rhaegar написа:Начи истината е някъде там. Чакаме жребието, ако някак сме първи кръг домакини на числото и после с тирето, взимаме 6 точки и си свиркаме
Според мен ще е супер първите два кръга да сме домакини на Лудогорец и мач с Тирето.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Начи истината е някъде там. Чакаме жребието, ако някак сме първи кръг домакини на числото и после с тирето, взимаме 6 точки и си свиркаме
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
rhaegar написа:tmanolov написа:tmanolov написа:rhaegar написа:Ще кажа само, че искам на таблото след края на мача да свети хубав резултат. Как ще се стигне до него ми е все тая.
Моята надежда е в сряда, след 22.22 на таблото в Кърджали да свети хубав резултат - все ли е тая как ще се стигне до него ;)
Както казах…
ОК де, зорлем се напъват Разград да не ни настигат. Говорили сме го и преди, колко мача сбъркаха и те в същия кръг след наша грешка или в следващия кръг макс. Същевременно в мачовете с нас си ни пребиха съвсем културно, тоест щом нас надиграват с лекота, значи могат с всеки.
NOMER14 написа:И не да ни надигралвали
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:NOMER14 написа:И не да ни надигралвали
Колко па да не са ни надиграли, в последните 3 мача с тях имаме едно прилично полувреме-второто за купата. Едно от шест, добре е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, noo и 54 госта