efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски (София), Понеделник от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски (София), Понеделник от 20:30 ч.
Супер е съставът, излизаме за победа, както винаги. Радвам се за шанса, който ще получи Владимиров - дано запази суха мрежа и удари едно рамо на Бала за голмайсторския приз :)
Днес интересния факт е че в състава има футболист, който е началник на треньора. 
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
futbolqga написа:Супер е съставът, излизаме за победа, както винаги. Радвам се за шанса, който ще получи Владимиров - дано запази суха мрежа и удари едно рамо на Бала за голмайсторския приз :)
Днес ми се накараха да не говоря за хиксове, щото нямало как на тези футболисти да им кажеш това. Ще видим. Мачът в Разград е също неясен.
-
Capitano_Puyol
- Контакти:
Аре бийте 2-1. Само това младото вратарче ме притеснява. 
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Capitano_Puyol написа:Аре бийте 2-1. Само това младото вратарче ме притеснява.
Ти си гледай мача в Разград, че там не е ясно.
Диема спорт 2 не мога да я намеря он лай, някой ще помогне ли с линк
САМО ЛЕВСКИ!
Хубаво е подобни уж тегави мачове, да се гледат без никакво напрежение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

В момента на терена реално има един БГ играч - Владимиров. Серафимов е с македонски паспорт, а Костадинов окачва бутонките. От другия сезон ще сме с вратаря, Димитров и евентуално някой по правилото 23. Ако шитнем Вуцов, ще сме с двама....
България !!!!
То първите минути сякаш ние играем за нещо, такава лекота срещу числото не си спомням
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:То първите минути сякаш ние играем за нещо, такава лекота срещу числото не си спомням
Ослушват се за другия мач, че там гостите имат вече 3 ъглови.