След един месец световно тоя мач ми беше доста тежко връщане в реалността. :mrgreen:
Първото полувреме бяхме тоталщета, той и съставът беше странен - чак с толкова нови, очевидно не беше добра идея. Като влезе Флекса и потръгнаха нещата рязко. Жалко, че това в края след пробива на Камдем не влезе.
Не са слаб отбор Борац и се надявам да почнем реванша както оставихме второто полувреме, а не пак експериментално. "Дърварски отбор", "ще им се стъжни", "кипящия котел" - мда, същите глупости и за Хамрун си повтаряхме.
ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Борац (Баня Лука) - Левски (София) , 7 юли , вторник , 21:30
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Изпуснахме ги тези дървари.За реванша да си почват централни Търдин и Димитров. Серафимов ми се вижда много рисков играч. Защо не избраха националния, щяхме да го напълним.
burchill написа:Изпуснахме ги тези дървари.За реванша да си почват централни Търдин и Димитров. Серафимов ми се вижда много рисков играч. Защо не избраха националния, щяхме да го напълним.
Защото на националния тревата още укрепва и не може да се играят толкова много мачове в толкова къс период от време.Терена току-що беше изграден. Ние играем на 9-ти, ако играехте и вие тоя терен още не захванал щеше да стане тоталка още в началото.
Imperium severum, fides perpetua
-
Serafim
- Контакти:
Хареса ми второто полувреме. А и като цяло е първи мач с много нови.
Мубарик или както там е изглежда добре, преди всяко поемане на топлата се оглеждаше да види къде са другите футболисти, Сержиньо също е изглежда добре. Обаче Рейналдо много яшов мач изигра, все едно гледах Рилдо.
Мубарик или както там е изглежда добре, преди всяко поемане на топлата се оглеждаше да види къде са другите футболисти, Сержиньо също е изглежда добре. Обаче Рейналдо много яшов мач изигра, все едно гледах Рилдо.
Веласкес от рано започна с-едно полувреме спим, едно играем.
Новите ми се понравиха. Рейналдо само почва трудно, но според мен ще захапе. Сержиньо е супер футболист, както и Мубарик.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
SiirStenleyRoise
- Контакти:
Както бях писал, ще преминем с лекота през този слабак. След това идва по-трудното. Иначе покрай мачовете от Световното бях позабравил как се лъжем, че играем футбол по нашите ширини, за съжаление вчера успях да си припомня. :lol:
Благодарим Ви, г-н Сираков!
W84me написа:Левски не е играл с такова самочувствие като гост от много дълго време. Можехме да победим, онези са научени, но слаби.
Гостуването на Сабах беше подобно.
Няма да е лошо да се купи качествен ЦН.
Aronaks написа:Няма да е лошо да се купи качествен ЦН.
Според мен даже е задължително, но Хулио не ще такъв, или поне ако иска то е с профила на Сангаре. Такъв качествен не мисля че ще намерим, освен ако бая не сме разширили бюджета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага