efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Мнениеот drvasko98 » 10 апр 2026 10:34

rhaegar написа:Аз не съм доволен от почти нищо вчера, но в момента важното е какво пише на таблото след мача, играта се преживява.

Тая защита, която и на тренировки надали е била в такъв състав, беше нормално да допуска грешки. Отделно и че напрежението също им оказа влияние. Ако Камдем не може да играе с тирейци, не знам дали няма да е по-добре македончето да е десен бек, а Алдаир ляв. Нещо Макун беше несигурен на моменти, не ми се иска да го тестваме и срещу по-силен отбор.

В средата на терена Бурас и Жоро сбъркаха ужасно много пасове, отделно че обработваха топката прекалено бавно. Изобщо не пролича че Арда са с 10 човека, главно защото "скоростта" на действие на нашите халфове им даваше време да се прегрупират спокойно и да затворят пространствата. Охене малко стабилизира нещата, човекът прави завръщане в отбора, което малко хора са очаквали.

Напред тия експерименти с Бала и Флекс като деветки не ми допадат, но явно нивото на Переа е такова, че Веласкез му няма нужното доверие. И с право, то се видя, имаше златен шанс да затвори мача и отигра по най-балъшкия начин.

Все пак да не говоря само лошо, Бала, Сула и Ради бяха на ниво. Флекс на моменти дразнеше, но отигра ситуацията при гола перфектно. Вуцов се намеси когато трябваше и нямаше тия неточни пасове в опит за изнасяне на топката, мисля че сбърка само един.

Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.

Флекса малко лекенце ми се вижда, но е способен да направи топ футболни отигравания като центрирането в Добрич в 96-тата минута и вчерашното, а и още няколко. Оправдава си трансфера за разлика от Переа

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2026 11:22

drvasko98 написа:
rhaegar написа:Аз не съм доволен от почти нищо вчера, но в момента важното е какво пише на таблото след мача, играта се преживява.

Тая защита, която и на тренировки надали е била в такъв състав, беше нормално да допуска грешки. Отделно и че напрежението също им оказа влияние. Ако Камдем не може да играе с тирейци, не знам дали няма да е по-добре македончето да е десен бек, а Алдаир ляв. Нещо Макун беше несигурен на моменти, не ми се иска да го тестваме и срещу по-силен отбор.

В средата на терена Бурас и Жоро сбъркаха ужасно много пасове, отделно че обработваха топката прекалено бавно. Изобщо не пролича че Арда са с 10 човека, главно защото "скоростта" на действие на нашите халфове им даваше време да се прегрупират спокойно и да затворят пространствата. Охене малко стабилизира нещата, човекът прави завръщане в отбора, което малко хора са очаквали.

Напред тия експерименти с Бала и Флекс като деветки не ми допадат, но явно нивото на Переа е такова, че Веласкез му няма нужното доверие. И с право, то се видя, имаше златен шанс да затвори мача и отигра по най-балъшкия начин.

Все пак да не говоря само лошо, Бала, Сула и Ради бяха на ниво. Флекс на моменти дразнеше, но отигра ситуацията при гола перфектно. Вуцов се намеси когато трябваше и нямаше тия неточни пасове в опит за изнасяне на топката, мисля че сбърка само един.

Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.

Флекса малко лекенце ми се вижда, но е способен да направи топ футболни отигравания като центрирането в Добрич в 96-тата минута и вчерашното, а и още няколко. Оправдава си трансфера за разлика от Переа

Хулио няма нито един истински добър трансфер - всичко е леш, а най-веселото е, че са и с пари. Няма проблеми - или имаме нов собственик, за който още не знаем, или сме финален ол ин преди фалита
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 10 апр 2026 12:07

Аз незнам какво толкова ви харесва Сула... В големи части от мача се крие, нищо креативно от него, та дори Г.Костадинов опита пас в уличка първото и почти му се получи.. Да се върнем на Сула - бавен, нисък и топка неможе да отнеме.. Не е за 10ка на Левски!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 апр 2026 12:27

rhaegar написа:Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.
Определено много слабо от страна на публиката вчера, то направо не ти се пее от страх да не се издъним... 10 минути след гола и това беше...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2026 12:30

leedsuafc написа:
NOMER14 написа:
W84me написа:
alexdb написа:Играта не впечетлява, но дотук добре. Да видим още колко победи ни трябват. Следващата е задължителна, а времето е подходящо да си я вземем.

4 победи, ако паднем 2 пъти от Лудогорец
3 победи, ако една от тях е срещу Лудогорец
2 победи и 2 равни, ако двата равни са с Лудогорец.

