ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Има си протокол който се спазва. Мисля, че един час след последния съдийски сигнал всичко се описва в доклада и поне още толкова преди мача. Неслучайно когато треньор получи червен картон, той няма право да дава интервю след мача по простата причина, че няма право Х време след края на мача да е на терена, пистата, микс зоната и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.
ElCochino написа:alexdb написа:Проспано първо полувреме и много баламска грешка в защита. Второто не, че сме показали кой знае какво, но се видя, че тия не са нищо особено, а май и свършиха въздуха накрая. За съжаление мача остава отворен.
Добре казано.
Второто полувреме ме успокои и ми вдъхна увереност, че тук ще ги бием с разлика.
Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така. И на мен ми се стори, че при дузпата изчистването е чисто, но повторението като че ли показа друго, във всички случаи - детинска грешка, каквито в защита направихме много и в контролата със сърболяците въпреки че им набихме 5.
От тази година мисля, че има ВАР на всички кръгове. Ако не се лъжа и в началото на мача посочиха и ВАР-арбитри от Италия
alexdb написа:ElCochino написа:alexdb написа:Проспано първо полувреме и много баламска грешка в защита. Второто не, че сме показали кой знае какво, но се видя, че тия не са нищо особено, а май и свършиха въздуха накрая. За съжаление мача остава отворен.
Добре казано.
Второто полувреме ме успокои и ми вдъхна увереност, че тук ще ги бием с разлика.
Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така. И на мен ми се стори, че при дузпата изчистването е чисто, но повторението като че ли показа друго, във всички случаи - детинска грешка, каквито в защита направихме много и в контролата със сърболяците въпреки че им набихме 5.
От тази година мисля, че има ВАР на всички кръгове. Ако не се лъжа и в началото на мача посочиха и ВАР-арбитри от Италия
Да, така е, на предишната страница на темата дадох каквато официална информация намерих по въпроса.
Eminem написа:Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.
Толкова за интригите които ти се привиждат под път и над път
https://dsport.bg/levski-bez-publika-pr ... 34636.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Eminem написа:Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.
Правиш ли разлика между видеото, което пусна и това обвинение?
Сега искам да ми покажеш къде съм пускал видеа?
Грешка, не беше го пуснал, но говореше за напрежение, явно на база това видео, което се пусна и тук.
Айде пак свободни съчинения.
Dust написа:Eminem написа:Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.
Каква новина е това, щом заглавието завършва с въпрос? Няма нищо черно на бяло - тепърва предстои решение. Дспорт само претендират да са "нова и качествена спортна медия", но нищо не ги отличава от Блиц и други подобни.
Видеото аз го пуснах.