение. Дано се изчистят грешките и другата седмица да ги приключваме. Все пак първи мач, но не трябва да се допуска играта от първото полувреме. Как са играли тея пролетта в Европа ми е малко странно. Може да имат големи промени в отбора. Сержиньо и испанеца (въпреки малкото игрово време) ми харесаха. Мубарик изглежда добре, ще видим как ще е по-нататък. Добра идея новите да влязат от първия мач, макар и малко рисково. Ако успеят бързо да се сработят ще имаме сериозен отбор.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юли 2026 23:40

В ЕКТ като си гост и правиш равен - не може да е лош резултат. Важното е вторият мач да си свършим работата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2026 23:45

Генерално съм доволен от новите попълнения. От някои повече, от други по-малко. Първото полувреме бях много притеснен, от играта, не от резултата. През второто много различно нещо се видя, отново смени и промени на място. Противникът разчиташе повече на домакински ентусиазъм. Все пак номер 7 беше проблем, с който Серафимов не се справи. Щом Макун влезе би трябвало за след седмица да е готов.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 юли 2026 23:49

Dust написа:
alexdb написа:
Dust написа:Добър турнирен резултат. В София 3:0

По стария регламент беше добър резултат. Сега е нищо. Нещата ще се решават в София

В София тези ще играят 80 минути с 11 зад линията на топката и ще разчитат на контри. Типичен дърварски балкански отбор.

Точно там са ми притесненията, че баш такива ни стъжняват често живота.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 юли 2026 23:51

brambar написа:Посъбудиха се второто и резултатът се видя. При повече бързина и концентрация, вземахме тоя мач без напрежение. Дано се изчистят грешките и другата седмица да ги приключваме. Все пак първи мач, но не трябва да се допуска играта от първото полувреме. Как са играли тея пролетта в Европа ми е малко странно. Може да имат големи промени в отбора. Сержиньо и испанеца (въпреки малкото игрово време) ми харесаха. Мубарик изглежда добре, ще видим как ще е по-нататък. Добра идея новите да влязат от първия мач, макар и малко рисково. Ако успеят бързо да се сработят ще имаме сериозен отбор.

Коментаторът каза, че има само трима от този състав и единият е резерва. Треньорът също е друг.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 юли 2026 23:57

Босненско Черно море
САМО ЛЕВСКИ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2026 00:06

Ами като повечето мачове през пролетта - постно първо полувреме и след т'ва, нов Левски.
Обратът висеше на косъм, но вратарчето им направи 2 добри спасявания. Бяха избити и няколко топки и шута и от бранителите им.
Като цяло, когато ги заобграждахме, се пропукваха. На Герена, пред ревящи 18 хил. хептен ще им се стъжни.
Със сигурност не са отбор за подценяване, изглеждат като родните Морето и Славия, хвърлят се във физически сблъсъци, изритват топката на високо при всяка възможност и там се надяват да спечелят 1-ва и 2-ра топка пред пеналта ни.
Но, футболните и тактическите аргументи, са на наша страна.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юли 2026 00:12

Левски не е играл с такова самочувствие като гост от много дълго време. Можехме да победим, онези са научени, но слаби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”