Категорично не споделям повечето от критиките на колегите, след като обективно отчета, че това ни беше първият официален мач за сезона, при това с огромен залог, при това навън. Дори напротив - според мен имаме един силен Левски, който се стреми да играе комбинативен и динамичен футбол, и, надявам се, всеки следващ мач ще доказва това. Видях много приятни компоненти в играта, особено през второто - отлично движение без топка и много чисти единоборства в противниковата половина, добра техника на новите ни футболистите, особено на Сержиньо, бързо разгръщане, много движение, много пасове по земя, стояхме добре физически, абе - замирисва на модерен европейски футбол и това ме радва.
Друго любопитно - в лицето на Търдин, Бурас и Сержиньо имаме много, много добра халфова линия, като се вчера се видя, че ако един от тримата няма ден, както се случи с Бурас, то другите двама, а и отборът задружно, компенсират.
В този ред на мисли оставам оптимист за реванша, не съм бил по-спокоен за реванш на Левски в ЕКТ.
ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Българчето от Македония спъна нападателя, но ми прави впечатление неадекватното поведение на Кристиян, който ако стоеше с лице към нападателя, нямаше да се стигне до дузпата.
https://www.facebook.com/reel/1497733198324047
https://www.facebook.com/reel/1497733198324047
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
alexdb написа:Проспано първо полувреме и много баламска грешка в защита. Второто не, че сме показали кой знае какво, но се видя, че тия не са нищо особено, а май и свършиха въздуха накрая. За съжаление мача остава отворен.
Добре казано.
Второто полувреме ме успокои и ми вдъхна увереност, че тук ще ги бием с разлика.
Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така. И на мен ми се стори, че при дузпата изчистването е чисто, но повторението като че ли показа друго, във всички случаи - детинска грешка, каквито в защита направихме много и в контролата със сърболяците въпреки че им набихме 5.
Играли са сезон 24/25, т.е. не предишната, а по-предишната кампания с друг треньор. Предишната отпадат първи кръг от някакви боксьори. Здрав отбор са, но второто играхме добре и имам увереност, че ще продължим, стига да го повторим два пъти в София. Отделно те са домакински отбор, на когото му върза дузпата.brambar написа:Посъбудиха се второто и резултатът се видя. При повече бързина и концентрация, вземахме тоя мач без напрежение. Дано се изчистят грешките и другата седмица да ги приключваме. Все пак първи мач, но не трябва да се допуска играта от първото полувреме. Как са играли тея пролетта в Европа ми е малко странно. Може да имат големи промени в отбора. Сержиньо и испанеца (въпреки малкото игрово време) ми харесаха. Мубарик изглежда добре, ще видим как ще е по-нататък. Добра идея новите да влязат от първия мач, макар и малко рисково. Ако успеят бързо да се сработят ще имаме сериозен отбор.
какво е било това напрежение след мача между публиките? На ръба сте от наказание без гостуващи фенове, но явно повечето не го знаят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ElCochino написа:Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така.
Ако стадиона има условия за VAR то има такъв, но в това ниво все още не е задължителен. Вчера VAR имаше, а ВАРеферите бяха италианци.
Video Assistant Referee
Daniele Doveri ITA
Assistant Video Assistant Referee
Daniele Paterna ITA
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:какво е било това напрежение след мача между публиките? На ръба сте от наказание без гостуващи фенове, но явно повечето не го знаят.
https://www.facebook.com/reel/1520564856206433
Вероятно провокация, към края на клипчето ушев рита домакински фен. Това не оправдава реакцията предвид грозящото ни наказание, но май е след мача и се надявам да не е влязло в доклада на делегата.
Щом е на стадиона няма след, ако делегата на мача е описал събитията има голяма вероятност да не пътуват фенове до Крайова, а дестинацията е супер удобна и стадиона голям.
Dust написа:ElCochino написа:Понеже коментирахте ВАР-а - вчера на Герена един ме убеди, че нямало такъв чак до плейофната фаза, възможно е да е така.
Ако стадиона има условия за VAR то има такъв, но в това ниво все още не е задължителен. Вчера VAR имаше, а ВАРеферите бяха италианци.Video Assistant Referee
Daniele Doveri ITA
Assistant Video Assistant Referee
Daniele Paterna ITA
Прав си, заблудили са ме вчера, тази информация за ВАР съдиите я има на сайта на УЕФА.
Какви са тези стадиони с лиценз за мачове в ЕКТ, на които няма условия за ВАР? Че то в Бистрица има ВАР за вътрешното първенство?
П.П. https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... a-europa-/
Looking forward to the new Club Competitions cycle commencing in the 2024/25 season, VAR shall continue to be used for all UEFA Champions League rounds, with the technology introduced as of the first qualifying round of the UEFA Europa League. Subject to a feasibility study due to the high number of matches, VAR may also be introduced prior to the play-offs of the UEFA Europa Conference league next season.
Тук не виждам условности. Вярно, че става дума за предходно издание на турнира, но не мисля, че са го променили за тазгодишното издание.
https://documents.uefa.com/r/Regulation ... ogy-Online
Тук е малко по-различно твърдението, обаче:
61.03 The VAR system may be used in all matches of the competition. The decision as to whether the VAR system is used for all or part of a specific match is at the sole discretion of the referee, and that decision is final. The non-use of the VAR system for all or part of a match, whether due to the referee's decision or technical failure or unavailability, in no way prejudices the validity of the referee's decisions, which are final in all cases.
Последна промяна от ElCochino на 08 юли 2026 13:09, променено общо 1 път.
Dust написа:Щом е на стадиона няма след, ако делегата на мача е описал събитията има голяма вероятност да не пътуват фенове до Крайова, а дестинацията е супер удобна и стадиона голям.
Ако беше станало два дни след мача пак ли няма след? Казах - от значение е дали е влязло в доклада на делегата, може да си е бил тръгнал, бил ли си там да знаеш? Абсолютно излишен коментар!