efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.

Мнениеот W84me » 16 апр 2026 08:18

rhaegar написа:Начи истината е някъде там. Чакаме жребието, ако някак сме първи кръг домакини на числото и после с тирето, взимаме 6 точки и си свиркаме Изображение

Според мен ще е супер първите два кръга да сме домакини на Лудогорец и мач с Тирето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2026 08:38

rhaegar написа:
tmanolov написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:Ще кажа само, че искам на таблото след края на мача да свети хубав резултат. Как ще се стигне до него ми е все тая.

Моята надежда е в сряда, след 22.22 на таблото в Кърджали да свети хубав резултат - все ли е тая как ще се стигне до него ;)

Както казах…

ОК де, зорлем се напъват Разград да не ни настигат. Говорили сме го и преди, колко мача сбъркаха и те в същия кръг след наша грешка или в следващия кръг макс. Същевременно в мачовете с нас си ни пребиха съвсем културно, тоест щом нас надиграват с лекота, значи могат с всеки.

Разград се дънят срещу отбори, в които има сини юноши или треньори. Евентуална титла ще бъде и тяхна, макар че понякога са жегвали и нас. Ясен се изясни. Разград няма нито един юноша в първенството, който да влияе.И не да ни надигралвали

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2026 08:53

NOMER14 написа:И не да ни надигралвали

Колко па да не са ни надиграли, в последните 3 мача с тях имаме едно прилично полувреме-второто за купата. Едно от шест, добре е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 апр 2026 09:15

rhaegar написа:
NOMER14 написа:И не да ни надигралвали

Колко па да не са ни надиграли, в последните 3 мача с тях имаме едно прилично полувреме-второто за купата. Едно от шест, добре е.

Последните мачове са функция на този за суперкупата, в който влезнахме на ход , а каузата напипваха ритъм.

Защо не кажете за есента, когато имаше ало Гиджен. Още тогава гълтаха плувката.

За мен проблемът е напрежението от възможността да се спечели титла, това налива олово в краката. Ако си гарантираме титлата в първите два мача от плейофа, тези футболисти ще газят.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2026 09:19

Това го казва човек, който отдавна гледа мачове и първенства.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2026 11:11

И аз съм съгласен, но това не променя кой знае какво. Да сме влезли в ритъм, кой ни е крив?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 апр 2026 12:14

Хулио ако продължи да излиза с три леви крила и без нападател, ще си играем в стария ритъм. По един удар във вратата на мач и дано е гол и треперене до последната секунда. Няма топки да играе агресивно и атакуващо , а клати все едно играем с Брага. Ето вчера излизат Арда и се борят, правят контраатаки, правят положения, и то главно с български футболисти, които са уж второ качество. А ние със скъпите чужденци сме излезли с памперсите и чакаме последната минута да пуснем гол. Ако така продължаваме и останалите 6 мача и все пак успеем да станем шампиони, ще бъдем най-жалките шампиони на България откакто гледам футбол.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 апр 2026 14:02

Аз и това очаквам - Веласкес да си продължи по неговата система. Която към момента е печеливша.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2026 14:46

И по каква схема да играем? Окопани в защита ли? Играхме така 15 минути в понедлник и видяхме кво се случи.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 16 апр 2026 14:51

Все си мисля, че е по-жалко да си шампион играейки срещу юноши на другите клубове... Но теб щом те е срам, стани припок, ще имаш модерен стадион и ще си вечно весел..
Все едно феновете на Интер да кажат, че са жалки, ако Интер стане шампион...
Големи моралисти, големи претенции... Последната ни шампионска титла е от време оно, където повечето са били с памперси и сега имаме възможност да сме шампиони с бюджет 5 пъти по-малък от безтирето и лудите и пак рев та рев...
Хората ви казаха за хубав футбол се иска качествени играчи, нещо което ние нямаме, изключение 2,3ма..
А за качествени играчи трябват пати, също нещо което нямаме в изобилие... Така че ако сте истински фенове подкрепяйте отбора и се радвайте на всяка победа и дано шампионска титла..

Върни се в “Левски”