efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.

Мнениеот Red_Pz » 14 апр 2026 17:51

W84me написа:Сетих се за Жоао Силва и гола му срещу умрялото Цесека преди 13 години. Тогава ги бихме в последната минута и целият стадион беше сигурен, че ще сме шампиони, въпреки че ни трябваше задължителна победа срещу Лудогорец в София. Постигнахме тази победа, бихме Лудогорец с рикушета на Станислав Ангелов, но шампиони не станахме. Дали тази година съдбата няма да ни върне жеста?

Малко си ми неграмотен...типичнен представител на крайните квартали.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 апр 2026 17:56

Red_Pz написа:
W84me написа:Сетих се за Жоао Силва и гола му срещу умрялото Цесека преди 13 години. Тогава ги бихме в последната минута и целият стадион беше сигурен, че ще сме шампиони, въпреки че ни трябваше задължителна победа срещу Лудогорец в София. Постигнахме тази победа, бихме Лудогорец с рикушета на Станислав Ангелов, но шампиони не станахме. Дали тази година съдбата няма да ни върне жеста?

Каза родата на цар Киро - не разбирам какво те вълнува правописа и структурата на изреченията в нашия подфорум? Вярно, че умряхте и си търсите отбор за припознаване, но на нас подобни “винаги верни до първите 58 лева” не ни трябват
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 апр 2026 18:09

А ето и средностатистическия син припок - https://sportal.bg/news-2026041414213221399 - още бленува за вечни дербита… и такива са масово сред нас, а после се смеем на припоците - те ни вдигнаха топката на воле на метър пред празната врата с припознаването си, но БГЛ си е БГЛ! Срам и позор
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 апр 2026 18:14

Red_Pz написа:

Боклук, за 5 думи имаш 4 грешки.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 апр 2026 20:38

ananas написа:Заслужен равен, Нулио трябва да е доволен, защото това целеше през почти целия мач. Пак излезе без нападател и се отказа от първото полувреме, за да реагира на предложеното от противника след почивката. Липсата на Майкон очаквано не се усети особено. Макун пак направи слабичък мач. Влизането на Переа подобри малко нещата и доведе до няколко спечелени топки и повече натиск върху защитата на противника. Тоя има 3 гола за Левски като 2 са на празна врата и един е сам срещу вратаря. Странна работа, но поне е на правилното място и ги вкарва(Рилдо и това не може). Ние бяхме малко по-постоянни, а те бяха по-опасни при контрите. И двата отбора сгрешиха лошо при статични. Те оставиха Бонго да пази Макун, а Брахими-Переа, който беше и забравен на празна при отбивката. Ние пък допуснахме ужасна колективна грешка, подредбата при корнера беше лоша и сякаш изобщо не се реагира на включването на Ухов. Не мисля, че заученото им се получи добре, но чукването пред Кирилов беше достатъчно да я прати при Макун и Сула, които сякаш въобще не бяха наясно, че оня връхлита и после вече положението стана критично. Димитров можеше да я изчисти и по-добре, но Переа, Камдем и Бурас не пазеха никой, а най-опасния им играч остана сам. Отново невнимание в края и сътветния резултат. Ухов стана играч на мача почти без да сме били във вратата му.
honda написа:Не виждам никой да коментира съдийството. След като поведохме , съдията направо ни закла.

Ех, Хюндай, има причина да не го виждаш, защото дори другите ревльоци ги е срам да се оплакват от съдийството в тоя мач, но за тебе явно не съществуват такива задръжки. Заклал ни бил дебелия Гребен...Плачливото овчарче е положението.

Сега остава да се насочим към новата левскарска традиция и да приготвим пуканките за сряда, когато пак ще очакваме други да ни вършат работата и да ни правят шампиони. Ако пък не успеят- мачът ще е бил уреден и всички са против Левски(нищо, че са взели повече точки срещу Гората от нас).

