Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот noo » 14 юли 2026 13:43

blue avalanche написа:Аргумента беше, че тук щял да бъде "забелязан от по-яки отбори". А не, че щял да взима повече.
Та, в този ред на мисли:
Когато влязохме в групите на ШЛ, влязохме и излязохме от групите на ЛЕ колко от нашите играчи бяха "забелязани от по-яки отбори"? Че нещо ми се губи...
Що се отнася до лакърдията, че при нас плащали повече отколкото в Португалия:
Фамаликао - 5-то място миналата година, годишен бюджет за заплати на футболисти:
6 750 000 евро
Средна заплата на футболист от Санта Клара за 2025/26 - 235 555 евро за година.
При нас как са нещата, че нещо не ми излизат сметките?

Сдруженците нямате угода. Привличаме халф, за който португалците твърдят, че е един от 15-те най-добри в първенството им, ама щом вие не сте го чували - то не става. И търсите под вола теле, само и само да докажете тезата си.
Но, ако Мъри го бе докарал, такива дитирамби щяхте да пеете, че гейпарада щеше да невинна детска игра. То и затова бройката ви вече е под 300 човека.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2026 18:28

darkblue67 написа:Да де, ама от тези 235000 футболиста взема чисто 120 000, а в България при същата заплата ще взема чисто 200 000.

Да, ама не! Правиш ли разлика между заплата (трудово възнаграждение) и доход? Когато говорим, че някой взима еди-каква си заплата, това са парите, които слага в джоба СЛЕД, повтарям СЛЕД, всякакво облагане! Няма "чисто", няма "мръсно".
Когато се наемеш на работа в "Ядзаки" или "Мебели Виденов", например, и там ти кажат, че ще получаваш заплата Х евро, това са парите, които получаваш на края на месеца. И не те интересува кой какви данъци и осигуровки е плащал. Още да обяснявам ли?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2026 18:29

noo написа:Сдруженците нямате угода.

Да не би някой да ме е записал в някакво "сдружение", пък аз да не съм разбрал?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 14 юли 2026 23:23

На Майкон минимум 60 хл. на месец плюс бонус и да преподписва за три години ако трябва и бой да.яде но да преподпише. Този изтървем ли го и се спираме.
Майкон е душата в момента на Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 14 юли 2026 23:30

Манчестър Юн. Привлече халфа на Челси -Сантос за ПЕТ, ПЕТ години. Как стават тези трансфери за 5 години. Нал ФИФА не давала повече от три
Един разбирач тука писа за това. Нека сега да обясни трансфера на Сантос в М.Ю.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2026 10:03

Подписват за 3+2 години, където 2 е опция за удължаване на контракта.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 юли 2026 11:58

Исках Полендаков да играе в Левски, ама не стана - млад и добър халф-бек. Подписал е под наем с Лудогорец.
....
Припомням интервю с него:
https://www.youtube.com/watch?v=JuF2d5HLGY0

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 15 юли 2026 11:59

TristaNNN написа:Подписват за 3+2 години, където 2 е опция за удължаване на контракта.

Пълни глупости. В Челси повечето идват на 6-7 годишни договори, за да им се амортизира цената...
Сега вече го въведоха, че не може да се амортизира за повече от 5 години, дори и да подпишат за повече години.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 юли 2026 12:02

В България максималният срок на срочните трудови договори е три години, като може да го удължиш веднъж с една година. Това е по нашето законодателство (Кодекса на труда).
БФС и ФИФА просто се съобразяват с това.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 15 юли 2026 15:48

Дали да очакваме някое ново попълнение в центъра на защитата и нападението идните дни? Че наистина добър централен нападател си трябва все пак, още повече, че Сангаре е мега счупен. А и ако продадем Макун, както се говори усилено, ще трябва и защитник.

Върни се в “Левски”