Точно, проблема е в средата на терена, там имаме само един Бурас, другото е само пълнеж.... Търдин за дефанзивен е добре, но неможе са се разчита той да изнася тооката с дрибъл.. За Сула съм си казал мнението- най-много резерва да е за отбор като Левски. Плюс това че нямаме дясно крило!
Ама пък за качество иска парички, които за момента неможем да си позволим.
efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Понеделник от 16:00 ч.
Последна промяна от gdlk на 14 апр 2026 12:55, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
На мача вчера имало отдаване на почит към Чичо Митко от Сектор В. Поздравления.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
Serafim
- Контакти:
W84me написа:tmanolov написа:Сигурен ли си, че ги взе той :lol: На донът съм му признал един сериозен мач до тук и заради него не съм написал лоша дума срещу него (може да вкарвам ирония, но лоша дума не съм казал) - този със Сабах там, който за мен беше ключов (е, по-ключов беше с еврейците, но да не придиряме). Всичко друго е било или ултра див кАсмет, или "другите начини".
та чакаме сряда. И новия спонсор. Или идва неизбежното, от което много се опасявам през цялото време
Нямам доказателства, за да мисля друго.
И той няма доказателства за нищо, от това, което твърди, ама не му пречи да го представя, като факт
delqnski47 написа:На мача вчера имало отдаване на почит към Чичо Митко от Сектор В. Поздравления.
Мисля че за хора докарали ни много щастливи моменти във футбола, така трябва да се отнасяме ... НО видяхме ваще в Стара Загора.
delqnski47 написа:На мача вчера имало отдаване на почит към Чичо Митко от Сектор В. Поздравления.
Чичо Пенчо е титан и като такъв трябва да остане - не го знам какъв футболист е бил (според брата на баба ми, светъл му път и на него, само заради неговата значимост са държали и Гаганелов в ЦСКА и националния, щото Пената се застъпвал за него, понеже били баджанаци, а той беше доста запознат с нещата), но треньорът Димитър Пенев е недостижим, в която и да класация за треньор на 20-ти век (само Старшията Абаджиев е на неговото ниво). Поклон
П.С. Иначе самата ви хореография беше доста тъпа - почти колкото нашата. А имаше време, в което наистина правехте стойностни неща
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
LoveAndPeace написа:Тоя страхлив "футбол" да ходи някъде другаде да го проповядва Иглесиас.
10 пъти имаше ситуации да се подаде напред и изостри играта , но като от година и половина ти се набива в главата само - настрани и назад ......то да им се сърдиш ли на играчите ??
В сряда преднината става 7 точки , теглят първия мач да е гостуване в Разград и хоп вече е 4 и от там на там спееееек на Георги Аспарухов.
Ако жребият за първия мач е гостуване в Разград, мисля, че ще е добър. Мач с един от двата отбора играещи за купата преди реванша даже е идеален жребий. Стига естествено Хулио да не проспи както обикновено първото полувреме и да започнем да играем след смените в 60-та минута.
Честно казано имам чувството, че ако за последните 6 мача ни вземе един треньор който нито е тактик нито аналитик, а просто успее да ги надъха да играят така , че да изядат тревата, че станем шампиони поне два кръга преди края. При Веласкес играят толкова страхливо и предвидимо, че все едно са ги кастрирали около Коледа и са ги оставили да избутат първенството някак си. Няма живец, няма импровизация, едно сиво разиграване и бъхтене на топката. Вчера за цял мач имаше един опасен удар и то на Костадинов, който мина покрай вратата. Абе ти си излязъл да ставаш шампион, не може да не опитваш удари към вратата.
Говорят разни анализатори че сме били в игрова криза. Каква криза, това ни се превърна в стил на игра.
Сетих се за Жоао Силва и гола му срещу умрялото Цесека преди 13 години. Тогава ги бихме в последната минута и целият стадион беше сигурен, че ще сме шампиони, въпреки че ни трябваше задължителна победа срещу Лудогорец в София. Постигнахме тази победа, бихме Лудогорец с рикушета на Станислав Ангелов, но шампиони не станахме. Дали тази година съдбата няма да ни върне жеста?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Сетих се за Жоао Силва и гола му срещу умрялото Цесека преди 13 години. Тогава ги бихме в последната минута и целият стадион беше сигурен, че ще сме шампиони, въпреки че ни трябваше задължителна победа срещу Лудогорец в София. Постигнахме тази победа, бихме Лудогорец с рикушета на Станислав Ангелов, но шампиони не станахме. Дали тази година съдбата няма да ни върне жеста?
Тогава треньор на Славия бе Вили Вуцов, който пусна един жълтурко, който от свободен удар в центъра изсипа една топка и един си вкара автогол, непосветен в това кой заслужава да е шампион. За намесите после на един няма да напомням, че моралисти много тук. Сега малкият Вузан е тук и трябва да измие това мръсно 15-годишно петно върху българския футбол, върнало ни в Индонезия.
След вчерашния мач коефициентите за шампион, които бяха стопирани вчера, днес са абсолютно същите.
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:metodito написа:realno написа:
Както казах пишеше глупости измествайки темата. Говорим за изчистването на Димитров. При него няма грешка. Направи каквото може за мига, в който топката се отправи към него. Грешката е при другите.
Как ще няма грешка. Ти сам го пишеш. Топката не се откланя към центъра, а в тъч. Или аут.
Грешката е тактическа на целия отбор, но в такива случаи огромна е вината на вратаря. Той подрежда футболистите пред себе си.
Между другото има ли кадър от това кой докосва топката последен. Щото на мен ми се стори, че не е Годой.
Топката се отклони накъдето сколасаш. Нито има време да мисли, нито да скочи добре, защото дойде от 6-7 метра. Глупости не пишете
Поначало е грешка на цялата защита. Ако не е засада.
Не, че "Левски" не инкасирал фатален гол от корнер в последната минута. Дежавюесто ми е някакво. Дано и само този гол не се окаже накрая фатален.