До колкото си спомням думите на манолката бяха фалит и славизация... Къде го измисли тва с новия собственик незнам...
А най-голяма роля за титлата, колко и да ти е болно, е на Веласкес!
efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота от 16:00 ч.
gdlk написа:До колкото си спомням думите на манолката бяха фалит и славизация... Къде го измисли тва с новия собственик незнам...
А най-голяма роля за титлата, колко и да ти е болно, е на Веласкес!
Абсолютно точно мнение! Понякога се чудя дали Манолката наистина е левскар, това да мислиш лошото за отбора си не е нормално.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Сега чакаме да се "сбъдне" поредното пророчеството за провал в ЕКТ. Такива пророчество разбира се нямаше при избягалия Рибар, защото той е Нептун на правилния футбол. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
LoveAndPeace написа:Чакай , чакай , не смесвай нещата.
Ако кажеш - Утре слънцето ще изгрее , но в 10 часа. И дойде утре и слънцето изгрее , когато си трябва в 6 и нещо.
Не можеш да излезеш и да кажеш - Бях прав , изгря!
Наполовина прав не те прави прав.
Нищо не смесвам - и двете тези са верни. От една страна феновете свикнаха със славизацията и брояха участието ни в ект миналата година за чутовен успех. А от друга, и това ще го видиш в отчета за 2025, сумите за заплати и трансфери нараснаха много над възможностите ни и вариантите бяха два - фалит или нов собственик. Кое не е вярно и не съм казал предварително? Отбележи - предварително! И сега казвам за ект - с Веласкес не ни чака нищо хубаво. Отбележи си го
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Чакай , чакай , не смесвай нещата.
Ако кажеш - Утре слънцето ще изгрее , но в 10 часа. И дойде утре и слънцето изгрее , когато си трябва в 6 и нещо.
Не можеш да излезеш и да кажеш - Бях прав , изгря!
Наполовина прав не те прави прав.
Нищо не смесвам - и двете тези са верни. От една страна феновете свикнаха със славизацията и брояха участието ни в ект миналата година за чутовен успех. А от друга, и това ще го видиш в отчета за 2025, сумите за заплати и трансфери нараснаха много над възможностите ни и вариантите бяха два - фалит или нов собственик. Кое не е вярно и не съм казал предварително? Отбележи - предварително! И сега казвам за ект - с Веласкес не ни чака нищо хубаво. Отбележи си го
С Веласкес влизаме в групи, ако не сме аутсайдери да продължим в първия мач според букитата. Готов ли си за трилогия от басове, че резултата е равен?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Странджата
- Контакти:
Манолката е левскар, който си защитава мнението. Той не е рупор на истината, макар и да бие тъпана от време на време. Не виждам защо да го нападаме - затова, че държи на това, което е казал? Ама кой пък е казал, че е един от трите мойри - в подмяна на пола никой не може да го обвини :) Ще ми се повече като Манолката да има, особено ако не пишат на езика на улицата ....
Много странно се получиха нещата. Поредният подарък от Разград ни направи шампиони още преди началото на мача, а Янев излезе с бялото знаме и цялостната атмосфера беше крайно необичайна. Първите два гола бяха абсолютни подаръци от Вуцов и Лапеня/Евтимов, после си надиграхме несериозния им състав. Интересно Вили как ще коментира изявата на сина си в подкаста? От головете само на Бурас беше по-хубав, Бала го изигра ужасно, но пак влезе със съдействието на споменатите герои. Ударът на Сула не съм сигурен дали беше в очертанията, но там поне развихме добре контрата и Бала пусна хубав пас.
Хулио най-сетне успя, макар и срещу резерви. Съставът му отново беше страхлив и пак се "насладихме" на фалшива 9-ка, а след влизането на нападател (в 70-та минута!!!) очаквано станахме по-опасни напред. Явно дори с такава преднина и срещу такъв съперник нямаше топки за левскарска игра. Вече не виждам особена надежда тоя човек някога да разбере какво е Левски и как трябва да играе, а и не знам дали въобще се полага усилие да му се обясни.
Мислех, че ще вдигаме титлата след другия мач с Тирето, но явно ще е на Герена след мача с Гората.
Хулио най-сетне успя, макар и срещу резерви. Съставът му отново беше страхлив и пак се "насладихме" на фалшива 9-ка, а след влизането на нападател (в 70-та минута!!!) очаквано станахме по-опасни напред. Явно дори с такава преднина и срещу такъв съперник нямаше топки за левскарска игра. Вече не виждам особена надежда тоя човек някога да разбере какво е Левски и как трябва да играе, а и не знам дали въобще се полага усилие да му се обясни.
Мислех, че ще вдигаме титлата след другия мач с Тирето, но явно ще е на Герена след мача с Гората.
Манолката е голям пич и точен човек (казвам го, макар с него да имаме адски много разминавания по какви ли не теми). Просто е нормално да имаме различни мнения, тъй като сме сини фенове милиони. 8-)
Потъвай, палячо.tmanolov написа:Стана малко сектантско тук - всеки с различно от гъзолизко мнение, е анатемосвам. Особено такива като мен, които са дали повече за клуба, въпреки г.з., от всякакви анонимни глорихънтъри. Но нищо - велико е именно припозналите Литекс за цесека и ходещи на “вечното дерби” да бият “чорбата”, да те нарекат фен на тирето… но Левски има всякакви фенове, защото е отбор на народа, а народът не е особено умен, за съжаление
- Странджата
- Контакти:
Re: ElCochino
Ако си левскар, е редно да се извиниш, ако не си - все ми е едно ...