Не...
4 победи и 1 равен, ако паднем 2 пъти от Разград
3 победи 1 равен, ако едната е срещу Разград
2 победи и 3 равни, ако два от равните са с Разград

Понаучили сте вие двамата математиката и пак не съвсем. Като оставаха 11 мача ,говорехте че 30 точки ни трябват. Само ще ви кажа ,че и сега не ни трябват 12-13

Ти, ти, колко семестъра си учил Висша математика. Не говори като журналист - това беше най-голямата обида в МЕИ Варна.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 апр 2026 12:38

Не ти трябва висша математика за бакалски сметки. А и самото деление на математиката на висша и нисша е малко или много плод на комплексарщина. В крайна сметка, макар и фундаментална наука (самодостатъчна), цялата и функция е да моделира света.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2026 12:54

Футболът е такава игра, че в отборите има черноработници, има и такива, които правят играта, има такива, които с едно-две отигравания могат да решат мач, има и такива, чиито грешки могат да струват скъпо на отбора. Други да играят играта/ да тупкат топката. За ролята на треньора да не говорим. Селекционерът е друг вид, важащ за националните отбори. Тук си има HR под името скаути. Има си и капитан, който да дудне на съдията, да плаши противника и да го предизвиква с картони. Апропо - Мъри кого беше направил капитан!
По същия начин се конструират бригадите (по научному им викат екипи и работа в екип). В тях малко хора вършат голямата част от работата, а мнозинството - малката, но без тях не може.
А бе, я се запознайте със Закона на Парето...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 апр 2026 13:47

Ти, ти, колко семестъра си учил Висша математика. Не говори като журналист - това беше най-голямата обида в МЕИ Варна.

Този лаф не го знаех, иначе за семестрите с математика са 8, като КТПто си е чиста математика, та значи 9.

Колкото до бакалските сметки Делиормана по презумпция трябва да си вземат всичко до края, вкл. да ни треснат на Герена...ако решат ще го направят. Ако се решили да играят "честно", още срещу Арда ще глътнат вода, ако тези от Кърджали играят така както срещу нас.

Нашата игра си е за притеснение, мяза на криза точно в най-неподходящия момент или гипсовата бригада работи услиено в съблеканята вкл. и по тренера.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 10 апр 2026 16:14

olimpi написа:

Този лаф не го знаех, иначе за семестрите с математика са 8, като КТПто си е чиста математика, та значи 9.

Колкото до бакалските сметки Делиормана по презумпция трябва да си вземат всичко до края, вкл. да ни треснат на Герена...ако решат ще го направят. Ако се решили да играят "честно", още срещу Арда ще глътнат вода, ако тези от Кърджали играят така както срещу нас.

Нашата игра си е за притеснение, мяза на криза точно в най-неподходящия момент или гипсовата бригада работи услиено в съблеканята вкл. и по тренера.

Там е работата, че се говореше, че Разград ще вземат всичко до плейофа, пък те се удавиха вчера в морето - вярвам, че Дебелян им е спуснал инструкции на безгрешните! Единственият проблем е, че паднахме в Разград, но това е поправимо. Кризата ни се дължи на отсъствието на ключови играчи като Сангаре, а вчера и Кристиян, като второто автоматично доведе както до липса на креативност напред, така и разстройване на защитата.
За някои вероятно липсата на треньора за мача с пребоядисаните ще е нещо позитивно, аз обаче не вярвам в това и се надявам все пак някак си да изтръгнем победата и да влезем в плейофа с 9+ точки. В него ще сме длъжни да вземем поне половината точки в двата мача с делиорманци, ако искаме титлата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 апр 2026 16:24

Играчите и треньорите на Левски не са длъжни никому нищо. Тези, в момента, са надхвърлили в пъти очакванията към тях, класата си. За Манолов, който не говори от началото на сезона срещу Веласкес. Първо до момента няма индикация, че той прави трансфери, мисля че дума не е обелил по въпроса. Второ, каквито и некадърни да са трансферите, 7 кръга преди края водят с 9 точки. На Стоилов качествените трансфери преди да си тръгне се движеха около 4-5 то място в сезона, в който той води и лятна и зимна подготовка. В ЕКТ отпаднахме от отбори, които още ритат в Европа, а не от Хамрун. Значи има нещо объркано, или тогава треньорът е бил по-слаб от сегашния или пък сегашните играчи ще са по-добри от тогавашните. Дори и сега да сме уредили 4-5 мача (аз мисля че са 2 досега) пак не излиза сметката

Върни се в “Левски”