Мнениеот Testa_di_Legno » 09 апр 2026 23:09
Слаб мач във всяко отношение, но — както по-често става през тази кампания, — си взехме трите точки, а те са най-важното. Вижда се, че без типичен нападател ни е изключително трудно да бележим и даже да атакуваме опасно, обаче на този етап трябва да караме с наличното. Все пак ми изглежда нелогично, че играем по един и същи начин без таран, както играехме и с такъв в лицето на (според мен тъй или иначе безнадеждния) Сангаре — тоест с обходи по фланговете и центрирания на далечната греда. Обаче аз нищо не разбирам от футбол (затова и съм от “Левски”), така че приемам, щото Веласкес знае най-добре как да спечели тая лелеяна шампионска титла. Не остана много, но пък предстои най-трудното!
Публиката този път беше на прилично ниво - и като количество, и като качество, - като е добре, че голът падна, преди обстановката да се изнерви и това допълнително да “налее олово” в и без друго натежалите глави и крака на футболистите ни. За мен е необяснимо как е възможно подобен мач да се играе в такъв ден и (най-вече) час, но въпреки всичко едни шест-седем хиляди души подкрепиха отбора си, за което респект!
Само "Левски"!