Гледай мача спокойно . Аз го направих . След 85-та минута съдията не отсъди 8 фаула ( повтарям - 8 фаула ) за Левски . Ако ти не си стъпвам на футболен терен , аз съм играл и съм заслужил майстор на спорта,ако знаеш това какво значи. На всеки,който малко та малко има някаква представа от футбол му е ясно ,че ако на съперника не му свирят фаули , ще те "заградят и ще те натикат " в собственото ти наказателно поле.
Съдията случайно не трябваше ли да изгони Мартино ? - какво се дава за задържане и събаряне с ръце на противников играч. Аз твърдя жълт картон .
Как ще коментираш ситуацията в 89-та минута - очевиден фаул на Годой , съдията го пусна , стигна се до удар на Ето'о от 7-8 метра в аут и съдията даде фаул за Левски едва след като топката излезе в аут . Ами това е много сериозна грешка на съдията . Няма такова нещо ,като авантаж след фаул в атака. Щом си видял фаул в атака се дава веднага. Ако топката беше влязла във вратата , гола щеше ли да бъде отменен? Ако вратаря или играч на Левски се беше контузил в опит да предотврати гол?
В 93-та минута на 2 пъти не свири фаул за Левски в центъра, дори нашите за момент спряха да играят и един от нашите извади топката в тъч, очаквайки съдийския сигнал . След този тъч се стигна до корнера след ,който изравниха.
За вчерашния мач - мача си беше равностоен , можеше да ги излъжем ,но след колективна грешка на нашите ,ни изравниха в последната минута на добавеното време. Ние този мач го изиграхме без вратар - нашия вратар въобще игра ли в този мач , дето се вика един варел да бяхме сложили вместо Вуцов ,резултата щеше да бъде същия.
Да не забравяме, че само за Питас и Годой са платени повече отколкото ние сме платили за всички играчи ,които сме превлекли през последните 3 години. Какво очакваш да случи при отсствие на основни играчи като Майкон, Сангаре, Кандем( невъзстановен напълно) , без треньора на стадиона.
За теб нормално съдията на мач на Левски да нарича левскарите "говеда" ?
Каква е статистиката на Левски при този съдията и каква е ЦСКА-София при същия съдия ?
С теб имахме спор относно качествата на Бала и кой е по-добър между него и Серкан Юсейн? Има нужда да продължаваме дискусията?

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 14 апр 2026 21:34

Не разбирам какво го дъвчете още този мач! Вярно, че изпуснахме победата глупаво, но нищо фатално не се е случило. Математически дали водим с 9 или 7 точки е все едно. Това са 2 победи преднина. С равни точки няма как да сме пред Лудогорец освен, ако в следващите 2 мача не вземем поне 1 равен и една победа или 2 победи. В такъв случай обаче практически няма как да сме с равни точки. Най-важното е, че нямаме контузени и наказани. Връща се Майкон, а той е единственият ни играч в момента, който може да направи пробив с дрибъл. Вярно, че за сметка на това не играе в защита, но с такава селекция това е.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 14 апр 2026 21:36

honda написа:Ако ти не си стъпвам на футболен терен , аз съм играл и съм заслужил майстор на спорта,ако знаеш това какво значи.

Най-вече си майстор на изсмуканите от пръстите оправдания и мъченически гимнастики.
Имало фаул на центъра, имало тъч, закъсняла била свирката, ако бил паднал гол, имало картон за Мартино(то много имаше и за двата отбора и той не ги даде, което е по-добре и за нас в плейофите). Много плач, много нещо, но виждаш, че дори другите обичайни ревли ги е срам да се обаждат след тоя мач. Това беше най-добре водената от 4-те срещи с Гората и Тирето тая година(2026-та), пък нека ни е наричало каквото си иска дебелото момче. То нямаше и сериозно спорни моменти. Но ти си бъди като синята версия на Янев и скачай и ръкомахай там, щом така си решил.

Отсъствали великите Майкон и Сангаре, ми те в предишните мачове не отсъстваха и кво стана? Сангарето има 1 гол от близо 15 големи мача(срещу 10 изтощени дъртаци от Апоел). Майкон и твоя бог(Бала) изработиха гола на Тирето в предната среща, Бала пак опита такива работи и вчера, но го нямаше съучастника му, който е подарил един куп голове на противниците ни тоя сезон. Камдем пък се появи от пейката да помогне за изравнителния гол.

Знам, че обичаш да лъжеш и да си измисляш, ама айде без такива. Не съм казвал, че Серкан е по-добър, а че е много по-евтин и щеше да свърши почти същата работа в схемата на Генчев до края на миналия сезон, после ставаше за резерва, а вместо Бала можехме да си търсим наистина добър играч през лятото. Какви са качествата на Бала? Майстор на спорта срещу слабаците и майстор на криеницата в големите мачове. Добре, че се оказа добър на дузпи, а тоя сезон ни дават страшно много такива(отдавна не е имало такова нещо), та му напомпахме статистиката и може да намерим наивници да го купят и да си върнем парите, даже може и да захлебим малко. Билал Бари да урежда нови араби или руснаци, щото от нормална държава трудно ще ни платят много за него. Но той направо е цвете вече, защото Сирака ни закопа с Фабиен, Рилдо и Переа, които изобщо не си струват парите, но пък плащаме глобички за тях.

