efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plamen_i00
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали), Четвъртък от 20:30 ч.

Мнениеот Plamen_i00 » 09 апр 2026 22:55

W84me написа:
alexdb написа:Играта не впечетлява, но дотук добре. Да видим още колко победи ни трябват. Следващата е задължителна, а времето е подходящо да си я вземем.

4 победи, ако паднем 2 пъти от Лудогорец
3 победи, ако една от тях е срещу Лудогорец
2 победи и 2 равни, ако двата равни са с Лудогорец.

2 победи ако са срещу Лудогорец

Deadwing
Контакти:

Мнениеот Deadwing » 09 апр 2026 22:56

Болен бил

helic написа:
Deadwing написа:Дон Хулио, ако с този сбирщайн стане шампион, трябва някъде паметник да му вдигнем.

Днес резервите ни бяха: Асен Митков, Иво Мотев, Рилдо, Охене, Переа.

а новия хърватин къдего дянаха, че не е и в групата?

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 09 апр 2026 23:09

Слаб мач във всяко отношение, но — както по-често става през тази кампания, — си взехме трите точки, а те са най-важното. Вижда се, че без типичен нападател ни е изключително трудно да бележим и даже да атакуваме опасно, обаче на този етап трябва да караме с наличното. Все пак ми изглежда нелогично, че играем по един и същи начин без таран, както играехме и с такъв в лицето на (според мен тъй или иначе безнадеждния) Сангаре — тоест с обходи по фланговете и центрирания на далечната греда. Обаче аз нищо не разбирам от футбол (затова и съм от “Левски”), така че приемам, щото Веласкес знае най-добре как да спечели тая лелеяна шампионска титла. Не остана много, но пък предстои най-трудното!

Публиката този път беше на прилично ниво - и като количество, и като качество, - като е добре, че голът падна, преди обстановката да се изнерви и това допълнително да “налее олово” в и без друго натежалите глави и крака на футболистите ни. За мен е необяснимо как е възможно подобен мач да се играе в такъв ден и (най-вече) час, но въпреки всичко едни шест-седем хиляди души подкрепиха отбора си, за което респект!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 апр 2026 23:15

Testa_di_Legno написа:Слаб мач във всяко отношение, но — както по-често става през тази кампания, — си взехме трите точки, а те са най-важното. Вижда се, че без типичен нападател ни е изключително трудно да бележим и даже да атакуваме опасно, обаче на този етап трябва да караме с наличното. Все пак ми изглежда нелогично, че играем по един и същи начин без таран, както играехме и с такъв в лицето на (според мен тъй или иначе безнадеждния) Сангаре — тоест с обходи по фланговете и центрирания на далечната греда. Обаче аз нищо не разбирам от футбол (затова и съм от “Левски”), така че приемам, щото Веласкес знае най-добре как да спечели тая лелеяна шампионска титла. Не остана много, но пък предстои най-трудното!

Публиката този път беше на прилично ниво - и като количество, и като качество, - като е добре, че голът падна, преди обстановката да се изнерви и това допълнително да “налее олово” в и без друго натежалите глави и крака на футболистите ни. За мен е необяснимо как е възможно подобен мач да се играе в такъв ден и (най-вече) час, но въпреки всичко едни шест-седем хиляди души подкрепиха отбора си, за което респект!

Сангаре липсва и то много. Не, че е централен нападател от висока класа, но държеше двама защитници около себе си и отваряше играта за другите. Дано се възстанови по-бързо, че плейофите ще са тежки.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 апр 2026 23:39

W84me написа:
alexdb написа:Играта не впечетлява, но дотук добре. Да видим още колко победи ни трябват. Следващата е задължителна, а времето е подходящо да си я вземем.

Не...
4 победи и 1 равен, ако паднем 2 пъти от Разград
3 победи 1 равен, ако едната е срещу Разград
2 победи и 3 равни, ако два от равните са с Разград
Последна промяна от NOMER14 на 09 апр 2026 23:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 апр 2026 23:44

При равен и загуба от Разград в петте мача с буквите ни трябат 3 победи и 1 равен с 1 загуба.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 09 апр 2026 23:51

Надеждата ми е в това и другите да играят като нас - досега не са показали, че са по-добри. Иначе - в абсолютни стойности, а не относително - трагични сме. Но пък и кой е мислел, че може да сме кой знае колко по-добри. То или ще сме трагедия, или комедия, но си е все драматическо ....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 апр 2026 23:56

NOMER14 написа:
W84me написа:

Не...
4 победи и 1 равен, ако паднем 2 пъти от Разград
3 победи 1 равен, ако едната е срещу Разград
2 победи и 3 равни, ако два от равните са с Разград

Прав си, изхвърлил съм се малко. Абе трябват ни 13 точки...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 апр 2026 23:58

NOMER14 написа:При равен и загуба от Разград в петте мача с буквите ни трябат 3 победи и 1 равен с 1 загуба.

Трудна работа, дано и Лудогорец бъркат още...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 апр 2026 23:58

Трагедия и комедия е цялото ни първенство. Този отбор на Левски е лидер с 9т. пред втория.

Върни се в “Левски”