ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30

Мнениеот Dust » 08 юли 2026 13:03

Има си протокол който се спазва. Мисля, че един час след последния съдийски сигнал всичко се описва в доклада и поне още толкова преди мача. Неслучайно когато треньор получи червен картон, той няма право да дава интервю след мача по простата причина, че няма право Х време след края на мача да е на терена, пистата, микс зоната и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2026 19:19

Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 юли 2026 17:28

ElCochino написа:
alexdb написа:Проспано първо полувреме и много баламска грешка в защита. Второто не, че сме показали кой знае какво, но се видя, че тия не са нищо особено, а май и свършиха въздуха накрая. За съжаление мача остава отворен.

Добре казано.
Второто полувреме ме успокои и ми вдъхна увереност, че тук ще ги бием с разлика.

Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така. И на мен ми се стори, че при дузпата изчистването е чисто, но повторението като че ли показа друго, във всички случаи - детинска грешка, каквито в защита направихме много и в контролата със сърболяците въпреки че им набихме 5.

От тази година мисля, че има ВАР на всички кръгове. Ако не се лъжа и в началото на мача посочиха и ВАР-арбитри от Италия

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 юли 2026 09:51

alexdb написа:
ElCochino написа:
alexdb написа:Проспано първо полувреме и много баламска грешка в защита. Второто не, че сме показали кой знае какво, но се видя, че тия не са нищо особено, а май и свършиха въздуха накрая. За съжаление мача остава отворен.

Добре казано.
Второто полувреме ме успокои и ми вдъхна увереност, че тук ще ги бием с разлика.

Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така. И на мен ми се стори, че при дузпата изчистването е чисто, но повторението като че ли показа друго, във всички случаи - детинска грешка, каквито в защита направихме много и в контролата със сърболяците въпреки че им набихме 5.

От тази година мисля, че има ВАР на всички кръгове. Ако не се лъжа и в началото на мача посочиха и ВАР-арбитри от Италия

Да, така е, на предишната страница на темата дадох каквато официална информация намерих по въпроса.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юли 2026 18:27

Eminem написа:Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.

Толкова за интригите които ти се привиждат под път и над път
https://dsport.bg/levski-bez-publika-pr ... 34636.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юли 2026 19:12

Dust написа:
Eminem написа:Създавай интриги, колкото си искаш, но нищо не е станало. Някакво ритане на мрежа, голямата работа.

Правиш ли разлика между видеото, което пусна и това обвинение?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юли 2026 19:17

Сега искам да ми покажеш къде съм пускал видеа?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юли 2026 19:28

Грешка, не беше го пуснал, но говореше за напрежение, явно на база това видео, което се пусна и тук.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юли 2026 19:41

Айде пак свободни съчинения.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 12 юли 2026 10:51

Dust написа:

Каква новина е това, щом заглавието завършва с въпрос? Няма нищо черно на бяло - тепърва предстои решение. Дспорт само претендират да са "нова и качествена спортна медия", но нищо не ги отличава от Блиц и други подобни.
Видеото аз го пуснах.

Върни се в “Левски”