efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА 1948 (София), Събота от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА 1948 (София), Събота от 19:00 ч.

Мнениеот tiamat » 03 май 2026 00:09

helic написа:
NOMER14 написа:
tiamat написа:Еййй, между другото да не пропуснем, че.
Прокобата на Кокала приключи :)))

Не беше прокоба на Кокала, а издънка на татко Вили Вуцов със Славия тогава. Е, малкият Вуцан изправи тая грешка.

Тежка прокоба като на Кокала може да бъде отменена само от тежък късмет като този на Лъки Хулио :)
И знам кой тук от форума ще се съгласи веднага с мен :)

Изображение

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 03 май 2026 00:12

1984 г.ми беше първата и най-сладка титла до сега.Последният мач,шампионският 3:1.Гиби ми беше идол.Няма ги на терена вече онези майстори,но емоцията е същата.Браво на сегашните играчи,че си оставиха сърцето и душата на терена.Най-важното оттук нататък да излезем обединени и единни.Това само новия собственик може да го направи.Хора,от различните фракции,оставете своите пристрастия и противоборства в миналото. Кой крив и кой прав не е нужно да се обсъжда повече. Имаме нов собственик,който има всички възможности да обедини всички в името на Левски.Заедно обединени да вървим напред за едно по-светло и изпълнено с радост и емоции бъдеще!Амин!

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 03 май 2026 00:45

Цеката се бил маскирал като Дедо Коледа, да не се излагал, ама объркал сезона. Цека, трябвало е да с Исус.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 май 2026 00:51

А стадионите кънтят ...... С Левски докрая

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 03 май 2026 00:53

Преди малко се прибрах и първата ми работа беше да си пусна репортаж от мача, конкретно последния съдийски сигнал. Да чуя рев, крещене, лудница...

Вместо това по "Диема" някакъв умрял чичак ми говори с монотонен глас все едно нищо особено не е станало. Ебахти глупака, поне млъкни и остави да се чуе стадиона в ефир.

Иначе нямам какво друго да кажа освен, че няма по-изстрадали от нас всички тези години. Още преди няколко бях решил, че може би просто никога повече няма да се случи. Дали от суеверие, дали от това, че "Лудогорец" и ЦСКА са с къде-къде по-големи бюджети от нас (или поне бяха досега), но не вярвах. Дори днес си мислех, че вероятно няма да вземем мача и до последно си правех сметки, че като нищо си губим петте мача и някой друг става шампион. Страхът ни е толкова дълбоко в ДНК-то, че днешната победа и титла е не малко, ами огромно чудо.

Самият мач - ами трябваше с повече. Първото полувреме страшна лигня на Флекса, второто - на Камдем, Майкон и Алдаир. Нямаше нужда да треперим. Тези си се бяха хвърлили здраво, като нищо можеше да падне гол в последните минути. Само Боби Цонев беше схванал задачата, че не е тук да се прави на Гошо Петков и като изключим паса към Диало в началото, всичко останало го шибаше в небето.

Най-якото беше след мача, цяла София кънтеше с клаксони, заря, песни, вероятно още е така. Гледал съм всевъзможни статистики, може би най-показателната е тази за гледаемостта на мачовете по телевизията - ами Левски е най-популярният отбор в България, който си мисли нещо друго, да си извади гъза от главата.

И за финал: за мен беше грешка, че не пуснаха феновете на терена. **** съм я в тревата.

P.S. Марко Дуганджич - един мач, един гол, една титла. КПД 200%. Ще му сложим по-малка статуя до тази на Сан Хулио.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 03 май 2026 01:24

Честито на всички левскари! Наздраве, браво на ръководство, треньорски щаб и играчи, въпреки грешките, постигнаха нещо уникално, което сме чакали 17 години, и едва ли някой е вярвал, че точно сега ще се случи.
CHELSEA

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 03 май 2026 01:35

Честито, Левски е ШАМПИОН! Предлагам сздружението и поддръжниците на транспаранта “Сираков вън” + лепиларите като tmanolov да се самозакрият!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 03 май 2026 10:14

NOMER14 написа:
Plamen_i00 написа:Честита ни 27ма титла! Напълно заслужена. Кой е вярвал в началото на сезона, че 4 кръга преди края ще сме шампиони. Браво на отбора!

Има един в играта с прогнози за родното първенство, който е познал шампиона. Трябва да го познавате.

Преди първенството не, но след евромачовете и пристигането на Бурас - да. Този трансфер се оказа изключителн важен за титлата, да не забравяме да благодарим на Билал Бари и да чакаме нови трансферни попадения от него! Билал Бари завърши кариерата си по много тъжен начин, но сега като мениджър продължава да помага на Левски.
Зимните трансфери наистина доста ме изнервиха, но Веласкес и футболистите наддкочиха себе си и въпреки не особено удачните действия на ръководството сме ШАМПИОНИ!
Колкто до това, дали трябва да избираме в следващите мачове - логично е да избираме. Още павече, че имаме този лукс.

Върни се в “Левски”