16 май 2026 г., събота, 16:00 ч / XXXV кръг:
Левски (София) - ЦСКА-София (София)

Стадион "Васил Левски" - в гр. София

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
burchill написа:Переа ми се стори недоволен от това,че е втори избор след Сангаре.Това като че ли усетих при интервюто след мача в Разград.
futbolqga написа:burchill написа:Переа ми се стори недоволен от това,че е втори избор след Сангаре.Това като че ли усетих при интервюто след мача в Разград.
Переа трябва да е 50-ти избор, след Сангаре, Дуганджич, децата от школата до набор 2016, чистачката и пенсионера с деменция, объркал входа и излезнал на терена. Няма толкова бездарен нападател в цялото първенство.
Иначе очаквам и днес доста ротация от Веласкес. Ловешките ще си гледат мача на село по телевизията, докато ние се кефим на поредния син празник. Успех на шампионите!
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, glarus_ds, Halo, LoveAndPeace и 66 госта