efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.
Защото пловдивските и варненските отбори бяха горди и играха срещу тях за нас. Какво да очаквам от отбори, създадени в гората преди по-малко от 10 години. И те смъркат нещо.
mikata написа:Разликата вече е 6т.
Има хейтъри като теб, и аз го разправях на всички около мен по време на мача, ма на пук на рибари като вас, взехме каквото трябва днес.
mikata написа:Ще има май издънка в стил Левски :roll:
Вие май сте интимни с Манолката...
veni__85 написа:Големи капацитети има тук. Ако това на Арда не е жълт картон, това на Костадинов дори не е фал. Няма значение първи или втори, нарисуван жълт картон.
Много слаби сме били, защото видиш ли , днес Лудогорец пръснаха от игра Морето. Вчера безтирето громиха в Монтана.
Такова е нивото на целия ни футбол и дали сме силни или слаби класирането го показва.
Просто е интересно първенството...
Изчетох темата, тук има "левскари" дето са спукали вени.
- Странджата
- Контакти:
Форумът е за хора със синя кръв. Дали пулсира или изтича не е толкова важно ;)
NOMER14 написа:W84me написа:alexdb написа:Играта не впечетлява, но дотук добре. Да видим още колко победи ни трябват. Следващата е задължителна, а времето е подходящо да си я вземем.
4 победи, ако паднем 2 пъти от Лудогорец
3 победи, ако една от тях е срещу Лудогорец
2 победи и 2 равни, ако двата равни са с Лудогорец.
Не...
4 победи и 1 равен, ако паднем 2 пъти от Разград
3 победи 1 равен, ако едната е срещу Разград
2 победи и 3 равни, ако два от равните са с Разград
Понаучили сте вие двамата математиката и пак не съвсем. Като оставаха 11 мача ,говорехте че 30 точки ни трябват. Само ще ви кажа ,че и сега не ни трябват 12-13
Аз не съм доволен от почти нищо вчера, но в момента важното е какво пише на таблото след мача, играта се преживява.
Тая защита, която и на тренировки надали е била в такъв състав, беше нормално да допуска грешки. Отделно и че напрежението също им оказа влияние. Ако Камдем не може да играе с тирейци, не знам дали няма да е по-добре македончето да е десен бек, а Алдаир ляв. Нещо Макун беше несигурен на моменти, не ми се иска да го тестваме и срещу по-силен отбор.
В средата на терена Бурас и Жоро сбъркаха ужасно много пасове, отделно че обработваха топката прекалено бавно. Изобщо не пролича че Арда са с 10 човека, главно защото "скоростта" на действие на нашите халфове им даваше време да се прегрупират спокойно и да затворят пространствата. Охене малко стабилизира нещата, човекът прави завръщане в отбора, което малко хора са очаквали.
Напред тия експерименти с Бала и Флекс като деветки не ми допадат, но явно нивото на Переа е такова, че Веласкез му няма нужното доверие. И с право, то се видя, имаше златен шанс да затвори мача и отигра по най-балъшкия начин.
Все пак да не говоря само лошо, Бала, Сула и Ради бяха на ниво. Флекс на моменти дразнеше, но отигра ситуацията при гола перфектно. Вуцов се намеси когато трябваше и нямаше тия неточни пасове в опит за изнасяне на топката, мисля че сбърка само един.
Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.
Тая защита, която и на тренировки надали е била в такъв състав, беше нормално да допуска грешки. Отделно и че напрежението също им оказа влияние. Ако Камдем не може да играе с тирейци, не знам дали няма да е по-добре македончето да е десен бек, а Алдаир ляв. Нещо Макун беше несигурен на моменти, не ми се иска да го тестваме и срещу по-силен отбор.
В средата на терена Бурас и Жоро сбъркаха ужасно много пасове, отделно че обработваха топката прекалено бавно. Изобщо не пролича че Арда са с 10 човека, главно защото "скоростта" на действие на нашите халфове им даваше време да се прегрупират спокойно и да затворят пространствата. Охене малко стабилизира нещата, човекът прави завръщане в отбора, което малко хора са очаквали.
Напред тия експерименти с Бала и Флекс като деветки не ми допадат, но явно нивото на Переа е такова, че Веласкез му няма нужното доверие. И с право, то се видя, имаше златен шанс да затвори мача и отигра по най-балъшкия начин.
Все пак да не говоря само лошо, Бала, Сула и Ради бяха на ниво. Флекс на моменти дразнеше, но отигра ситуацията при гола перфектно. Вуцов се намеси когато трябваше и нямаше тия неточни пасове в опит за изнасяне на топката, мисля че сбърка само един.
Много посредствен стадион, повече се псуваше по Гидженов и се освиркваха играчите на Арда, отколкото да се подкрепя Левски. Но изглежда нервността на терена се пренася и по трибуните, трудно е да си надъхан като гледаш страхлив футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

От сега го казвам, не вдигнем ли скороста и агресията, тирето пак ще ни изклатят с един гол. Ще излезнат супер нахъсани и агресивни, даже и на Жужето приказките в съблекалнята им тази седмица са нарисувани
Не съм влизал във форума от седмица-две, но гледам, че доста хора тук продължават да копаят дъното.
Влезнах да напиша само едно нещо, което заслужава да се отбележи. Със Запада имаме непреодолими различия в мирогледа, но в този мач момчетата, които разпяваха, бяха на много високо ниво. Парираха мигновено всички опити да се влезе в режим на рязане на вени и мрънкане, а в периода от началото на второто полувреме до гола успешно вдигнаха енергията на сектора на максимум.
Гася интернета, да не подпукам разните му тук утайки с имена на тропически плодове. Светли празници на останалите!
Влезнах да напиша само едно нещо, което заслужава да се отбележи. Със Запада имаме непреодолими различия в мирогледа, но в този мач момчетата, които разпяваха, бяха на много високо ниво. Парираха мигновено всички опити да се влезе в режим на рязане на вени и мрънкане, а в периода от началото на второто полувреме до гола успешно вдигнаха енергията на сектора на максимум.
Гася интернета, да не подпукам разните му тук утайки с имена на тропически плодове. Светли празници на останалите!