Сипвам едно червено мерло и каберне совиньон, после ще видим :)Странджата написа:Хайде, момци - берете бръшлян и здравец, кичета чела и и емблема! Струваше си мъки и тегла - сега да празнуваме! Наздраве!
efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 16:00 ч.
Странджата написа:Хайде, момци - берете бръшлян и здравец, кичета чела и и емблема! Струваше си мъки и тегла - сега да празнуваме! Наздраве!
Ракийка със салатка морски дарове с царевица и майонеза! Наздраве!!!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Много приятно съм изненадан от отношението на играчите и треньорите към мач, в който съвсем спокойно можеха да отбият номера, като (почти) никой нямаше да ги вини след шампионския триумф.
При един бивш мажоритар като нищо щеше да има срамно кръводаряване...
Обаче днес Левски игра така, както славната му история повелява.
Това е Левски и това трябва винаги да бъде!
При един бивш мажоритар като нищо щеше да има срамно кръводаряване...
Обаче днес Левски игра така, както славната му история повелява.
Това е Левски и това трябва винаги да бъде!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
THE G.A.M.E
Аз смятам, че спор няма как да има - Левски е най-добре и силно играещият отбор в България, в последният месец. С малки лакатушения, които просто затвърждават правилото.
Явно Веласкес чудесно е знаел какво прави, когато рутира състава. Изглеждаме невероятно свежи до степен, че на ходом, да вземем 4 т. от Кауза / Пердута / и ЦСКА / Без Тире /
Мисля, мачовете с интрига приключиха.
В последният... Каквото-тако'а !
Момчетата и тренерите да си разпуснат заслужено и след около месец - На бойна нога !
И ние ще се позабавляваме малко със Световното и трансферните слухове. :lol:
Явно Веласкес чудесно е знаел какво прави, когато рутира състава. Изглеждаме невероятно свежи до степен, че на ходом, да вземем 4 т. от Кауза / Пердута / и ЦСКА / Без Тире /
Мисля, мачовете с интрига приключиха.
В последният... Каквото-тако'а !
Момчетата и тренерите да си разпуснат заслужено и след около месец - На бойна нога !
И ние ще се позабавляваме малко със Световното и трансферните слухове. :lol:
Благодаря, ЛЕВСКИ, благодаря, ВЕЛАСКЕС!
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Тука често сме коментирали дузпите и уменията на сините стрелци от бялата точка.
За мен еталон на изпълнението бяха едни удари срещу агите на Герена за купата, под ръководството на Хубчев. Плътни, мощни мълнии - такива, които можеха да бъдат спасени само от контакт с кост на вратаря, без да броим пръстите на ръцете и краката му.
Обаче трябва да призная, че днес Балаков надгради представите ми за съвършената дузпа с изпълнението си, за което, впрочем, се изисква много силна психика, желязна самоувереност и отлична техника на удара. 8-)
За мен еталон на изпълнението бяха едни удари срещу агите на Герена за купата, под ръководството на Хубчев. Плътни, мощни мълнии - такива, които можеха да бъдат спасени само от контакт с кост на вратаря, без да броим пръстите на ръцете и краката му.
Обаче трябва да призная, че днес Балаков надгради представите ми за съвършената дузпа с изпълнението си, за което, впрочем, се изисква много силна психика, желязна самоувереност и отлична техника на удара. 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Вратарчето им е слабичко. Евтимов е много по-добър.
NOMER14 написа:Вратарчето им е слабичко. Евтимов е много по-добър.
Е, клетото Томашче като го взе, го цанеше за продажба на стойност няколко милки, цанеха го за вратар на Реал от Мадрид. :lol:
Вуцов удря всички оранжеви и всякакви ментаци О земята по вратарски качества и потенциал за развитие.
Това е положението! 8-)
Прилича ми на нешлифованата версия на Ренан, де беше при агите - един от най-добрите вратари по родните терени в последното десетилетие.
[offtopic]
[/offtopic]