efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.
Всички говорите за Рилдо, но никой не споменава Бурас! Неможе от всеки да става диамант взет за без пари... Сега вече ще можем да извадим някой лев и за по-качествени играчи и силно се надявам Веласкес да докара 2ма испанци които да могат да боравят с топката..
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Чакай , чакай , не смесвай нещата.
Ако кажеш - Утре слънцето ще изгрее , но в 10 часа. И дойде утре и слънцето изгрее , когато си трябва в 6 и нещо.
Не можеш да излезеш и да кажеш - Бях прав , изгря!
Наполовина прав не те прави прав.
Нищо не смесвам - и двете тези са верни. От една страна феновете свикнаха със славизацията и брояха участието ни в ект миналата година за чутовен успех. А от друга, и това ще го видиш в отчета за 2025, сумите за заплати и трансфери нараснаха много над възможностите ни и вариантите бяха два - фалит или нов собственик. Кое не е вярно и не съм казал предварително? Отбележи - предварително! И сега казвам за ект - с Веласкес не ни чака нищо хубаво. Отбележи си го
За да заприличаме на отбор, трябва редовно участие в турнирите. Радвахме се, защото парите и силите, които всички давахме за отбора, почват да се изплащат. Колкото повече мачове за отбора, толкова повече радост за феновете. Тук е място да благодарим, че ставаме зрители и на приятелските срещи с добър коментатор-левскар.
За да заприличаме на отбор, трябва да има трансфери във и от клуба (ако сме вдигнали сивито на даден играч още по-добре). Неминуемо това води до по-високо качество и по-големи заплати. Преди какво бяхме - 15 футболиста, половината юношки без перспектива за вътре и навън, изплащане на измислени задължения. Всеки футболен клуб е система, близка до вспка фирмена, роизводствена система. Можеш да назначиш минималното чистачка и пазач и да си останеш в регистрите, че си фирма. За функциониране, за печалба ти трябва квалифицирана работна ръка, която постоянно да обновяваш.
Не фалирихаме, а новият собственик дойде де юре, когато вече се виждаше, че сме шампиони. Той дойде за новия етап. А де факто дойде, след като Герб/Сик падна от власт. За Веласкес не знам. Реал си нямат треньор, дори в Англия няма такъв, че измислен отбор кат Писижи си прави 2 години гаргара с тях.
И при Чурбата вариантите бяха два - фалит или ГГ. Те избрах веднага ГГ, който ги фалира, но те така са заченати - да крадат чужда история и футболисти. Ние (твоят приятел НС) избрахме сами да избегнем фалита за 6 години слишения, нерви, но здрав разум и когато сме най-далеко от него, да се даде отбора на нов собственик.
Есента играхме так, че да трупаме максимално точки.
През пролетта играем така, че да поддържаме разликата между третия.
През пролетта играем така, че да поддържаме разликата между третия.
tmanolov написа:Новият собственик обясни всичко за титлата ни този сезон. След време ще излязат и другите неща - всяко нещо по реда си. Както и ще разкрият Хулио - също въпрос на време и ще се окаже, че совите не са това, което изглеждат ;) засега се кефим на титлата и си в броим, после си е за после и ще го мислим тогава - Левски се спаси, защото беше залитнал много серизно финансово тази година, но явно само за незапознатите кой точно е бил зад клуба толкова време този сезон. Честито и чакаме ект
новия собственик е факт от онзи ден, а преговорите с него са някъде от началото на календарната година (не претендирам да ми е съвсем точно инфото, това чух)
Г-н Радев се появи в политическия пейзаж някъде и той по това време.
Но Левски..., Левски води в класирането кажи речи през целия сезон и ако е изпускал първото място, то е било за ден-два и по голова разлика.
Всичко останало са теории и спекулации по темата, в които си признавам си добър, особено когато си развихриш въображението :), и ex-ante и ex-post :)
- Странджата
- Контакти:
Re: кройф
- малко объркващо, нали? :) Не издребнявам - навярно не си прочел какво си написал :)но здрав разум и когато сме най-далеко от него, да се даде отбора на нов собственик.
