efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.

Мнениеот helic » 26 апр 2026 17:40

но от вчерашния мач........ тъкмо бях забравил онова на Николай Михайлов с Вердер и сега пак дълги години ще ми призлява всеки път, когато някой върне топката към нашия вратар. Едни такива вътрешни тикове получавам деба :(

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 26 апр 2026 19:38

helic написа:С добре подбрани свободни агенти става веднъж-дваж, но е по-скоро неустойчиво.

Устойчиво си е като за нашите цели и стандарти. При нас няма голяма разлика в успеваемостта на трансферите според цената. Макун, Димитров, Костадинов, Кирилов, Сула, Серафимов бяха свободни. Флекса го взехме за пари, но есента май дойде при жълтите без пари.
Сонко, Каап, Петрис, Краев, Миланов, Дарлан също бяха свободни. За Рикардиньо, Уелтън и Цунами не знам дали плащахме нещо, но и да сме, то е било малко. Там май имаше проценти от трансфер. Аралица е по-добър от Сангаре и Переа, а също дойде без пари в Локо. Ние май сме платили към 500-700 хилки за двамата.
Гъзо е по-добър ръководител, когато работи с ограничен бюджет, иначе обича скъпи ментета. Днеска пак се оплакал от новото правило за българин, много му е тежко. Даже нахулил и държавата, че нямала стратегия за 10 години. Ама по-добре не го питайте какво е направил за школата на Левски в сегашния си мандат.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 26 апр 2026 20:53

ananas написа:
helic написа:С добре подбрани свободни агенти става веднъж-дваж, но е по-скоро неустойчиво.

Устойчиво си е като за нашите цели и стандарти. При нас няма голяма разлика в успеваемостта на трансферите според цената. Макун, Димитров, Костадинов, Кирилов, Сула, Серафимов бяха свободни. Флекса го взехме за пари, но есента май дойде при жълтите без пари.
Сонко, Каап, Петрис, Краев, Миланов, Дарлан също бяха свободни. За Рикардиньо, Уелтън и Цунами не знам дали плащахме нещо, но и да сме, то е било малко. Там май имаше проценти от трансфер. Аралица е по-добър от Сангаре и Переа, а също дойде без пари в Локо. Ние май сме платили към 500-700 хилки за двамата.
Гъзо е по-добър ръководител, когато работи с ограничен бюджет, иначе обича скъпи ментета. Днеска пак се оплакал от новото правило за българин, много му е тежко. Даже нахулил и държавата, че нямала стратегия за 10 години. Ама по-добре не го питайте какво е направил за школата на Левски в сегашния си мандат.

е то разлика между свободни агенти и такива за по 200-300 или 500К наистина няма.
Аз говоря за друг тип трансфери, щото за с горепосочените сме макс до плейофи или влизане в групи, в които ще бъдем прилична боксова круша.
Качеството в съвременния футбол струва пари. Дали ни харесва това или не, няма значение, но това е положението.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 26 апр 2026 21:14

helic написа:Аз говоря за друг тип трансфери, щото за с горепосочените сме макс до плейофи или влизане в групи, в които ще бъдем прилична боксова круша.

То на нас точно това са ни целите към момента, да не сме тръгнали да печелим ШЛ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 апр 2026 23:54

Пратиха ми снимки и клипове от мача. Какви са тия 2 реда Робокопи пред публиката на Левски.
Ще накажат ли домакините на мача, които на светлинното табло нарочно сложиха само Л, който на кървавочервения фон не се вижда.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 апр 2026 07:04

NOMER14 написа:Пратиха ми снимки и клипове от мача. Какви са тия 2 реда Робокопи пред публиката на Левски.
Ще накажат ли домакините на мача, които на светлинното табло нарочно сложиха само Л, който на кървавочервения фон не се вижда.

Мажоретките :mrgreen:
Малко извратено, но някои така им викат :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 апр 2026 07:21

.....
Последна промяна от Kotooshu на 27 апр 2026 08:40, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 27 апр 2026 16:41

Странджата написа:Манолката е левскар, който си защитава мнението. Той не е рупор на истината, макар и да бие тъпана от време на време. Не виждам защо да го нападаме - затова, че държи на това, което е казал? Ама кой пък е казал, че е един от трите мойри - в подмяна на пола никой не може да го обвини :) Ще ми се повече като Манолката да има, особено ако не пишат на езика на улицата ....

[offtopic]А Вие г-н Странджа ще се извините ли? Този човек, който и Вие, и един друг под Вас защитават ме нарече десетки пъти трол, но както виждате аз спрях да пиша тук и се видя кой прилича повече на трол! И други обиди имаше, но нито имам за цел да помня, нито пък много ми пука, но Вашето! мнение поне уважавах, но вече не! Не видях тогава някой да ме защити-много справедливо... и то без да съм обидил никого-просто и аз си защитавах позиция... Не го търся и не ми трябва-просто отбелязвам. Изобщо няма да говорим за езика на Тодор от "Стани богат"... Гъзове, лизачи и т.н. И Вие защитавате човек, който обижда по най-селския начин и казва "гъз" на легенди на клуба!!! Всъщност доста хора му скачат, но малко го обиждат, а Ви гарантирам, че понякога такива личности изкарват хората от комфортната им зона, за да не кажа нещо повече... Понякога си мисля, че има изключения, но те един след друг ме разочароват... Не ми отговаряйте г-н Странджа, само влязох да отбележа нещо... Тристановите мокри фантазии изобщо не ми се коментират-много високо ниво е за мен... :roll: П.П. Някои забравиха и как агитираше да не се ходи на мачовете на отбора и че било безсмислено да се помага на отбора... Този човек не само няма морал, но не си стои в тях, а ходи наляво-надясно и е вреден... :roll:[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 апр 2026 20:46

parvanoff написа:... Тристановите мокри фантазии изобщо не ми се коментират-много високо ниво е за мен... :roll: П.П. Някои забравиха и как агитираше да не се ходи на мачовете на отбора и че било безсмислено да се помага на отбора......

:shock: Може ли да ми припомниш кога съм агитирал това, държа да е и с препратка към мнението?
Добре се постарай!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”