efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.
Припоците ще са на кило кръв в понеделник. Някак трябва да ги бием тия нещастници.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Къде са сега глупаците, които само реват срещу "катърите от Морето и Арда"? Същите "катъри", които тоя сезон са взели много повече точки срещу кренвиршите , отколкото ние, а същевременно са и дали повече точки на нас. Къде сте, същества недостойни, само занете да плачкате за заговори иначе?
Бала поне вкара важен гол, който се оказа и победен, май само за втори път му се случва тоя сезон?
На Нулио все някой друг трябва да му върши работата, играта пак беше трагична, пак се мишкуваше без нападател, пак се проспа първото, пак се закъсня с излизането от тунела. Явно някакъв велик и гениален разбор се е случил на полувремето, резултатът от него беше да се продължи без нападател на терена и да се центрира към Сула, Кирилов, Бала и Флекса. Добре, че Ебоа играеше за нас цял мач и проспа гола, а после почти подари такъв и на Переа, Котев ни помогна с червения, Серканчо ни пощади след безумния подарък на Вуликич, а накрая май Кабов изпусна след поредната изънка от наш бек на далечната греда, тоя път пак беше ред на Камдем, щото го нямаше Майкон.
Пролетната игрова катастрофа не спира, но испанският късмет се завърна на бял кон. Хубавото е, че Тирето поне имаме шанс да ги бием, щото засега ми е трудно да си представя дори как би изглеждал наш успех срещу кренвиршите, ние не можем да създадем и половината положения, които създават Арда и Морето срещу тях. Но за победа в понеделник ще е нужно да се ползват нападатели и да се играе смело, а Нулио страда от дефицит на мъде. Дано все пак успее от не знам вече кой опит.
Бала поне вкара важен гол, който се оказа и победен, май само за втори път му се случва тоя сезон?
На Нулио все някой друг трябва да му върши работата, играта пак беше трагична, пак се мишкуваше без нападател, пак се проспа първото, пак се закъсня с излизането от тунела. Явно някакъв велик и гениален разбор се е случил на полувремето, резултатът от него беше да се продължи без нападател на терена и да се центрира към Сула, Кирилов, Бала и Флекса. Добре, че Ебоа играеше за нас цял мач и проспа гола, а после почти подари такъв и на Переа, Котев ни помогна с червения, Серканчо ни пощади след безумния подарък на Вуликич, а накрая май Кабов изпусна след поредната изънка от наш бек на далечната греда, тоя път пак беше ред на Камдем, щото го нямаше Майкон.
Пролетната игрова катастрофа не спира, но испанският късмет се завърна на бял кон. Хубавото е, че Тирето поне имаме шанс да ги бием, щото засега ми е трудно да си представя дори как би изглеждал наш успех срещу кренвиршите, ние не можем да създадем и половината положения, които създават Арда и Морето срещу тях. Но за победа в понеделник ще е нужно да се ползват нападатели и да се играе смело, а Нулио страда от дефицит на мъде. Дано все пак успее от не знам вече кой опит.
-
Sebastian93
- Контакти:
Да се надяваме последният кръг да ударим тирето с гол, на каузата им пожелавам Х в Кърджали, за да се диша по-спокойно в плейофите!
W84me написа:NOMER14 написа:При равен и загуба от Разград в петте мача с буквите ни трябат 3 победи и 1 равен с 1 загуба.
Трудна работа, дано и Лудогорец бъркат още...
Ако Арда или Локо Пд вземат Купата, четвъртият е директно извън Европа, а и Морето чака третия/четвъртия. Второто място е примамливо.
W84me написа:Припоците ще са на кило кръв в понеделник. Някак трябва да ги бием тия нещастници.
Арда не ги ли видя. Блъскат си главите докато шурне кръв. Дано да се е оправило момчето, не не е красиво това. Пусти пари. Другият влиза в краката на Мечката, но не бил правил други нарушения преди това по думите на Тунчев.
Македончето много добър извеждащ пас към Флекса за гола.
W84me написа:NOMER14 написа:W84me написа:alexdb написа:Играта не впечетлява, но дотук добре. Да видим още колко победи ни трябват. Следващата е задължителна, а времето е подходящо да си я вземем.
4 победи, ако паднем 2 пъти от Лудогорец
3 победи, ако една от тях е срещу Лудогорец
2 победи и 2 равни, ако двата равни са с Лудогорец.
Не...
4 победи и 1 равен, ако паднем 2 пъти от Разград
3 победи 1 равен, ако едната е срещу Разград
2 победи и 3 равни, ако два от равните са с Разград
Прав си, изхвърлил съм се малко. Абе трябват ни 13 точки...
Не знам защо залагате, че Каузата ще спечели всичките си седем мача. Този сезон са стигали до пет поредни. А ние да си вземем следващия мач с Тире и да се паднем с Каузата в София първия кръг на плейофа и да го вземем и може да отваряме шампанското ;)
NOMER14 написа:Арда не ги ли видя. Блъскат си главите докато шурне кръв. Дано да се е оправило момчето, не не е красиво това. Пусти пари. Другият влиза в краката на Мечката, но не бил правил други нарушения преди това по думите на Тунчев.
Не те ли е срам, бе? Скрий се някъде! Арда са ни пълни абонати и пак ни помогнаха, нашият човек Котев ни остави да играем с човек повече, както се опита да направи и Попелин в Кърджали, пак срещу Костадинов. Колко щеше да е разликата, ако Арда не бяха били в Разград(Нулио кога?)??? Колко са били великите премии от Насраков тогава? Другата седмица като нищо пак може да им се молим и да чакаме да вземат нещо от кренвиршите, защото няма да сме свършили нашата работа. Спрете да се излагате с това жалко и гнусно мислене и поведение.
alexdb написа:
Не знам защо залагате, че Каузата ще спечели всичките си седем мача. Този сезон са стигали до пет поредни. А ние да си вземем следващия мач с Тире и да се паднем с Каузата в София първия кръг на плейофа и да го вземем и може да отваряме шампанското ;)
Защото знам кои ще са им съперници и колко не искат Левски да стане шампион. Не ги съдя, просто това се очаква да стане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:alexdb написа:
Защото знам кои ще са им съперници и колко не искат Левски да стане шампион. Не ги съдя, просто това се очаква да стане.
Защото треньорът им втори мач подред след края им казва или са му казали, че ще бият докрая. А ония паднаха с по 3-0, че трябваше Илианчо да се намесва. Трябва ли да разчитаме, че те ще се борят за Европа?