Последна промяна от Странджата на 26 апр 2026 16:35, променено общо 1 път.
NOMER14 написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Чакай , чакай , не смесвай нещата.
Ако кажеш - Утре слънцето ще изгрее , но в 10 часа. И дойде утре и слънцето изгрее , когато си трябва в 6 и нещо.
Не можеш да излезеш и да кажеш - Бях прав , изгря!
Наполовина прав не те прави прав.
Нищо не смесвам - и двете тези са верни. От една страна феновете свикнаха със славизацията и брояха участието ни в ект миналата година за чутовен успех. А от друга, и това ще го видиш в отчета за 2025, сумите за заплати и трансфери нараснаха много над възможностите ни и вариантите бяха два - фалит или нов собственик. Кое не е вярно и не съм казал предварително? Отбележи - предварително! И сега казвам за ект - с Веласкес не ни чака нищо хубаво. Отбележи си го
За да заприличаме на отбор, трябва редовно участие в турнирите. Радвахме се, защото парите и силите, които всички давахме за отбора, почват да се изплащат. Колкото повече мачове за отбора, толкова повече радост за феновете. Тук е място да благодарим, че ставаме зрители и на приятелските срещи с добър коментатор-левскар.
За да заприличаме на отбор, трябва да има трансфери във и от клуба (ако сме вдигнали сивито на даден играч още по-добре). Неминуемо това води до по-високо качество и по-големи заплати. Преди какво бяхме - 15 футболиста, половината юношки без перспектива за вътре и навън, изплащане на измислени задължения. Всеки футболен клуб е система, близка до вспка фирмена, роизводствена система. Можеш да назначиш минималното чистачка и пазач и да си останеш в регистрите, че си фирма. За функциониране, за печалба ти трябва квалифицирана работна ръка, която постоянно да обновяваш.
за да заприличаме на отбор, трансферите са неминуеми, за да се случват те отбора трябва да играе мачове и да печели, да постига успехи.
Няколко добри изходящи трансфера, не говоря само като пари, а и като клубове в които те да са осъществени означава, че вече играчи ще имат интерес и към това да бъдат трансферирани или да подпишат с нашия отбор. За това набраха инерция и Лудогорец, защото станаха привлекателен за играчите отбор.
С добре подбрани свободни агенти става веднъж-дваж, но е по-скоро неустойчиво.
Другото е малко както е казал народа "с прЪдня боя да правиш"
Засега поне разполагаме с треньор, който поне не е физкултурник
А колко е важен приличния треньор примерно е показателно и в случая с ти дето ги отстранихме - Сабах. Имат добър треньор в лицето на Дамбраускас (за мен загадка защо го натири Домус-а) и очевидно ще катурнат в пъти по-богатите от тях Карабах
- Странджата
- Контакти:
Защото не е щастлив печеливш като дон Хулио :)
Странджата написа:Защото не е щастлив печеливш като дон Хулио :)
още една причина да с и го държим човекОт - върви му като на бясно куче тоягите :)
В тоя ред на мисли винаги се сещам за оня виц за HR-а дето като му дали една купчинка със CV-та и хванал половината от тях, скъсал ги, хвърлил ги в кошчето и казал "на нас каръци в тая фирма не ни трябват" :)
Момчета, дайте да не превръщаме форумчето в лов на вещици. Манолов си има мнение и го отстоява, аз също доста пъти не съм бил съгласен с него, но всичко може да се изкоментира по нормален начин. Да се обиждаме един друг в такъв момент за отбора е нелепо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Момчета, дайте да не превръщаме форумчето в лов на вещици. Манолов си има мнение и го отстоява, аз също доста пъти не съм бил съгласен с него, но всичко може да се изкоментира по нормален начин. Да се обиждаме един друг в такъв момент за отбора е нелепо.
е съгласен съм на 100 процента с този призив
Ама защо да е лов на вещици това. Сега пък много хора си изказват мнението за мнението на Манолов.
Пък той, както му казах, следва да си посипе главата с пепел :) , защото май сбърка сериозно.