efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.

Мнениеот parvanoff » 27 апр 2026 22:44

TristaNNN написа:
parvanoff написа:... Тристановите мокри фантазии изобщо не ми се коментират-много високо ниво е за мен... :roll: П.П. Някои забравиха и как агитираше да не се ходи на мачовете на отбора и че било безсмислено да се помага на отбора......

:shock: Може ли да ми припомниш кога съм агитирал това, държа да е и с препратка към мнението?
Добре се постарай!

[offtopic]Послеписът не се отнася за Вас. Толкова....[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2026 22:48

parvanoff написа:
TristaNNN написа:
parvanoff написа:... Тристановите мокри фантазии изобщо не ми се коментират-много високо ниво е за мен... :roll: П.П. Някои забравиха и как агитираше да не се ходи на мачовете на отбора и че било безсмислено да се помага на отбора......

:shock: Може ли да ми припомниш кога съм агитирал това, държа да е и с препратка към мнението?
Добре се постарай!

[offtopic]Послеписът не се отнася за Вас. Толкова....[/offtopic]

[offtopic]В такъв случай се извинявам за безпокойството. Ала така се получава, когато вместо най-напред да си подредим мислите и словореда, излизаме от гардероба с щика на реваншизма напред.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 апр 2026 23:17

Да си отстояваш мнението е едно, но да хвърляш фекалии по тези, които не са на твоето мнение, е съвсем различно.
Едно е да имаш мнение, но да спамиш вече години наред откровени лъжи, конспирации и слухове и да ги представяш за чиста монета – това за мен не е да имаш мнение, камо ли да го отстояваш.
Говорим за разделението Сираков vs. Мъри, което е огромно. Но когато не приемаш чуждо мнение и лепиш етикет на всеки, който не мисли като теб, не е много левскарско :(
С две думи – когато си паднал в септичната яма и се опитваш да омажеш всеки около теб!

*това са моите два и половина цента по темата :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2026 23:28

Е, къде-къде по-левскарско и възвишено е разни скелети да излизат от гардеробите с щика на форумния реваншизъм напред, но едва след като замирисва на титла.
Запазен припошки патент, впрочем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 27 апр 2026 23:33

Добре, де тоя транспарант “Сираков вън” предлагам всички от секторите А,В и “Г” да минем до се издрай*аме върху него в събота след мача! Ко ше каете?!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 апр 2026 23:43

Да превърнеш форума в тотална чорбарска свинщина е много по-„извисено“, отколкото да навреш георгиатанасовеца там, където му е мястото .... след десетки сценарии за апокалипсис, да не кажа блян любимият Левски да отиде при покойниците.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 30 апр 2026 21:24

ElCochino написа:Пролетта ни липсва един ключов играч, който при Веласкес дръпна много напред и липсата му се отразява на цялата ни игра. Колкото и смешно да звучи.

Сангаре ли визираш?
Той кога ще се връща?
Макар, че вече е все тая.
Сезонът се доиграва.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 май 2026 00:36

Ioan912 написа:Добре, де тоя транспарант “Сираков вън” предлагам всички от секторите А,В и “Г” да минем до се издрай*аме върху него в събота след мача! Ко ше каете?!

Какво става, събра ли вече група от смели драйфачи? Снимай развръзката, ама да не забравиш, ей! :geek:
[offtopic]

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 01 май 2026 16:01

TristaNNN написа:
Ioan912 написа:Добре, де тоя транспарант “Сираков вън” предлагам всички от секторите А,В и “Г” да минем до се издрай*аме върху него в събота след мача! Ко ше каете?!

Какво става, събра ли вече група от смели драйфачи? Снимай развръзката, ама да не забравиш, ей! :geek:

Чакай утре да мине мача, де, иначе можем да започнем празнуването на 27-та

Върни се в “Левски”