ananas написа:Заслужен равен, Нулио трябва да е доволен, защото това целеше през почти целия мач. Пак излезе без нападател и се отказа от първото полувреме, за да реагира на предложеното от противника след почивката. Липсата на Майкон очаквано не се усети особено. Макун пак направи слабичък мач. Влизането на Переа подобри малко нещата и доведе до няколко спечелени топки и повече натиск върху защитата на противника. Тоя има 3 гола за Левски като 2 са на празна врата и един е сам срещу вратаря. Странна работа, но поне е на правилното място и ги вкарва(Рилдо и това не може). Ние бяхме малко по-постоянни, а те бяха по-опасни при контрите. И двата отбора сгрешиха лошо при статични. Те оставиха Бонго да пази Макун, а Брахими-Переа, който беше и забравен на празна при отбивката. Ние пък допуснахме ужасна колективна грешка, подредбата при корнера беше лоша и сякаш изобщо не се реагира на включването на Ухов. Не мисля, че заученото им се получи добре, но чукването пред Кирилов беше достатъчно да я прати при Макун и Сула, които сякаш въобще не бяха наясно, че оня връхлита и после вече положението стана критично. Димитров можеше да я изчисти и по-добре, но Переа, Камдем и Бурас не пазеха никой, а най-опасния им играч остана сам. Отново невнимание в края и сътветния резултат. Ухов стана играч на мача почти без да сме били във вратата му.
honda написа:Не виждам никой да коментира съдийството. След като поведохме , съдията направо ни закла.
Ех, Хюндай, има причина да не го виждаш, защото дори другите ревльоци ги е срам да се оплакват от съдийството в тоя мач, но за тебе явно не съществуват такива задръжки. Заклал ни бил дебелия Гребен...Плачливото овчарче е положението.
Сега остава да се насочим към новата левскарска традиция и да приготвим пуканките за сряда, когато пак ще очакваме други да ни вършат работата и да ни правят шампиони. Ако пък не успеят- мачът ще е бил уреден и всички са против Левски(нищо, че са взели повече точки срещу Гората от нас).
Гледай мача спокойно . Аз го направих . След 85-та минута съдията не отсъди 8 фаула ( повтарям - 8 фаула ) за Левски . Ако ти не си стъпвам на футболен терен , аз съм играл и съм заслужил майстор на спорта,ако знаеш това какво значи. На всеки,който малко та малко има някаква представа от футбол му е ясно ,че ако на съперника не му свирят фаули , ще те "заградят и ще те натикат " в собственото ти наказателно поле.
Съдията случайно не трябваше ли да изгони Мартино ? - какво се дава за задържане и събаряне с ръце на противников играч. Аз твърдя жълт картон .
Как ще коментираш ситуацията в 89-та минута - очевиден фаул на Годой , съдията го пусна , стигна се до удар на Ето'о от 7-8 метра в аут и съдията даде фаул за Левски едва след като топката излезе в аут . Ами това е много сериозна грешка на съдията . Няма такова нещо ,като авантаж след фаул в атака. Щом си видял фаул в атака се дава веднага. Ако топката беше влязла във вратата , гола щеше ли да бъде отменен? Ако вратаря или играч на Левски се беше контузил в опит да предотврати гол?
В 93-та минута на 2 пъти не свири фаул за Левски в центъра, дори нашите за момент спряха да играят и един от нашите извади топката в тъч, очаквайки съдийския сигнал . След този тъч се стигна до корнера след ,който изравниха.
За вчерашния мач - мача си беше равностоен , можеше да ги излъжем ,но след колективна грешка на нашите ,ни изравниха в последната минута на добавеното време. Ние този мач го изиграхме без вратар - нашия вратар въобще игра ли в този мач , дето се вика един варел да бяхме сложили вместо Вуцов ,резултата щеше да бъде същия.
Да не забравяме, че само за Питас и Годой са платени повече отколкото ние сме платили за всички играчи ,които сме превлекли през последните 3 години. Какво очакваш да случи при отсствие на основни играчи като Майкон, Сангаре, Кандем( невъзстановен напълно) , без треньора на стадиона.
За теб нормално съдията на мач на Левски да нарича левскарите "говеда" ?
Каква е статистиката на Левски при този съдията и каква е ЦСКА-София при същия съдия ?
С теб имахме спор относно качествата на Бала и кой е по-добър между него и Серкан Юсейн? Има нужда да продължаваме дискусията?