rhaegar написа:Аз не съм доволен от почти нищо вчера, но в момента важното е какво пише на таблото след мача, играта се преживява.
Тая защита, която и на тренировки надали е била в такъв състав, беше нормално да допуска грешки. Отделно и че напрежението също им оказа влияние. Ако Камдем не може да играе с тирейци, не знам дали няма да е по-добре македончето да е десен бек, а Алдаир ляв. Нещо Макун беше несигурен на моменти, не ми се иска да го тестваме и срещу по-силен отбор.
В средата на терена Бурас и Жоро сбъркаха ужасно много пасове, отделно че обработваха топката прекалено бавно. Изобщо не пролича че Арда са с 10 човека, главно защото "скоростта" на действие на нашите халфове им даваше време да се прегрупират спокойно и да затворят пространствата. Охене малко стабилизира нещата, човекът прави завръщане в отбора, което малко хора са очаквали.
Напред тия експерименти с Бала и Флекс като деветки не ми допадат, но явно нивото на Переа е такова, че Веласкез му няма нужното доверие. И с право, то се видя, имаше златен шанс да затвори мача и отигра по най-балъшкия начин.
Все пак да не говоря само лошо, Бала, Сула и Ради бяха на ниво. Флекс на моменти дразнеше, но отигра ситуацията при гола перфектно. Вуцов се намеси когато трябваше и нямаше тия неточни пасове в опит за изнасяне на топката, мисля че сбърка само един.
Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.
Флекса малко лекенце ми се вижда, но е способен да направи топ футболни отигравания като центрирането в Добрич в 96-тата минута и вчерашното, а и още няколко. Оправдава си трансфера за разлика от Переа