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 14 апр 2026 23:59

tmanolov написа:
Red_Pz написа:

Каза родата на цар Киро - не разбирам какво те вълнува правописа и структурата на изреченията в нашия подфорум? Вярно, че умряхте и си търсите отбор за припознаване, но на нас подобни “винаги верни до първите 58 лева” не ни трябват

Кои сме тия "ние", които сме "умряли". Ако визираш ЦСКА, ЦСКА не е жив човек, че да умре...като вашия "поп", който ни опяваше.. Къде е Тубата?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 апр 2026 10:24

burchill написа:Според пом.треньора ни сме играли организирано и добре.Той е доволен.Да де ама то футбол нямаше.Според него това е добре,един точен удар за целия мач.Или преведено-това са ни възможностите и за това е добре. Когато ни атакуват човек срещу човек и ни дишат във врата,ние не можем три паса да си подадем.Важното е да добутаме някак до тази бленувана титла и оттам нататък трябва чистка на всички нива.Ясно е и ,че трябва много по-сериозен бюджет за следващата година, иначе само ще си късаме нервите.Хората са на стадиона за идеята и любовта си към Левски а това, което е на терена не удовлетворява. Продължаваме да мечтаем за титла и да чакаме звездите да се наредят и някой друг да ни свърши работата.

Не знам дали беше правилно точно кондиционния специалист да замести старши треньора, но като го гледах как непрекъснато беше с телефона в ръце и ми стана ясно. Инструкциите му се даваха по телефона. Прави ми впечатление, че във всички мачове да сега Хулио непрекъснато се консултира с него. Затова си мисля, че стила на игра с владеене на топката, пасове по широчина на терена, ниско центрирани топки и бягането от игра с глава са негова идея. Но в Левски не играя футболисти от ранга на Бекъм, Зидан, Раул и други подобни (с тези е работил там), а с ритнитопковци привлечени от футболния битак като Кирилов, Бала, Сангаре, Флекс Рилдо и други от това ниво. Ако той е стратега не се чудете защо е доволен. Титлата може да послужи на Левски единствено за привличане на нов спонсор които да осигури сериозен бюджет, защото май най-Милото е отмиляло, а най-близкото (титлата) може да стане далечно с тези момчета.
Забележете! Изравнителният гол беше отбелязан от играч за който онези платиха 2 млн. евро, а цялата селекция за 2026 година на сините е 850 хил. евро. Нерде Стамбул, нерде Ямбол. С тези и това е много. Но тези не са за Левски, и за Левски това не е много.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2026 16:13

honda написа:Гледай мача спокойно . Аз го направих . След 85-та минута съдията не отсъди 8 фаула ( повтарям - 8 фаула ) за Левски . Ако ти не си стъпвам на футболен терен , аз съм играл и съм заслужил майстор на спорта,ако знаеш това какво значи. На всеки,който малко та малко има някаква представа от футбол му е ясно ,че ако на съперника не му свирят фаули , ще те "заградят и ще те натикат " в собственото ти наказателно поле.
Съдията случайно не трябваше ли да изгони Мартино ? - какво се дава за задържане и събаряне с ръце на противников играч. Аз твърдя жълт картон .
Щом си видял фаул в атака се дава веднага. Ако топката беше влязла във вратата , гола щеше ли да бъде отменен? Ако вратаря или играч на Левски се беше контузил в опит да предотврати гол?
В 93-та минута на 2 пъти не свири фаул за Левски в центъра, дори нашите за момент спряха да играят и един от нашите извади топката в тъч, очаквайки съдийския сигнал . След този тъч се стигна до корнера след ,който изравниха.
Каква е статистиката на Левски при този съдията и каква е ЦСКА-София при същия съдия ?

Съдията ли е виновен, че не можем да вържем 2 паса подред и не можем да изнесем играта в полето на противника?
Щом си видял фаул в атака се дава веднага. Ако топката беше влязла във вратата , гола щеше ли да бъде отменен? Ако вратаря или играч на Левски се беше контузил в опит да предотврати гол?

"Всеки, който малко от малко има някаква представа от футбол" знае, че при нарушение в атака голът се отменя.
"...дори нашите за момент спряха да играят и един от нашите извади топката в тъч, очаквайки съдийския сигнал."

"Всеки, който малко от малко има някаква представа от футбол" знае, че се играе до сигнала на съдията. Като си спрял да чакаш свирката никой, ама никой, не ти е виновен.

Върни се в “Левски”