efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2026 18:08

При Мъри колкото и качествени да са му били футболистите на терена, зейваха дупки на терена като се почне от пост 1. При Хулио нашите пресират и играят до последната минута. Насищат зоната пред наказателното поле. Толкова я насищат, че чак си пречат кой да удари топката. Вчера беше пълно с такива безобразни отигравания. Във всички мачове доминираме като притежание на топката и брой ъглови удари. Нормално е при това да сме отгоре.

Sebastian93
Контакти:

Мнениеот Sebastian93 » 10 апр 2026 18:12

Бемката въобще не трябва да се вкарва в разговор за Левски! Благодарни сме му за 3 неща - купата, паок и хамрун! Изниза се като най-голямата мишка! “Предателите, не ще имат място при нас!”

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 апр 2026 18:29

Тунчев след мача говори много внимателно и деликатно за мача. Веласкес ако поеме на запад на есен ще приемете ли от за треньор на Левски младока.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2026 18:38

Вълчан написа:Тунчев след мача говори много внимателно и деликатно за мача. Веласкес ако поеме на запад на есен ще приемете ли от за треньор на Левски младока.

НЕ, разбира се. Никой не ще да бъде събличан.
Почти всички български треньори се изредиха, че и тоя ли? За чуждестранни футболисти трябва и такъв треньор.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2026 18:39

Да, от началото на целият сезон това вчера със сигурност е в топ 3 на грозните ни мачове.
Но не съм съгласен, че "пролетта играем слабо".
Двубоят снощи го споменах, другият мъчителен съперник бе Добруджа.
Мачовете срещу Берое и Локо Пд. бяха "странни". Имахме пълен контрол над събитията на терена, но голът не се виждаше. Но в кой от тях можем да кажем, че "не заслужавахме", както например в Добрич ?

Категорично срещите с Локо Сф. и "Морето" не бяха слаби. Отделни моменти и играчи - да, но цялостно, добра игра и логични победи.
Добавям и мачът с Числото.
Сега... То е ясно, че на всички ни се иска да мачкаме като в силните ни моменти ( като 20-те мин. срещу варненци на "Герена" ) ... В отделните мачове, през всичките 90 мин. но то ако го можехме, сега вместо Брага или Алкмаар, ние щяхме да сме на 1/4 финали в Европа. :lol:
Да, отборът ни може да играе по-добре и резултатно, показа го през есента, но тогава си е за тогава.
Не бива да пренебрегваме, че всички играят срещу нас с идеята - Да ни пречат... Да играем. Дори Без-Тире и Разград.
Тоест, отношението към нас се промени. И все пак треньори и играчи правят необходимото, да се преборят с това.
До тук им се получава, дет' се вика.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 апр 2026 18:41

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
Флекса малко лекенце ми се вижда, но е способен да направи топ футболни отигравания като центрирането в Добрич в 96-тата минута и вчерашното, а и още няколко. Оправдава си трансфера за разлика от Переа

Хулио няма нито един истински добър трансфер - всичко е леш, а най-веселото е, че са и с пари. Няма проблеми - или имаме нов собственик, за който още не знаем, или сме финален ол ин преди фалита

Имаше един пас към него около средата на първото, където беше видно че топката е слаба и ще трябва да направи малко усилие, той до последно я чака да стигне до него и накрая му я взеха или избиха, не помня вече. Адски изнервящо поведение, а можеше да стане добра атака там.

Иначе до колко тия момчета са трансфери на Хулио не знам. Силно се съмнявам да има пръст в тая работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2026 23:09

Регъре, първото полувреме тревата бе суха и топката бавна. На почивката последва обилно поливане и топката оставяше следи като от болид от Ф1 на дъжд.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 10 апр 2026 23:31

Хулио работи с каквото му натресът -Переа, Флекс,двамата хървати и тн. Като тия двамата централни нападатели са оле майко. Переа е пълна дупка , аз бих сложил Рилдо на негово място и съм сигурен че тая сам срещу вратаря поне щеше да я вкара, поне удар има. Хърватина е под въпрос ,но го усещам ,че не знае къде ,как и защо е попаднал и му е през... тва. Няма достъп до никакви трансфери Хулио ,той още в началото си го беше казал някъде.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 апр 2026 23:56

NOMER14 написа:Регъре, първото полувреме тревата бе суха и топката бавна. На почивката последва обилно поливане и топката оставяше следи като от болид от Ф1 на дъжд.

Тревата в половината откъм Г я поливат и преди мача и на полувремето. Суха не е със сигурност.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”